- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumuslardir bile sabah yaparlar artık
Hayırla kurtulalım canım benim oğullarım var şimdiden temizlik yapsam doğuma yeniden yapmam gerekir son 2 3 hafta kala annemle yapacağız
Yok uzun zamandır sesleri çıkmıyor da... GonulSenligim hep yapardı merak etmedim değil... akan_h ise bir geldi bir geçtiUyumuslardir bile sabah yaparlar artık
Evet gidene kadar arkadaşın dediğini bi denerim bakalm snra inşallah ilaçla çözülürDoktoruna kabızlık sorununu şöyle o zaten verir takviye olarak.
Çok sağolun dediklerinizi bugün alıyım iyi gelir inşallahBen şimdi binden musli ve incir almaya gidiyorum düzenli musli ve yoğurt iyi geliyor kurabiye gibi çerez gibi yiyorum arada incirde bi tane iki tane 1 haftaya kalmaz çok düzene giriyor
Yok uzun zamandır sesleri çıkmıyor da... GonulSenligim hep yapardı merak etmedim değil... akan_h ise bir geldi bir geçti
Geçmiş olsun malesef ilk günlerin handikapı..Bizi bırakalı 4 hafta olmuş..Listeden çıkarmıştım takip etmiyorsun diye..Konuyu takip edecek misin canım? Edeceksen tekrar ekleyeyim,yok giremiyorum dersen bu şekilde kalsın.Beni benden alan mide bulantılarımla istemsizce bir kaç kilo verdim sanırım gün sayıyorum geçsin diye pek bir şey yapabildiğim yok
2 kg yağ depolamak kolay değil hele bir haftada bence kesin bi hata var ya geçen haftanın ölçümlerinde yada bu haftanın ölçümlerinde ikisinden biri hatalı hemde diyetisyen listesiyle beslediğin halde yaniKızlar selam bugün şoklardayım.Doktor ve diyetisyen kontrolüne gittim.Bebek 1 hafta önde cıktı kilosu da 850 gr ,hersey yolunda orda sorun yok ama diyetisyende inbody testinde isler karisti.Evet kilo vermişim 1 kg ama nasıl. 2 kg yağ artışım olmuş, 2 kg kas kaybetmişim 1 kg da su kaybetmişim. Diyetisyen de anlamadı bu nasıl oluyor ya dedi.Makina mi bozuk nedir anlamadık.En sağlıklı beslendiğim haftalardan biriydi ama aşırı stres altındaydım iş yüzünden.Birkac gece sabahlamak zorunda kaldım yetiştirmem gereken projeler vardı.Yuruyus yapamadım,bilmiyorum canim sıkıldı.Verdiğim kilo kas ve su kaybı...2 kg yağ artışı ne demek ya hem de 1 haftada
Bir tabak kurubaklagilimi yedim oturuyorum canım sen nasılsın son günlerin tabi vakit geçmiyordurNasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz
Selam ben diyete uymaya çalışıyorum.Yuruyusten geldim.45 dk orta tempo yürüdüm çok yoruldum sanırım yağ oranım da çok yüksek olduğu için (%43) baya zorlaniyorum.Ayaklarimi uzattım ağrısının geçmesini bekliyorum.Seker ölçümlerim fena değil.Sende nasıl durumlar canım? Doğuma az kaldı heyecan var miNasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz
Bu diyet listesini ben de seviyorum uygulamak kolay.2 hafta sonra gideceğim diyetisyene.Su yağ alma işi çok kafamı karıştırdı bakalım ne olacakBen de verdiğin listeye uymaya çalışıyorum. Bugün biraz kaçamak oldu ama yurusumude yaptım. En azından 1 kg vermek istiyorum bakalım .
Afiyet olsun canımBir tabak kurubaklagilimi yedim oturuyorum canım sen nasılsın son günlerin tabi vakit geçmiyordur
Hiç kafana takma ben hiç sanmıyorum yağdan 2 kg aldığını kesin bir hata olmuştur bu gittiğimde ortaya çıkar görürsünBu diyet listesini ben de seviyorum uygulamak kolay.2 hafta sonra gideceğim diyetisyene.Su yağ alma işi çok kafamı karıştırdı bakalım ne olacak