- 6 Ekim 2020
- 18
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi suleysn1993
İnşallah uzun zamandır bekliyordum dualarınızı esirgemeyinhamilesin canım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah uzun zamandır bekliyordum dualarınızı esirgemeyinhamilesin canım hayırlı olsun
Adet günümü bilmiyorum çünkü yumurtlamam geç oldu adetin 13.günü gittiğimde yumurtam çok küçüktü doktorun büyümez demişti ama büyüdü ne zaman büyüdü ne zaman çatladı ne zaman döllendi bilmiyorum o yüzden kestiremiyorum adet günümü normalde 4 Eylül tarihinde adet gördüm sonBata kaç gün vardı
İnşallah dualarınızı bekliyorumBenimde böyle çıkmıştı kesinlikle hamilesinnn hayırlı uğurlu olsunn
Kan tahlili verdim 108 çıktıO zaman tebrikler
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim cizgim çok daha silikti. Seninki silik bile sayılmaz bariz hamilesin
Kan tahlili verdim 108 çıktı
Kan verdim 108 çıktı şükürler olsun rabbimePozitif görünüyor hayırlı olsun. Kan verin bencede daha net olur
Gözünüz aydın tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKan verdim 108 çıktı şükürler olsun rabbime
İnşallah Allah razı olsun tüm bekleyenlere nasip etsin MevlamGözünüz aydın tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kaç dakika içinde cıktı canımMerhaba kızlar benim de adetim 8 gün geçti test silik çizgi çıktı ama bakar mısınız sizde
5 dk içinde çıktı canım geçmdi 5 dkkyıKaç dakika içinde cıktı canım
Çizgi var bence kan tahlili yapın kesin sonuç işinKızlar yarımcı olursanız sevinirim kan değerlerim düşük çıktı diye bi 15 gün önce kan ilaçlarına başkadım doktor adet gecikmesi olabilir dedi 13 gün geçti adet plmadım hala test yaptım böyle silik çıktı sizce hamilemiyim
Yarını gidip yaptırıcam çok haycanlıyım bakalım pekde ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşayıp üzülmemek içinÇizgi var bence kan tahlili yapın kesin sonuç işin
Yarını gidip yaptırıcam çok haycanlıyım bakalım pekde ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşayıp üzülmemek için
İnşallahÇizgi bariz görünüyor inşallah vardır canım
Benimde böyle çıktı 15 gün önce kan tahlillerim düşük çıktı kan ilaco verdi doktor adet gecikmesi yapar dedi adetimin üstünden de 13 gün geçti test yaptım silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçtan mı böyle olduKızlar adetime 1 gün var. Erken gebelik testi yaptım şimdi. 2. Çizgi silik çıktı. Sizce gebemiyim kan testi yaptırayım mı? 1 haftadır kasık ağrısı bulantı uyku hali var cevaplarımızı bekliyorum