- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 26
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.501
Benim ablamında kız oda benim gıbıydı başlardaBenim çok bulantim oldu hala da oluyor zaman zaman bebişim erkek ama kız bebisi olup da bulantısı çok olanda var bu tez yanlış bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ablamında kız oda benim gıbıydı başlardaBenim çok bulantim oldu hala da oluyor zaman zaman bebişim erkek ama kız bebisi olup da bulantısı çok olanda var bu tez yanlış bence
Ayy hala devammı ediyor inşallah çok ssurmez berbat bır durumGrubumuz aktif olduğunda çok iyi oluyor
Canım o benim bu haftaya geldim hala midem bulanıyor ama başlardaki gibi değil tabi ilk 20 haftam zehir zıkkım olmuştu dünyam kararmıştı sonraları azaldı ama bitmiyor sodayla vs geçiştirmeye çalışıyorum hergun kusmuyorum arada bir artık
Canım ben bu diyeti yaptım 3 gün.1 kg gitti.Suyum falan da dengelendi muhtemelen.Yok ya ben anlamıyorum.. 83.5 kg nedir ? Sabah akşam yürüyorum ekmek öğlen ve akşam yemiyorum abur cubur oyle tuketmiyorum anlam veremiyoru. Artik .tamamen yemeyi kesmem lazım heralde o da anca uzuldugumde oluyor. Ben doğuma 90 nida aşarım bu gidişle ...
Bu haftalarda birden alınıyor canım.Bebek kilo alıyor,kan ve su hacmi artıyor vb.Rahat ol dengelersinGünaydın kızlar. 80.1 i gördüm
Hem o kadar da mi kilo almayacaksın.24.haftaya gelmişsin 3 kilo da al be kuzumGünaydın kızlar. 80.1 i gördüm
Hayır pes etme sakın koyverme yürüyüşe devam vazgeçip abur cubur yeme beyaz ekmek yeme inanki en kilo alınan dönemdesin ve onlar kilo değil aslında bir kac hafta içinde kilo alman yavaşlayacak zorlaşacak almayacaksınYok ya ben anlamıyorum.. 83.5 kg nedir ? Sabah akşam yürüyorum ekmek öğlen ve akşam yemiyorum abur cubur oyle tuketmiyorum anlam veremiyoru. Artik .tamamen yemeyi kesmem lazım heralde o da anca uzuldugumde oluyor. Ben doğuma 90 nida aşarım bu gidişle ...
Kesinlikle katılıyorum.Ilk oğluma tuttuğum hamile günlüğünü buldum.3 güne bir yazmışım bazen hergün...O zaman da kilo takibi yapmıştım ilk gebelik olunca bir de takvim gibi tutmuşum Bu haftalara baktım aldığım tüm kiloyu 21-27 arası almışım nerdeyse 6 kilo birden almışım haftada 1 kilo.Baslarda hiç kilo almamışım sonlara doğru da aynı şekilde..Hatta 33 hafta kilomla doğuma girmişim.Valla bana motivasyon olduHayır pes etme sakın koyverme yürüyüşe devam vazgeçip abur cubur yeme beyaz ekmek yeme inanki en kilo alınan dönemdesin ve onlar kilo değil aslında bir kac hafta içinde kilo alman yavaşlayacak zorlaşacak almayacaksın
Cnm iştah fena yahu..Bu haftalarda birden alınıyor canım.Bebek kilo alıyor,kan ve su hacmi artıyor vb.Rahat ol dengelersin
Kesinlikle pes etmek yok aldigin kilo senin davranislarinla değil vücudundaki değişimle ilgili muhtemelen.Ben de 3-4 haftada 3-4 kilo birden alınca ne oluyoruz dedim panik yaptım ama düzene girdim şimdi..Kilo bile verdim.Saglikli beslenme programına uy,yürüyüşünü aksatma.Merak etme +12 ile doğuma gireceksinYok ya ben anlamıyorum.. 83.5 kg nedir ? Sabah akşam yürüyorum ekmek öğlen ve akşam yemiyorum abur cubur oyle tuketmiyorum anlam veremiyoru. Artik .tamamen yemeyi kesmem lazım heralde o da anca uzuldugumde oluyor. Ben doğuma 90 nida aşarım bu gidişle ...
Canım 24.haftaya 3 kilo ile girmişsin iştah olsa da kilo alımın yok..Beslenme programı paylaştım az önce sewcanbjk nin iletisinin altına.Bana çok iyi geldi o program.Istahim normale döndü harfiyen uyuyorum açlık olmuyor hiç çok rahatladım.diyetisyen demişti zaten çok rahat edeceksin diye...Istersen uygulaCnm iştah fena yahu..
Bakayim cnm..Canım 24.haftaya 3 kilo ile girmişsin iştah olsa da kilo alımın yok..Beslenme programı paylaştım az önce sewcanbjk nin iletisinin altına.Bana çok iyi geldi o program.Istahim normale döndü harfiyen uyuyorum açlık olmuyor hiç çok rahatladım.diyetisyen demişti zaten çok rahat edeceksin diye...Istersen uygula
Senin kilondaki biri için çok hızlı gidiyor sayılmazsın .70 leri göreceğin kesin canım ona ne şüphe 80 leri hedefleme amaarchimom canım güncel kilom 69.0 ben almadım almadım bir başladım almaya gidiyor valla nereye gidiyorsa hiç görmediğim 70 leri de görürüm yakında
Ben onu hep yaparım canım çocuklara kızartma zararlı diye ama kızartmayı aratmaz tadı severim bendeBen ikindi vakti acıkıyorum genelde de tek oluyorum. Yaptığım bir tarif var.
patates, kabak ve patlıcanı küp küp doğruyorum, biraz zeytinyağı ve baharatla harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisiyle 200 derecede fırına veriyorum. Yarım saat içerisinde çok güzel kızartma gibi lezzetli pişmiş oluyorlar. Üzerine de bolca yoğurt döküp yiyorum. Patlican her zaman koymuyorum ama kabak bol koyuyorum.Valla bu benim kurtarıcım oldu. 4-5 gibi bunu yiyince akşam bir daha yemek yiyesim gelmiyor böylece akşam yemeği yemiyorum. Dün de böyle yaptım ki akşam sütlü tatlı yedim ona rağmen düne göre -0,5 çıktım. İsterseniz siz de bir gün deneyin hanımlar
Ben yemeğini hiç yapmadım, eşim sebzeden nefret ediyor, ben de tek kendim için yemek yapmaya üşeniyorum. Çözümü böyle pratik tariflerde buldumBen onu hep yaparım canım çocuklara kızartma zararlı diye ama kızartmayı aratmaz tadı severim bende
Kabağın yemeğini de seviyorum çok az yağla pisiriyorum rahatca yiyorum
Evet bizdede öyle yemezler ben sadece kendim için yapıyorumBen yemeğini hiç yapmadım, eşim sebzeden nefret ediyor, ben de tek kendim için yemek yapmaya üşeniyorum. Çözümü böyle pratik tariflerde buldum