- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #4.861
archimom canım 100 gr almışım 66.1 çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E haftana göre iyisin yine dearchimom guncelleme +600 almışım
+20.1Ac karnıma 80.6
İyi gidiyor Nasıl besleniyorsun canımarchimom canım 100 gr almışım 66.1 çıktım
Sebze ağırlıklı besleniyorum canım ekmek arada çok çok az yiyorum karbonhidratlarıda öyle.ara öğün olarak ya meyve ya yulaf ezmesi tüketiyorum.gün içinde kuru yemiş ceviz yiyorum.haftada 1 2 defa da beyaz yada kırmızı et yiyorumİyi gidiyor Nasıl besleniyorsun canım
archimom canım kilo alımı çok kötü yetersiz alıyor üstelik mamada veriyorum ona rağmen yetersiz. Yok ya benim sütümün kalites düşük kesinlikle çünkü çocuk hiç kilo alamıyor zaten anneminde öyleymiş annem diyor benim de sütüm vardı ama su gibiydi yağlı değildi sen tam beslenemiyordun emiyordun ama çok zayıf büyüdün diyor. Benimde aynı muhtemelen. Ya sıvı tüketiyorum ama bence kesinlikle yediklerinle de alakalı süt durumu. Her türlü beslenme şeklini denedim. Bu kanıya vardım. Az veya çok yeme değil belki ama yediklerinin kalitesi süt yapıcı şeyler yemekten bahsediyorum. Ben çok az yiyen biriyim hamilelikten de biliyorsun ilk 3 ay 7 kg vermiştim şimdi biraz süt olsun diye yemeğe başladım (normal insanların yediği kadar yemekten bahsediyorum öncesinde gerçekten çok az yiyordum) öyle olunca da kilo aldım işte. Düzgün bir şekilde yersem bir de güzel uyursam sütüm oluyor yoksa olmuyor çok azalıyor maalesef. Herkes bir şey söylüyor bu konuda ama ben kendimi deneyerek gördüm sonuç bu şekilde. Yani sadece sıvı tüketimi asla süt yapmıyor bende bir de uyumazsam asla sütüm olmuyor kesinlikle denedim bunu. En etkilisi de uyumak onu gördüm.Kız nerden biliyorsun sütünün kalitesinin kötü olduğunu? İlk süt su gibi olur ,3-4 dk sonra yoğunlaşır.Ben de sağıyorum bazen yarısı sekerli su oluyor.Bebege o da lazım cunkü.Kilo alımı nasıl? Bebeğe yenilen süt yapmaz ki bol sıvı tüketeceksin
Öylemi dersin son aylarda daha çok kilo almaya başladım gibi geldi banaE haftana göre iyisin yine de
Anladım,elbette sen kendini biliyorsun canım..Nasıl yapmak gerekiyorsa öyle yap..Ama eminim de dengeli ve sağlıklı beslenirsen hem kilo almaz hem yeterli ve kaliteli süt üretimine daha çok yaklaşirsin.archimom canım kilo alımı çok kötü yetersiz alıyor üstelik mamada veriyorum ona rağmen yetersiz. Yok ya benim sütümün kalites düşük kesinlikle çünkü çocuk hiç kilo alamıyor zaten anneminde öyleymiş annem diyor benim de sütüm vardı ama su gibiydi yağlı değildi sen tam beslenemiyordun emiyordun ama çok zayıf büyüdün diyor. Benimde aynı muhtemelen. Ya sıvı tüketiyorum ama bence kesinlikle yediklerinle de alakalı süt durumu. Her türlü beslenme şeklini denedim. Bu kanıya vardım. Az veya çok yeme değil belki ama yediklerinin kalitesi süt yapıcı şeyler yemekten bahsediyorum. Ben çok az yiyen biriyim hamilelikten de biliyorsun ilk 3 ay 7 kg vermiştim şimdi biraz süt olsun diye yemeğe başladım (normal insanların yediği kadar yemekten bahsediyorum öncesinde gerçekten çok az yiyordum) öyle olunca da kilo aldım işte. Düzgün bir şekilde yersem bir de güzel uyursam sütüm oluyor yoksa olmuyor çok azalıyor maalesef. Herkes bir şey söylüyor bu konuda ama ben kendimi deneyerek gördüm sonuç bu şekilde. Yani sadece sıvı tüketimi asla süt yapmıyor bende bir de uyumazsam asla sütüm olmuyor kesinlikle denedim bunu. En etkilisi de uyumak onu gördüm.
