- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.321
archimom bu haftanın ilk kilo güncellemesini yapayım 34. Hafta kilo aynı +8.5 kg ile devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana çok imreniyorum ya..+8.5 la doğuracaksın böyle giderse..Masallaharchimom bu haftanın ilk kilo güncellemesini yapayım 34. Hafta kilo aynı +8.5 kg ile devam
Canim magnezyumu ben günde 2 kez alıyorum bazen..Bazen de 1..Ishal yaptığı gunler oluyor.Bende aldıktan 2 gün sonra tuvalete çıkamama sorunu çözülmüştü.10-11 gundur tuvalete cikmaman buyuk sikinti duphalac icmeni onereyim bu durumda..Hamilelerin ve çocukların kullandığı güvenli ve zararsız bir doğal müshil.Doktoruna sorabilirsinMalesef hala ayni.2 gundur magnezyum tablette kullaniyorum üstelik..
Magnezyumun ise yaradigini cok duydum bende bir ümit hala bekliyorum kac gun icince tesir eder acaba
Ben korkuyorum ama artık hiç iştahım yok zorla sabah kalktım ceviz süt felan yedim bebeğim büyümeyecek diye korkuyorum artık surda kaldı bir kac hafta yemeye calısıcam zayıf doğar diye korkuyorumSana çok imreniyorum ya..+8.5 la doğuracaksın böyle giderse..Masallah
En son ciktigimda duphaloc icip cikmistim.Canim magnezyumu ben günde 2 kez alıyorum bazen..Bazen de 1..Ishal yaptığı gunler oluyor.Bende aldıktan 2 gün sonra tuvalete çıkamama sorunu çözülmüştü.10-11 gundur tuvalete cikmaman buyuk sikinti duphalac icmeni onereyim bu durumda..Hamilelerin ve çocukların kullandığı güvenli ve zararsız bir doğal müshil.Doktoruna sorabilirsin
Giremedim hiç siteye 82 kilo oldum maalesef yemeyi kestim ama fayda etmedi ödemim cok var doktor karnında bile ödem var bunun önüne gecemicez dedi valla moralim sıfırSistematik- Nasılsın arkadaşım hiç sesin çıkmıyor?
Canım kaçıncı haftadasın 24 kilo mu almış oluyorsun toplam diyetisyen e gittinmi bence diyetisyen e gitsen iyi olurGiremedim hiç siteye 82 kilo oldum maalesef yemeyi kestim ama fayda etmedi ödemim cok var doktor karnında bile ödem var bunun önüne gecemicez dedi valla moralim sıfır
84.5 oldum canım..25.haftaya giriyorum yarın.archimom senden de bekliyoruz sabah güncelleme
önüne geçilmez diye birşey yok bence kuzum.Yemeyi kesme de diyet yap.Uzman bir diyetisyene gitmeni öneririm.Moralini bozmaGiremedim hiç siteye 82 kilo oldum maalesef yemeyi kestim ama fayda etmedi ödemim cok var doktor karnında bile ödem var bunun önüne gecemicez dedi valla moralim sıfır
25. Hafta için 6.5 kg çok iyi canım 90 i görmezsin sen bence doğuma84.5 oldum canım..25.haftaya giriyorum yarın.
Bilmiyorum bana çok gibi geliyor.Neden çok,kilom fazla olduğu için.60 larda hamile kalsam çok normal olurdu aslında.25. Hafta için 6.5 kg çok iyi canım 90 i görmezsin sen bence doğuma
30 a girdim bugunCanım kaçıncı haftadasın 24 kilo mu almış oluyorsun toplam diyetisyen e gittinmi bence diyetisyen e gitsen iyi olur
Koronadan dolayı markete bile gidemiyorum online diyetisyen ise yarar mi acabaönüne geçilmez diye birşey yok bence kuzum.Yemeyi kesme de diyet yap.Uzman bir diyetisyene gitmeni öneririm.Moralini bozma
Yani istersen elimdeki diyet listelerini ekleyeyim.Online diyetisyen işi olur tabi neden olmasın.Haftada 1 kg alıyorsun sanki ortalama di mi.10 kilo daha alırsan 30-34 kg almış olursun totalde...Muhtemelen 2 hafta önce doğum yaparsınKoronadan dolayı markete bile gidemiyorum online diyetisyen ise yarar mi acaba
Ay caniiiim senin ikiz miydi tabi normal sayılır helede 30 haftada olunca epey ilerlemiş hamileliğin de tabloda 24 hafta gibi gördüm ben. Ödemin olması da normaldir sen fazla önemseme rakamları zaten ikizler 40 hafta durmuyorlar ki 32 37 arası geliyorlar seninde öyle olacak olursa çok uzun bi yolun kalmadı bebislerin kilosu nasil30 a girdim bugun
Canim diyeti bırak hiç bisey yiyemiyorum midem yandığı icin dikkat ediyorum oldukça ama yok yine aldım yanı doktor bi cok aldın bi iyisin diyo ikiz gebelik normal dedi en son
Çok iyi gidiyorsun canım hoc almamışsın nerdeyse ama artık biraz alsan iyi mi olur ne 5 ayın bitmişGüncel 20+6 60.7
Evet ya,1.5 kilocuk almış resmen... Kilosu da az zatenÇok iyi gidiyorsun canım hoc almamışsın nerdeyse ama artık biraz alsan iyi mi olur ne 5 ayın bitmiş