Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

ugurbocuuu ugurbocuuu Yaaa bu sabah tartı 85 dedi bana noluyor anlamıyorum.Ne yapacağım ben ya hızla artıyor kilom..Ve dikkatli yiyorum.Nerde hata yapıyorum anlamadim.Tamam diyete uymuyorum ama çılgınlar gibi yemedim bu hafta
Yürüyor musun canım mutlaka yürü şurada kışa az kaldı bir ay daha havalar soğumadan ne yürüsen o kar yoksa kışın daha çok alırsın doğuma yakın

Normalde kilo almaya çok müsait bir yapım vardır ama hamile kaldığımda annem dedi korkma sen bana benziyorsun hamilelikte kilo verirsin dedi bende yok ya mümkün değil olur mu öyle şey dedim gerçekten doğru tespitmis😂😂😂 ama bundan sonra tehlikeli benim için :KK48:
Canım gelmişsin 17.haftaya -5 lerdesin... +5 lerde doğum yaparsın bence sen

Merhaba kızlar 16+1 güncel kilom 56 toplam 4.5 kilo almış oldum şimdiden çok fazla geliyor bana diyete başladım bu hafta. Not: bu hafta kilo almadım gibi ödemim fazla erken değil mi ödem için bu haftalar? 🙄🙄
Çok erken kilo almak içinde çok çok erken en az 18 hafta almamış olmak gerekli aslında çünkü sonraki haftalar çok alınacak kilo

Ağlamak istiyorum 😱 70.2 nereden çıktı şimdi bu hafta yürüyüş de yapmıştım
Canım sorma aynı durum..Ben de dünle bugün arasında 500 gr almışım.Haftaiçi zaten 1 kg almıştım.Etti 1.5 kg. Ben de anlayamadım noluyor..Sen de hızlı gidiyorsun,neyse ki kilon fazla değil

Canım sorma aynı durum..Ben de dünle bugün arasında 500 gr almışım.Haftaiçi zaten 1 kg almıştım.Etti 1.5 kg. Ben de anlayamadım noluyor..Sen de hızlı gidiyorsun,neyse ki kilon fazla değil
Bence şuan senin haftaların en çok alınan haftalar.
İlk gebeliğimde en çok kiloyu 20-28 inci haftalar arasında almıştım
Toplam 16 kilo almıştım ama 12 si bu haftalardaydı nerdeyse
32 den sonra almamıştım. Zaten 36+4 te doğum yaptım

Konuyu kaybetmiştim uzun zamandır kilo güncellemesi yapmamışım 🙈 bugün tartıldım ve maalesef 70.5 kiloyu gördüm hayatımda ilk defa 😭 bebeğimin kilosu biraz geriden geliyor diye hiç kısmadım sürekli yedim son 3 haftadır sonuçta bu oldu 😣

Allah'ın takdiri erken doğum olmadı bende.Ben normal doğum istediğim için doktorumu ikna edip 40+1'e kadar beklemiştim.Ama son iki ay çektiklerimi hatırlamak istemiyorum.Tüm vücut kaşintisi yaşıyordum ki hatta karnım yara bere içindeydi.Yataktan kalkamıyordum beni tutup kaldiriyorlardi.Yatağın benim yattığım tarafı çökmüştü😂Her neyse sonuçta 2.750ve 3 kilo ağırlığında doğdu ikizlerim.
Allah bağışlasın bende ikiz çok isterdim. Tabi herşeyin hayırlısı öncelikle. Şimdi kaç yaşındalar. Kaç bebisiniz var. Merak ettim de😊😊

Oğlum 1 yaşına geldiğinde 20 kilo kadar verip hamilelik öncesine +1 olarak gelmiştim bakalım bu sefer nasıl olacak

Bu hamileliğimde bende öyle oldum 8 kilo aldım hepsi 20 ile 30 hafta arası bir aydır kilo almaz oldum gitgide mideme yer kalmadığı için iştahımda kapandi

Allah bağışlasın bende ikiz çok isterdim. Tabi herşeyin hayırlısı öncelikle. Şimdi kaç yaşındalar. Kaç bebisiniz var. Merak ettim de😊😊
Şuan beş yaşındalar ve tekrar hamileyim.Yabi üç çocuk annesi olacağım nasipse.Benim aileden gelen bir ikiz geni var.Biz zaten ikiz 😅Hatta bu hamileligimde ikiz olmadığı için şaşırdım

Ya benim 3.gebeliğim..Eski gebeliklerimde hangi haftalarda çok kilo aldım pek hatırlayamıyorum ama sanki bu haftalarda iştah azalıyordu..Yalan oldu

Ben ilk hamileliğimde kilomu hiç dert etmedim zaten suyum fazlaydı oğlum 2 hafta önden gidiyordu filan iyi kilo aldım bu sefer çok hamur ekmek filan yemiyorum ama porsiyon olarak biraz daha dikkat etmem gerekiyor galiba

Bu hamileliğimde bende öyle oldum 8 kilo aldım hepsi 20 ile 30 hafta arası bir aydır kilo almaz oldum gitgide mideme yer kalmadığı için iştahımda kapandi
Ya benim 3.gebeliğim..Eski gebeliklerimde hangi haftalarda çok kilo aldım pek hatırlayamıyorum ama sanki bu haftalarda iştah azalıyordu..Yalan oldu
Yok yok 30 lardan sonra azalıyor, bebek büyüdükçe baskıları artıyor. Sen bu kilo konusunu stres yapma, akşamları hafif yemeye bak gerisini bırak akışına 🙏

X