• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme nedir??

Valla kuzum önceki ay tam 15 gün geciktim doktora gözüktüm sonra adet oldum bir sonraki ay sadece 6 gün geciktim yine olmaz deyip 2 test almıştım hatta 😂 öğlen vakti yaptım testi 1 falandı kuzum
hımm ne güzel işallah benimde öyle olur bu arada adet nasıl oldunuz ilaçla mı yoksa kendiliğinden mi oldunuz ve hiç gecikir miydi...

hımm ne güzel işallah benimde öyle olur bu arada adet nasıl oldunuz ilaçla mı yoksa kendiliğinden mi oldunuz ve hiç gecikir miydi...
Kendiliğinden oldum hiç ilaç vermedi doktor ben Doğum kontrol hapı felan hiç kullanmadım bu kadar değil hele son zamanlar takvimden takip ediyordum saat gibi tıkır tıkır işliyordu

Kendiliğinden oldum hiç ilaç vermedi doktor ben Doğum kontrol hapı felan hiç kullanmadım bu kadar değil hele son zamanlar takvimden takip ediyordum saat gibi tıkır tıkır işliyordu
hımm anladim çok teşekkürler ama en azından şuan çocuğunuz oldu ne güzel allah size bağışlasın 🤗🤗🤗🤗🤗

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar. Benimde sat 20 şubattı. 23 Mart'ta pembe leke 24 mart kahverengi 25 marttada az leke derken bir daha leke yada adet olmadı. Gecikmemin 13. Günü kan verdim 0,1 çıktı bugün 16. Gün beyaz akıntı ile karışık pembe lekelenme yaşadım yine. kasıklarımda batma ve belimde ağrım var ara arada bacaklarıma ağrı yayılıyor. Kandan tekrar baktırsam mı acaba bu durumu yaşayan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi?

kızlar 2 ayda bir 3 ayda bir adet görüyorum. Ben o zaman geç yumurtlama mı yaşıyorum? 9 martta adet oldum normal şartlarda adet olmalıyım ya da olmak üzere olmalıyım ama gelen giden yok. zaten 2 3 ayı bulduğu için beklenti içinde değilim ama rahimde kalınlaşma var dedi. kanda bebek çıkmadı o zaman adet olmam gerekirdi o da yok
1f641.png
:( Ben acaba yine geç yumurtlama yaşayacağım ve döllenme olmazsa birkaç ay sonra mı adet olacağım ki? doktor söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü kullandığım zaman ağır adet dönemi geçiriyorum. 2 yıl önce en son nisan ayında adet olmuştum ve aylarca adet olmadım taa eylülde 3 haftalık hamile idim! yani hiç adet olmadığım halde aylar sonra yumurtlamış ve tesadüfen hamile kalmıştım(kendiliğimden olmuştu hiçbir iaç vs. yok. yumurtlama takibi yok.) acaba bu seferde öyle mi olur 😕

kızlar 2 ayda bir 3 ayda bir adet görüyorum. Ben o zaman geç yumurtlama mı yaşıyorum? 9 martta adet oldum normal şartlarda adet olmalıyım ya da olmak üzere olmalıyım ama gelen giden yok. zaten 2 3 ayı bulduğu için beklenti içinde değilim ama rahimde kalınlaşma var dedi. kanda bebek çıkmadı o zaman adet olmam gerekirdi o da yok
1f641.png
:KK43: Ben acaba yine geç yumurtlama yaşayacağım ve döllenme olmazsa birkaç ay sonra mı adet olacağım ki? doktor söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü kullandığım zaman ağır adet dönemi geçiriyorum. 2 yıl önce en son nisan ayında adet olmuştum ve aylarca adet olmadım taa eylülde 3 haftalık hamile idim! yani hiç adet olmadığım halde aylar sonra yumurtlamış ve tesadüfen hamile kalmıştım(kendiliğimden olmuştu hiçbir iaç vs. yok. yumurtlama takibi yok.) acaba bu seferde öyle mi olur 😕
olabilir aslında bence kan verin en azından emin olursunuz bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktor önce bilemedi yanlış ilaç verdi şuan kullanmadım kendi kendine olsun diye sonradan adet oldum meğerki adet sandığım kimyasal gebelikti

4 gün önceki verdiğim kanda pregestoron hormonu da düşük çıktı.doktor bu ay yumurtlama yok dedi ama nasıl oluyor da rahim kalınlaşır ben onu anlamadım 🙄

Back