Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bi de kayınpederini mi çağırmış Allam ben durduğum yerde deli oldum.Gelip döveceğim o kadını Ne biçim insanlar bunlar ya.Kayınpederin sana ebelik mi yapacakmış

Ben de 83.9 u gördüm canım.Son 3 haftada 1.5 kilo kadar verdim şükür.Azalıştayım.Aramızdaki farkı kapatıyorsun hehe :confused:

Canım eşinle problemlerini bir kenara bırak.Eşinin salak ailesine de hiç yüz verme.Sen işine gücüne bak.Bunlara mesafe koyunca iyi olur.
Bugun ne yaptı bak
Bunu köye götürmek icin bi akrabası geldi arabayla evin asagisinda bunu bekliyo
Ben dün hastaneden çıktım geldiğimden beri kıvranıyorum hala sancım var su almak icin bile kaldırmadı eşim beni
Bunu almaya gelenler asagida bekliyo buda hazırlandı İncek , bana dedi ki sende gel asagi onları yolcula ayıp olur
Ben şokkk . Adim atamıyorum sancidan bana dediğine bak ! Bidaha üstümü giyicem falan dedim olsun al hemen üzerine bisey dedi
Neyse sinirden patlayarak indim arabaya bindi defolup gitti bende eve çıktım hırsımı alamadim
Aradim onu dedim ki ben onları yolculamak zorunda değilim beni niye asagi sürüyosun benim durumum belli doktor wc dişi ayağa kalkmicaksin dedi dedim söylendim kapattim eşim geldi onada anlattım ara anneni bir daha boyle sacmalik istemiyorum yeter artık dedim o beni düşünmüyor ben milleti niye düşüncem dedim
Annesini aradı sen niye bu kızı karnı burnunda asagi indiriyon anne falan dedi söylendi
E oğlum hava alsın istedim diyo salak sanki benim hava almalik halim var aptal
Eşimde bana kızdı sen niye iniyosun asagi falan
Fazla uzattım yaaani kaynana bugun aptalliga imza attı notunu verdim bugun beyin fakiri

Bugun ne yaptı bak
Bunu köye götürmek icin bi akrabası geldi arabayla evin asagisinda bunu bekliyo
Ben dün hastaneden çıktım geldiğimden beri kıvranıyorum hala sancım var su almak icin bile kaldırmadı eşim beni
Bunu almaya gelenler asagida bekliyo buda hazırlandı İncek , bana dedi ki sende gel asagi onları yolcula ayıp olur
Ben şokkk . Adim atamıyorum sancidan bana dediğine bak ! Bidaha üstümü giyicem falan dedim olsun al hemen üzerine bisey dedi
Neyse sinirden patlayarak indim arabaya bindi defolup gitti bende eve çıktım hırsımı alamadim
Aradim onu dedim ki ben onları yolculamak zorunda değilim beni niye asagi sürüyosun benim durumum belli doktor wc dişi ayağa kalkmicaksin dedi dedim söylendim kapattim eşim geldi onada anlattım ara anneni bir daha boyle sacmalik istemiyorum yeter artık dedim o beni düşünmüyor ben milleti niye düşüncem dedim
Annesini aradı sen niye bu kızı karnı burnunda asagi indiriyon anne falan dedi söylendi
E oğlum hava alsın istedim diyo salak sanki benim hava almalik halim var aptal
Eşimde bana kızdı sen niye iniyosun asagi falan
Fazla uzattım yaaani kaynana bugun aptalliga imza attı notunu verdim bugun beyin fakiri
Gitti değil mi şimdi şükür

Nasılsınız kızlar kv konularını okuyorum ve çok asabım bozuluyor kötü kötü konuşasım geliyor
Benim cuma dr kontrolüm var sonra doğuma günüm belli olacak karnım da halen küçük hiç 36 haftalık gibi değil aldığım kilo da 28 haftadan beri aynı 68 69 arası gidip geliyorum şimdi de doğum hazırlığı evde temizlik iş güç hiç kilo alamıyorum 69 la giderim heralde doğuma önümüzdeki haftalarda da almazsam bebek de cuma yeniden bakılacak ama ancak 2 buçuk kilo doğacak gibi görünüyor yeter ki sağlıklı olsun da diyorum bende napalim
Canım ilk 2 doğumunda oğulların kaçar kilo doğdu ve haftaları neydi ?

1 kilocuk almışım ama nstde ağrım çıktı erken doğum olabilir dediler o telaşla pek gelemedim buralara.
Merhaba,cok gecmis olsun.Şimdi herşey yolundadir umarım.Kacinci haftadasınız da sancı cıktı :110:
3 haftayı gecik süredir bildirim yapmadığınız için artık konuyu takip etmediğinizi düşünerek listeden cikarmistim.Devam edeceğim diyorsanız bilgilerinizi tekrar alıp listeye ekleyeyim, Sevgiler.

Hamileliğini stresli geciriyorsun.Herşeyi unut özüne dön,yapabiliyorsan yuruyus cok iyi geliyor. Mutluluk hormonu da salgılandığı için.Boyun var kilo çok ta önemli değil
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum canım . Insan zaten her şeye alışıyor basta yasadigin hayal kırıklığı ile şimdiki inan bir olmuyor . Ormanın içindeyim zaten her fırsatta yürüyorum.
Bkz; 👇

Eklentiler

• 20201015_153249.jpg
    20201015_153249.jpg
    356,5 KB · Görüntüleme: 45
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum canım . Insan zaten her şeye alışıyor basta yasadigin hayal kırıklığı ile şimdiki inan bir olmuyor . Ormanın içindeyim zaten her fırsatta yürüyorum.
Bkz; 👇
Vaay benim yazinki halim.Yazin ben de ormandaydım.Bu arada boyun uzun olduğu için gayet fitsin :sampiyon: Herşey çok güzel olur minnoş gelsin de

Kızlar bir haftanın daha sonuna geliyoruz yavaş yavaş..Sesiniz çıkmıyor nasıl durumlar?

X