- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.001
Aynen canım beslenme önemliAynen beslenme penceresinde de dikkat etmek gerekiyormuş o hatayı ben de yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım beslenme önemliAynen beslenme penceresinde de dikkat etmek gerekiyormuş o hatayı ben de yaptım
Ben 15 dk Leslie yapsam kendimi şanslı hissediyorumSpor işi zor ya...Ben vakit bulamam şahsen..Uyumaya vaktim yok.Emzirerek kalori harciyoruz zaten ya
Gecmezsin doğuma ne kalmış surda..Normal doğum mu bekleyeceksin Cs mi?Günaydın güncel 66.2 bu gidişle 70 i geçer miyim yaaa bana kilo oluyor yediklerim bebiş alsın diye yiyorum ama minnak gidiyor hep
Bundan sonrasi diyet canımSelam archimom 86.7 geldim sanırım bundan sonrası zor gidecek odemlerim kalmadi gibi hissediyorum.
Canım bu mesajını görmemişim,iyiyiz en kotu günümüz böyle olsunDevam edicem canım sen ekle nasılsın nasıl gidiyor hayat
çok iyiarchimom canım 66.9 geldim +200gr almışım
Sezeryan ama daha gün vermedi doktorum. Doğum sonrasında hemen veririz inşallahGecmezsin doğuma ne kalmış surda..Normal doğum mu bekleyeceksin Cs mi?
E 2-3 hafta kalmış cnm sağlıkla gelsin de 70 i görsen bile 1 kez görürsün.Dogumla direkt 62-63 zatenSezeryan ama daha gün vermedi doktorum. Doğum sonrasında hemen veririz inşallah
Evet işe yarar o iyi yapmışsınız57 kilo. aynı gibi kabızlık devam magnezyum aldım kullanmaya başladım bakalım...
Son haftalarda mide bulantısı olabilir.Nasil durumun canım ?Günaydın kızlar, 68,5la sabitim bu hafta. Mide bulantılarım hafiften geri geldi
Bu arada Antalyalı misin canımarchimom canım 66.9 geldim +200gr almışım
Aslen Uşak'lıyım canım ama 11 yaşımdan beri Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşıyorumBu arada Antalyalı misin canım
Ben de Antalya nin batısındayım uzağızAslen Uşak'lıyım canım ama 11 yaşımdan beri Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşıyorum
Kaş Elmalı hangisiBen de Antalya nin batısındayım uzağız
Finike Ama aslen anne - baba Kaş lıyımKaş Elmalı hangisi