- Konu Sahibi suleysn1993
-
Benimde böyleydi canım yukarda var bence hamilesin ben kan testi verdim 62 çıktı sonuç bence sendede varBenimde böyle çıktı 15 gün önce kan tahlillerim düşük çıktı kan ilaco verdi doktor adet gecikmesi yapar dedi adetimin üstünden de 13 gün geçti test yaptım silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçtan mı böyle oldu
Canim allah tamamina erdirsin benimde tam senin anlattigin gibi oldu adetten 1 gun once test yaptim cikti ertesi gun senin gibi kan verdim yani beklenen adet gunu 109.7 çikti doktor 10 gun sonra gel anca kese gorunur dedi 7 gun oldu adetim geceli ama belim baya agiriyor senin durumun nasil keseyi gorebildin mi? kac haftalikken ? Degerin arttimi?bel agrisi sendede var mi ?İnşallahdualarınızı bekliyorum
Bende göremedim canım ama belki gerçekte daha belli oluyordurHanımlar benim teste de bakar mısınız eşim görmedi ben gördüm ya da görmek istediğimi gördüm
En iyisi biraz daha bekleyeyim canım bugün adet olmam lazımdı ağrım var ama bakalım inşallah umduğum gibi olurBende göremedim canım ama belki gerçekte daha belli oluyordur
İnşallah herşey İstediğin gibi gönlünce olsun canım bekle birazdaha bakalımEn iyisi biraz daha bekleyeyim canım bugün adet olmam lazımdı ağrım var ama bakalım inşallah umduğum gibi olur
Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarında bana da yer ver canım teşekkür ederimİnşallah herşey İstediğin gibi gönlünce olsun canım bekle birazdaha bakalım
İnşallah canım Allah tez zamanda versin gönlündekiniHamilelerin duası kabul olurmuş dualarında bana da yer ver canım teşekkür ederim
Merhaba kan testi verseniz daha iyi olur
Bence bariz görünüyor buradayım diyor minikKizlar bana da bi bakar misiniz kafamda deli sorulaaar?
5 dakika icinde ciktiysa var canim adetin gectimi gunuKizlar bana da bi bakar misiniz kafamda deli sorulaaar?
Aynen cikti 2-3 gun gecikti mi sadece5 dakika icinde ciktiysa var canim adetin gectimi gunu
Var gözün Aydın olsun canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinKizlar bana da bi bakar misiniz kafamda deli sorulaaar?
Hic inanasim gelmiyor bekleyelim biraz daha kimyasal gebelikse hic sevinmiyimVar gözün Aydın olsun canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Hayirlisi olsun gecikmis canim ben adetten 1 gun once testle ogremdim ayni senin gibiydi testim simdi 10 gun gecti test 2 tane kipkirmizi cikti darisi basinaAynen cikti 2-3 gun gecikti mi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?