- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Ben valla ilk idrarımı felan beklemedim çok silikti 2. Çizgi ama çıktı yanisabah ilk idrarla mı yapmak lazim yoksa mesela şuan yapsam çıkar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben valla ilk idrarımı felan beklemedim çok silikti 2. Çizgi ama çıktı yanisabah ilk idrarla mı yapmak lazim yoksa mesela şuan yapsam çıkar mı
adetiniz ne kadar gecikmişti...saat kaçta yaptınız...Ben valla ilk idrarımı felan beklemedim çok silikti 2. Çizgi ama çıktı yanisonra hastaneye gittik kan testi de yaptırdık 1 aylık hamileydim
![]()
Valla kuzum önceki ay tam 15 gün geciktim doktora gözüktüm sonra adet oldum bir sonraki ay sadece 6 gün geciktim yine olmaz deyip 2 test almıştım hattaadetiniz ne kadar gecikmişti...saat kaçta yaptınız...
hımm ne güzel işallah benimde öyle olur bu arada adet nasıl oldunuz ilaçla mı yoksa kendiliğinden mi oldunuz ve hiç gecikir miydi...Valla kuzum önceki ay tam 15 gün geciktim doktora gözüktüm sonra adet oldum bir sonraki ay sadece 6 gün geciktim yine olmaz deyip 2 test almıştım hattaöğlen vakti yaptım testi 1 falandı kuzum
Kendiliğinden oldum hiç ilaç vermedi doktor ben Doğum kontrol hapı felan hiç kullanmadım bu kadar değil hele son zamanlar takvimden takip ediyordum saat gibi tıkır tıkır işliyorduhımm ne güzel işallah benimde öyle olur bu arada adet nasıl oldunuz ilaçla mı yoksa kendiliğinden mi oldunuz ve hiç gecikir miydi...
hımm anladim çok teşekkürler ama en azından şuan çocuğunuz oldu ne güzel allah size bağışlasınKendiliğinden oldum hiç ilaç vermedi doktor ben Doğum kontrol hapı felan hiç kullanmadım bu kadar değil hele son zamanlar takvimden takip ediyordum saat gibi tıkır tıkır işliyordu
Sonuc neoldu canm benim de gecikti 12günhımm anladim çok teşekkürler ama en azından şuan çocuğunuz oldu ne güzel allah size bağışlasın![]()
23 gün sonra oldummSonuc neoldu canm benim de gecikti 12gün
3 gün gectiğinde yapmıstım şimdi idrarda görmeden yaptırmak istemiyorumkan testi yaptınız mı eğer yapmadıysanız bence kan testi yapınn
ama bazen idrarda çıkmıyor kanda çıkar ama...3 gün gectiğinde yapmıstım şimdi idrarda görmeden yaptırmak istemiyorum![]()
Kan verdim saglık ocagında hiç ümidim yok amaama bazen idrarda çıkmıyor kanda çıkar ama...
olabilir aslında bence kan verin en azından emin olursunuz bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktor önce bilemedi yanlış ilaç verdi şuan kullanmadım kendi kendine olsun diye sonradan adet oldum meğerki adet sandığım kimyasal gebeliktikızlar 2 ayda bir 3 ayda bir adet görüyorum. Ben o zaman geç yumurtlama mı yaşıyorum? 9 martta adet oldum normal şartlarda adet olmalıyım ya da olmak üzere olmalıyım ama gelen giden yok. zaten 2 3 ayı bulduğu için beklenti içinde değilim ama rahimde kalınlaşma var dedi. kanda bebek çıkmadı o zaman adet olmam gerekirdi o da yok![]()
Ben acaba yine geç yumurtlama yaşayacağım ve döllenme olmazsa birkaç ay sonra mı adet olacağım ki? doktor söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü kullandığım zaman ağır adet dönemi geçiriyorum. 2 yıl önce en son nisan ayında adet olmuştum ve aylarca adet olmadım taa eylülde 3 haftalık hamile idim! yani hiç adet olmadığım halde aylar sonra yumurtlamış ve tesadüfen hamile kalmıştım(kendiliğimden olmuştu hiçbir iaç vs. yok. yumurtlama takibi yok.) acaba bu seferde öyle mi olur
![]()
gene baktırın çünkü belli olmuyor wğ4 gün önce 0,158 çıktı gebekik yoktu
bellide olmaz nasip böyle şeyler bence genede bi kan verin en azından emin olursunuz yoksada ona göre bakarsınız çünkü teredütte kalmak çok kötü bişey...4 gün önce 0,158 çıktı gebekik yoktu
tekrar görünmekte fayda var başka bi doktora gidin isterseniz adetiniz ne kadar geçtiki4 gün önceki verdiğim kanda pregestoron hormonu da düşük çıktı.doktor bu ay yumurtlama yok dedi ama nasıl oluyor da rahim kalınlaşır ben onu anlamadım![]()