- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Ben doğurdum bile kuzum 10 aylık olmak üzere oğlumişte gideceğiniz varmiş umarım tez zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğurdum bile kuzum 10 aylık olmak üzere oğlumişte gideceğiniz varmiş umarım tez zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız![]()
bende kendi fikrimu soyledim gec yumurtlamyla alakali fakat dollenmenin evresenin uzun surmesiyls alajali dedim 4 cocuk geytdim adetimi yumurtlamami biliyorm. ok.. azicik kendi fikrimi de koyabilirimYanlis biliyorsunuz o evreyle durumun uzaktan yakindan alakasi yok.gec dollenme gec yumurtlamayla alakalidir
Tibbi literature yorum getirmekbende kendi fikrimu soyledim gec yumurtlamyla alakali fakat dollenmenin evresenin uzun surmesiyls alajali dedim 4 cocuk geytdim adetimi yumurtlamami biliyorm. ok.. azicik kendi fikrimi de koyabilirim
ilginc se yorum yapmayin. silah zoruyla mi yorum yap diyorlarTibbi literature yorum getirmekgercekten ilginc
Ben doğurdum bile kuzum 10 aylık olmak üzere oğlumdarısı başına
çok teşekkürler işallah iyi günlerde büyütün oğlunuzu şimdi ne kadar tatlıdır yaBen doğurdum bile kuzum 10 aylık olmak üzere oğlumdarısı başına inşallah
![]()
![]()
hic ugrasamam hemen engeli basarim
insanlarin goruslere saygisi yok bilmislik taslayanlar yerinde sayan insandir kendini asla gelistiremezHanimlar noldu
Sizi terbiyeye davet ediyorum bilmislik taslamak ne demek kelimelerinizi duzgun secin yazarkeninsanlarin goruslere saygisi yok bilmislik taslayanlar yerinde sayan insandir kendini asla gelistiremez
Aynen öyle sarılmayı sevmeyi iyice biliyor artık hamdolsun bir sarılışı var dünyaya bedel
çok güzel ne kadar şanslısınız çocuğunuz var gerçekten bende görecek miyim bilmiyorum keşke bende sizin gibi doya doya baksam sevsem çocuğumuAynen öyle sarılmayı sevmeyi iyice biliyor artık hamdolsun bir sarılışı var dünyaya bedel![]()
Aminnnn hiç birimize evlat acısı göstermesin rabbim Emin’im çok ağırdır biliyor muydunuz annesi ölene yetim babası ölene öksüz derler ama evladını kaybeden birine bir isim koyamazlar çünkü acısı ömrü billah en ağır şekilde taşınır Allahım kimseye bu acıları yaşatmasınçok güzel ne kadar şanslısınız çocuğunuz var gerçekten bende görecek miyim bilmiyorum keşke bende sizin gibi doya doya baksam sevsem çocuğumuallah acısını göstermesin işallah....iyi günlerde büyütürsünüz...
çok teşekkürler işallah tabiki çok haklısınız evlat acısı çok zordur...bizim bi komşu derdi annem öldü babam öldü üzüldüm ama evlat acısı hepsinden daha kötüydü derdi allah bütün çocuklarımızı korusun şu mübarek 3 aylar hürmetineAminnnn hiç birimize evlat acısı göstermesin rabbim Emin’im çok ağırdır biliyor muydunuz annesi ölene yetim babası ölene öksüz derler ama evladını kaybeden birine bir isim koyamazlar çünkü acısı ömrü billah en ağır şekilde taşınır Allahım kimseye bu acıları yaşatmasınİnşallah sizde yaşarsınız anne olma evladını doya doya sevme şansını
![]()
Aminnnn güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahçok teşekkürler işallah tabiki çok haklısınız evlat acısı çok zordur...bizim bi komşu derdi annem öldü babam öldü üzüldüm ama evlat acısı hepsinden daha kötüydü derdi allah bütün çocuklarımızı korusun şu mübarek 3 aylar hürmetine![]()
işallah ya daha adet olmadım ama test yapmaya çekiniyorum...Aminnnn güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah![]()
Bir deneyin aklınızda kalıcağına gönlünüz rahatlamış olurişallah ya daha adet olmadım ama test yapmaya çekiniyorum...
ya ne bileyim belki yoktur ben mi umutlanıyorum diye....Bir deneyin aklınızda kalıcağına gönlünüz rahatlamış olur![]()
Denemeden bilemezsiniz arafta kalmaktansa deneyin derim benya ne bileyim belki yoktur ben mi umutlanıyorum diye....
sabah ilk idrarla mı yapmak lazim yoksa mesela şuan yapsam çıkar mıDenemeden bilemezsiniz arafta kalmaktansa deneyin derim ben![]()