Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom archimom benim 2 tartım vardı. Biri 600-700 hatta bazen 1 kilo az çekiyordu. Ben tabi onunla tartılıyordum yıllardır :KK70:
Şimdi o bozuldu:silah:
Diğer tartıda da başlangıç kilomu bilmiyorum:bicak:
Napcaz:KK53:

30 a girdim bugun
Canim diyeti bırak hiç bisey yiyemiyorum midem yandığı icin dikkat ediyorum oldukça ama yok yine aldım yanı doktor bi cok aldın bi iyisin diyo ikiz gebelik normal dedi en son
İkiz gebelikte ödem çok olur zaten.Siz bunu hiç kafaya takmayın.29.haftadan sonra ikiz gebeligimde çok zorlanmıştım ve toplamda 26 kilo almıştım.Cok da yemiyordum zaten son iki ay o mide yanmasından yemek yiyebilmek imkansız oluyor.Ancak yine de son üç ay kilo alımım çok hızlanmıştı.Sonra 40+1de doğurdum bebeleri de nefes alabildim😂

İkiz gebelikte ödem çok olur zaten.Siz bunu hiç kafaya takmayın.29.haftadan sonra ikiz gebeligimde çok zorlanmıştım ve toplamda 26 kilo almıştım.Cok da yemiyordum zaten son iki ay o mide yanmasından yemek yiyebilmek imkansız oluyor.Ancak yine de son üç ay kilo alımım çok hızlanmıştı.Sonra 40+1de doğurdum bebeleri de nefes alabildim😂
Maşallah 40 hafta nasıl durdunuz kac kilo doğmuştu bebekler bnm arkadaş 33 de doğurdu 2 şer kilo idi bebekleri

Canim daha çok başındayız zaten..Başlangıç kilonu 500 gr yukarı cekelim,fazla tartan tartıdaki kilonu vererek devam et.Sonuna kadar da onunla tartıl
archimom archimom benim 2 tartım vardı. Biri 600-700 hatta bazen 1 kilo az çekiyordu. Ben tabi onunla tartılıyordum yıllardır :KK70:

Canim daha çok başındayız zaten..Başlangıç kilonu 500 gr yukarı cekelim,fazla tartan tartıdaki kilonu vererek devam et.Sonuna kadar da onunla tartıl
Tamam canım öyle yapalım. Başlangıcı 55.0 yapalım düz hesap:KK53:
Hem fazla almışım gibi daha çok dikkat ederim böylelikle o_O
Bu sabah kilom 55.7

Günaydın kızlar👋🏼 82,6 oldum bir haftada 1,5 kg nasıl aldım aklım almıyor 😔 ben max 85le doğururum diyordum ama şimdiden bu kiloya çıktım bu gidişle 90 hayal olacak. 😭😭😭😭

Günaydın kızlar👋🏼 82,6 oldum bir haftada 1,5 kg nasıl aldım aklım almıyor 😔 ben max 85le doğururum diyordum ama şimdiden bu kiloya çıktım bu gidişle 90 hayal olacak. 😭😭😭😭
Yaa sorma ben de daha dün 84.5 tum bugün 85 dedi.Tartı bozuldu bence :işsiz:

İyi pazarlar herkese
Güncel kilom 83.3
Aslında bu haftada bi iki kaçamak haricinde dikkat ettim. Hergün yürüdüm evde.
Dezavantajım eşim geç geldiği için akşam yemeği 8'i buluyor.

ugurbocuuu ugurbocuuu Yaaa bu sabah tartı 85 dedi bana noluyor anlamıyorum.Ne yapacağım ben ya hızla artıyor kilom..Ve dikkatli yiyorum.Nerde hata yapıyorum anlamadim.Tamam diyete uymuyorum ama çılgınlar gibi yemedim bu hafta

Maşallah 40 hafta nasıl durdunuz kac kilo doğmuştu bebekler bnm arkadaş 33 de doğurdu 2 şer kilo idi bebekleri
Allah'ın takdiri erken doğum olmadı bende.Ben normal doğum istediğim için doktorumu ikna edip 40+1'e kadar beklemiştim.Ama son iki ay çektiklerimi hatırlamak istemiyorum.Tüm vücut kaşintisi yaşıyordum ki hatta karnım yara bere içindeydi.Yataktan kalkamıyordum beni tutup kaldiriyorlardi.Yatağın benim yattığım tarafı çökmüştü😂Her neyse sonuçta 2.750ve 3 kilo ağırlığında doğdu ikizlerim.

Merhaba kızlar 16+1 güncel kilom 56 toplam 4.5 kilo almış oldum şimdiden çok fazla geliyor bana diyete başladım bu hafta. Not: bu hafta kilo almadım gibi ödemim fazla erken değil mi ödem için bu haftalar? 🙄🙄

Az tartan tartiyla tartılmayın zaten başlangıç kilonuzu da son kilonuzu da eski tartiya göre güncellesin archimom archimom benim tartım herkesin tartisindan 1 kg fazla tartar daha iyi oluyor rahatlama fırsatı vermiyor

X