- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #4.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz zor veririm 2 kilo aldim doguldan sonra yine dogumdan sonra 64 olmusdum suanda 66 oldum
Yaptim canım geçen hafta çarşamba günü giremiyorum o yüzden hiç vaktim yokilknurrr22 Ne durumdasın? Doğum yapmadın sanırım
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah.Nasilsiniz? Doğumdan çıkış kilon kaç ?Yaptim canım geçen hafta çarşamba günü giremiyorum o yüzden hiç vaktim yok
Amin inşallah canım iyiyiz çok şükür ilk günler çok zor geçti 2. Sezeryan baya agriliydi çok ödem vardı ellerim ayaklarım geçti hepsiHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah.Nasilsiniz? Doğumdan çıkış kilon kaç ?
Bana soruyosaniz eyer evt 66 gercekden habire yine tatliya devam,tanidiklarda alip geliyo yi´e getirmisler tutmadim kendimi yedim kocaman pastayi56 değil di mi 66
Ne yapıcam şaşırdım tatlı yok aşırı yemiyorum diyorum ama ipin ucu biryerlerde kaçıyor galiba ne yapsam bilemedim biraz kendim bir diyet uygulicam dahada olmazsa diyetisyen yolu gözüküyor. Bugün perinatolog randevum vardı oda uyardı hızlı almışsın diyeevet hızlı gidiyorsun kuzum
iyi bari Bu hafta almamışsin süper80.6 ac karnıma şuan tartildim
Bravo canımarchimom 87.6 çıktım, kaldi 10 kg artik asil kilolara geldik bakalım nasıl gidecek
Yapma yaBu hafta 88.4
nasıl 2 kg aldın hatunarchimom Ben 56'ya düşmüştümya şimdi 58'im Başka söyleyecek sözüm yok.Kendimi tebrik ediyorum
Beni unutma canım 60a düşsem inşallah 3 ay sonraiyi bari Bu hafta almamışsin süper
Bravo canım
Yapma ya
nasıl 2 kg aldın hatun
PekiBeni unutma canım 60a düşsem inşallah 3 ay sonra