- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.521
Benmde güncelim 61.9 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyuma başla canım.Hem gebelikte kullanılması gerek hem de tuvalet olayını çözecektir.Cok sıkıştığında duphalac kullanabilirsinMerhaba hanımlar
+900 gram çıktım ben ya 62.9 güncel kilom ama wc olayım çok sorunlu ona yoruyorum yoksa bi haftada bi kilo alamam önerceğiniz bişeyler var mı
Gerçekten çözüyo mu bu konuda bende çok sıkıntıdayım randevuya 2 hafta var eczaneden kendim alsam kafama göre mi almış olurumMagnezyuma başla canım.Hem gebelikte kullanılması gerek hem de tuvalet olayını çözecektir.Cok sıkıştığında duphalac kullanabilirsin
Teşekkür ederim henüz ilaç kullanmıyorum o yüzden böyle oldu heralde önümüzdeki hafta randevum başlarm artıkMagnezyuma başla canım.Hem gebelikte kullanılması gerek hem de tuvalet olayını çözecektir.Cok sıkıştığında duphalac kullanabilirsin
Hiçbir şey olmaz hepimiz kullanıyoruz.Hem magnezyum hem duphalac i.Duphalac pahalı biraz sağlık ocagina yazdırabilirsin ama gerek kalmayabilir.Ben magnezyum kullanmaya basladigimdan beri hiç ihtiyacım olmadı duphalaca dolapta kaldı 3 sise yazık.Magnezyum gebelerin kullanması gereken bir ek zaten.Kramplar için de gerekli.Kendin alabilirsin.Magnorm tablet ya da suda eriyen herhangi bir marka alabilirsinGerçekten çözüyo mu bu konuda bende çok sıkıntıdayım randevuya 2 hafta var eczaneden kendim alsam kafama göre mi almış olurum
Doktoruna kabızlık sorununu şöyle o zaten verir takviye olarak.Teşekkür ederim henüz ilaç kullanmıyorum o yüzden böyle oldu heralde önümüzdeki hafta randevum başlarm artık
Ben şimdi binden musli ve incir almaya gidiyorum düzenli musli ve yoğurt iyi geliyor kurabiye gibi çerez gibi yiyorum arada incirde bi tane iki tane 1 haftaya kalmaz çok düzene giriyorMerhaba hanımlar
+900 gram çıktım ben ya 62.9 güncel kilom ama wc olayım çok sorunlu ona yoruyorum yoksa bi haftada bi kilo alamam önerceğiniz bişeyler var mı
Ben onların hepsini denedim hiç ise yaramadı malesef.Kuru erik,ıncir,kayısı yedim durdum ama olmadı.Son durumda magnezyum çözdü benim kabizligimiBen şimdi binden musli ve incir almaya gidiyorum düzenli musli ve yoğurt iyi geliyor kurabiye gibi çerez gibi yiyorum arada incirde bi tane iki tane 1 haftaya kalmaz çok düzene giriyor
Bana da kuru meyvelerden sadece incir ve musli çok güzel etki ediyor karnımı bozmuyor çok düzenli tuvalete çıkmamı sagliyorBen onların hepsini denedim hiç ise yaramadı malesef.Kuru erik,ıncir,kayısı yedim durdum ama olmadı.Son durumda magnezyum çözdü benim kabizligimi
Aynen ya doğuma giderken 80 lilerle gitmem inşallah tabi en başta sağlıklı bir şekilde kucağımiza almakSenin kilondaki biri için çok hızlı gidiyor sayılmazsın .70 leri göreceğin kesin canım ona ne şüphe 80 leri hedefleme ama
Bende bu haftada durup obur hafta yani 36 da temizliğe başlayacağım doğum temizliğine ve yerleşmeye beşik vs kurulacak son hazırlıklar yapılacak yoğun olurum diye düşünüyorum son haftalarda o sayede kilo alımım olmaz ve hamileliği bitiririm Allahin izniyle zaten artık dr kontrolleri de sıklaşıyor bundan sonra benim için tum vakitler dolu olacak işte böyle seninde 32 olmuş midene yer kalmaz almazsın inşallah kilo çok birşey kalmamış gününeBenim kilom geçen haftakiyle aynı şuan :) bu hafta temizlik iş güç derken koşturdum biraz kilo almamışım o yüzden
Bende bu haftada durup obur hafta yani 36 da temizliğe başlayacağım doğum temizliğine ve yerleşmeye beşik vs kurulacak son hazırlıklar yapılacak yoğun olurum diye düşünüyorum son haftalarda o sayede kilo alımım olmaz ve hamileliği bitiririm Allahin izniyle zaten artık dr kontrolleri de sıklaşıyor bundan sonra benim için tum vakitler dolu olacak işte böyle seninde 32 olmuş midene yer kalmaz almazsın inşallah kilo çok birşey kalmamış gününe
Hayırla kurtulalım canım benim oğullarım var şimdiden temizlik yapsam doğuma yeniden yapmam gerekir son 2 3 hafta kala annemle yapacağızBende daha sonra yapamam gücüm yetmez diye cam tül halı koltuk temizliklerini şimdiden yapıyorum. 1-2 haftaya da bebeğin çekmecelerini temizleyip eşyaları yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim. 35e kadar işlerimi bitireyim sonra rahat ederim diye düşündüm. Şimdi bile hareketlerim kısıtlandı son haftaları düşünemiyorum benim bebişin kilosu biraz geriden geliyordu yemeğe fazla düşmüştüm o yüzden 3 haftada 2 kilo aldım bu hafta anca frenledim kendimi