Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

İşte orası kumlucanın içine göre daha serin diye akrabaların hemen hemen hepsi her yaz oraya taşınıyorlar.aslında çok uzak değil ama esinti alan bi yer ya ondanmıdır nedir her yaz oradalar 😊
Tabi deniz kenarı daha serin olur.Kumluca da 200 M2 4+1 e sigamayan aileler 50 M2 oba evinde 6 ay geçiriyorlar 🙈🙈🙈

Tabi deniz kenarı daha serin olur.Kumluca da 200 M2 4+1 e sigamayan aileler 50 M2 oba evinde 6 ay geçiriyorlar 🙈🙈🙈
😁😁 herşeyden önce sürekli eşya taşıyıp duruyorlar oradada eşyaları var ama yeterli gelmiyor bazen tabi kendi giyeceklerini de bi oraya bi buraya taşıyorlar.üşenmiyorlar sanırım 🤔işleri olsa dolmuş bekliyorlar.çarşı içinden neden gidiyorlar bilmiyorum.ben olsam hafta sonuna giderim ancak.heralde yeri aldık kullanmamak olmaz diye düşünüyorlar sanırım 🤔

Birbirine yakın yerler zaten hep 😁 Benim ofis Kumluca da ev Finike de.Dogma büyüme Finike . Yayla Kaş ve Elmalı, Demre de de ayağımız var..Buralar böyle zaten anne baba buraliysa her yerde ayağın oluyor...Ama Manavgat tarafi pek uzak tabi. .Yazın bizden daha serinsiniz di mi
Bende Kaş lıyım

9. haftadayım , bu hafta ara ara iştah patlamalarım olmaya başladı.. 8 haftadır neredeyse hiç pilav makarna yemedim ama canım çok karbonhidrat çekmeye başladı , peynir ekmek, pilav, makarna ..😋.. çoğu zaman tutuyorum kendimi ama birkaç kaçamağım oldu bu hafta :KK43:.. Buradaki daha tecrübeli hamilelere soruyorum . Erken değil mi iştah açılması İçin ?? daha fasülye kadar bebek 😅, ondan kaynaklı olamaz .psikolojik mi acaba ?

9. haftadayım , bu hafta ara ara iştah patlamalarım olmaya başladı.. 8 haftadır neredeyse hiç pilav makarna yemedim ama canım çok karbonhidrat çekmeye başladı , peynir ekmek, pilav, makarna ..😋.. çoğu zaman tutuyorum kendimi ama birkaç kaçamağım oldu bu hafta :KK43:.. Buradaki daha tecrübeli hamilelere soruyorum . Erken değil mi iştah açılması İçin ?? daha fasülye kadar bebek 😅, ondan kaynaklı olamaz .psikolojik mi acaba ?
Canım iştah açılması her zaman olabilir ben de ilk hamileliğimi makarna yiyerek tamamladım ilk haftalardan ibaret canım istiyordu hamurisi vs

Canım bence önemli olan az az herşeyden yemek vücuda yağ yaktırmak yerinde olsam.karatayi denerim yada.

He valla42 felan beklemezsem😬😁🤗
Sanırım haklısın,bu ara iştahım çok açık zaten herşeyden az az olmasa da bol bol yiyorum 🙈
Cok sükür hastaneden ciktik testimiz negatif.
Ama kanamalar devam evde 2 3 hafta yatış.
Bu arada güncel kilo 59.700
100 gram vermişim yine
Çok sevindim geçmiş olsun
Canım ne zamandır yatıyordum kanamam oldu😕 pek bakamadım buralara, dün kontrolümüz vardı o zaman tartılabildim 😬 58,2 kg doktordaki tartı evdeki tartıda tam 57 🥲
AA çok geçmiş olsun 😱 Nazar değdi kızlarıma

Eklentiler

• D1B4C5A5-C8B4-42AC-B069-0BBAD6D3E29D.jpeg
    D1B4C5A5-C8B4-42AC-B069-0BBAD6D3E29D.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 30
3 haftadır yokum belki tartılmayınca kilo almam dedim ama her hafta 1 kilo almışım yine :KK53: 73 yazar mısın bana:eek:
20 kiloyla doğuma gireceğim resmen, belki daha fazla:bicak:
İlk bebeğim 36da doğmuştu. 16 kilo almıştım. Bu daha 38 de doğacak erken mi doğsaydı ne :63:

X