Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hayırla kurtulalım canım benim oğullarım var şimdiden temizlik yapsam doğuma yeniden yapmam gerekir son 2 3 hafta kala annemle yapacağız

Amin, bir avazda inşallah 🙏🏻 doğru önde çocuk varsa temiz durmaz ev, benim ilk olacak nasipse annem de çok yakınımda değil doğumda gelicek yanıma, erkenden halledeyim dedim o yüzden. Nasıl olsa günlük temizlik haricinde kirlenmez doğuma kadar

Doktoruna kabızlık sorununu şöyle o zaten verir takviye olarak.
Evet gidene kadar arkadaşın dediğini bi denerim bakalm snra inşallah ilaçla çözülür
Bu arada bu sabah 62.5 çıktım güncelleme ihtimalimiz var mı listeyi 😊
Ben şimdi binden musli ve incir almaya gidiyorum düzenli musli ve yoğurt iyi geliyor kurabiye gibi çerez gibi yiyorum arada incirde bi tane iki tane 1 haftaya kalmaz çok düzene giriyor
Çok sağolun dediklerinizi bugün alıyım iyi gelir inşallah

Beni benden alan mide bulantılarımla istemsizce bir kaç kilo verdim sanırım gün sayıyorum geçsin diye pek bir şey yapabildiğim yok :KK43:
Geçmiş olsun malesef ilk günlerin handikapı..Bizi bırakalı 4 hafta olmuş..Listeden çıkarmıştım takip etmiyorsun diye..Konuyu takip edecek misin canım? Edeceksen tekrar ekleyeyim,yok giremiyorum dersen bu şekilde kalsın.

25. Haftadayız 80 kg ile devam ediyoruz. Hatta bazen 100 gram eksik çıkıyorum ama değiştirilmesine gerek yok zaten her şekilde kilo alma süreci devam edecek. Önceki hafta 400 gram alınca bu hafta çok dikkat ettim korumayı başardım.💪🏻 Haftlık olarak 100-150-200 gram normal bence ama 400 de çok fazlaydı geçen hafta ne oldu bana anlamadım😣

Bende öyle istahsizim öyle halsizim yarı ac yarı tok hiç doyacak kadar midem yanacak kadar bisey yiyemiyorum ama kilo almaya devam ediyorum bunun ne olduğunu bilmem herkes kan hacmi artar diyor zaten o kadar belliki kollarım bacaklarım zayıfladı belim yanlardan inceldi ama kilo artiyor

Kızlar selam bugün şoklardayım.Doktor ve diyetisyen kontrolüne gittim.Bebek 1 hafta önde cıktı kilosu da 850 gr ,hersey yolunda orda sorun yok ama diyetisyende inbody testinde isler karisti.Evet kilo vermişim 1 kg ama nasıl. 2 kg yağ artışım olmuş, 2 kg kas kaybetmişim 1 kg da su kaybetmişim. Diyetisyen de anlamadı bu nasıl oluyor ya dedi.Makina mi bozuk nedir anlamadık.En sağlıklı beslendiğim haftalardan biriydi ama aşırı stres altındaydım iş yüzünden.Birkac gece sabahlamak zorunda kaldım yetiştirmem gereken projeler vardı.Yuruyus yapamadım,bilmiyorum canim sıkıldı.Verdiğim kilo kas ve su kaybı...2 kg yağ artışı ne demek ya hem de 1 haftada

Kızlar selam bugün şoklardayım.Doktor ve diyetisyen kontrolüne gittim.Bebek 1 hafta önde cıktı kilosu da 850 gr ,hersey yolunda orda sorun yok ama diyetisyende inbody testinde isler karisti.Evet kilo vermişim 1 kg ama nasıl. 2 kg yağ artışım olmuş, 2 kg kas kaybetmişim 1 kg da su kaybetmişim. Diyetisyen de anlamadı bu nasıl oluyor ya dedi.Makina mi bozuk nedir anlamadık.En sağlıklı beslendiğim haftalardan biriydi ama aşırı stres altındaydım iş yüzünden.Birkac gece sabahlamak zorunda kaldım yetiştirmem gereken projeler vardı.Yuruyus yapamadım,bilmiyorum canim sıkıldı.Verdiğim kilo kas ve su kaybı...2 kg yağ artışı ne demek ya hem de 1 haftada
2 kg yağ depolamak kolay değil hele bir haftada bence kesin bi hata var ya geçen haftanın ölçümlerinde yada bu haftanın ölçümlerinde ikisinden biri hatalı hemde diyetisyen listesiyle beslediğin halde yani
Bende de tuhaf haller bende bisey yiyemiyorum ama tartım artıyor gibi geliyor sabah ac tartılmadım ama yürüyüşümü de yapıyorum
Neden böyle bilmem cumartesiye kadar yürüyüşe ve diyetisyen listesine devam edelim anlarız sende bozma moralini

Nasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz
Selam ben diyete uymaya çalışıyorum.Yuruyusten geldim.45 dk orta tempo yürüdüm çok yoruldum sanırım yağ oranım da çok yüksek olduğu için (%43) baya zorlaniyorum.Ayaklarimi uzattım ağrısının geçmesini bekliyorum.Seker ölçümlerim fena değil.Sende nasıl durumlar canım? Doğuma az kaldı heyecan var mi

Ben de verdiğin listeye uymaya çalışıyorum. Bugün biraz kaçamak oldu ama yurusumude yaptım. En azından 1 kg vermek istiyorum bakalım .
Bu diyet listesini ben de seviyorum uygulamak kolay.2 hafta sonra gideceğim diyetisyene.Su yağ alma işi çok kafamı karıştırdı bakalım ne olacak

Bu diyet listesini ben de seviyorum uygulamak kolay.2 hafta sonra gideceğim diyetisyene.Su yağ alma işi çok kafamı karıştırdı bakalım ne olacak
Hiç kafana takma ben hiç sanmıyorum yağdan 2 kg aldığını kesin bir hata olmuştur bu gittiğimde ortaya çıkar görürsün

X