83 oldum bu arada. Ama tartı değiştirdim Mİ aldım eski dijital tefal tartım hala 81 gösteriyor. Xiomi tartı bence 2-3 kg kadar fazla tartıyor ama artık bununla tartınacağım istersen güncelle.
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim.Saglikla büyüsün kuzucuk.Normal doğum mu oldu süreç nasıldı iyi misin Yavrucuk iyi mi? SevgilerBen doğum yaptım kızlar en son kilom 80.0 doğumdan sonra 75.7
Totale bakıyorum..33.hafta için +7 küsur kilo gayet iyi bence.2.trimestarda çok kilo alınıyor zaten hızlanıyorÖylemi dersin son aylarda daha çok kilo almaya başladım gibi geldi bana
Çok teşekkür ederim canım. Normal doğumu çok istemiştim 40+4 e kadar bekledik ne sancı ne açılma olmadı Suni sancı denedik onda sadece 3 cm olabildi birde bebeğin suyu fazlaydı doğum anında dönme riski var dediler yani bende doğum sancısı çekip sezeryan olanlardanım çok şükür herşey yolunda yavrum iyi ben epey zorlanıyorum sezeryandan dolayı bebegimle ilgilenemiyorum tam anlamıyla ağrılardan dolayı ama geçecek inşallah o zaman daha tadını alacağımHayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim.Saglikla büyüsün kuzucuk.Normal doğum mu oldu süreç nasıldı iyi misin Yavrucuk iyi mi? Sevgiler
Geçmiş olsun canım suni sancı alıp cs ile doğum yapan %85 lik gruba katılmış oldun sen de Sağlıkla kucağına almış olman tüm konuyu bitiriyor İsmi Metehan sanırım ismiyle yaşasın sen de en kısa zamanda toparlan inşallah bol bol emzirÇok teşekkür ederim canım. Normal doğumu çok istemiştim 40+4 e kadar bekledik ne sancı ne açılma olmadı Suni sancı denedik onda sadece 3 cm olabildi birde bebeğin suyu fazlaydı doğum anında dönme riski var dediler yani bende doğum sancısı çekip sezeryan olanlardanım çok şükür herşey yolunda yavrum iyi ben epey zorlanıyorum sezeryandan dolayı bebegimle ilgilenemiyorum tam anlamıyla ağrılardan dolayı ama geçecek inşallah o zaman daha tadını alacağım
hamileliğin son zamanlarında bebek mideye iyice baskı yaptığı için iştahsızlık çok normal bu son haftalarda pek yiyemezsinAç karnına 80.7 im daha wc gitmedim bu ara hiç bisey yiyesim yok
Alacağımı aldım zaten ama bebegimnkcuuk kaldi bundna sonra az alirhamileliğin son zamanlarında bebek mideye iyice baskı yaptığı için iştahsızlık çok normal bu son haftalarda pek yiyemezsin
Kesinlikle sağlıklı ya verisi hiç önemli değil canım evet ismi metehan çok teşekkür ederim sürekli emzirmeye çalışıyorumGeçmiş olsun canım suni sancı alıp cs ile doğum yapan %85 lik gruba katılmış oldun sen de Sağlıkla kucağına almış olman tüm konuyu bitiriyor İsmi Metehan sanırım ismiyle yaşasın sen de en kısa zamanda toparlan inşallah bol bol emzir
Canım o senin yemen icmenle ilgili değil bebeğin genetiği ile ilgili. Benim 3 çocuğumun da hamilelik süreci çok farklı geçti.Birinde makarna ile beslendim 16 kilo aldım diğerinde herşeyden bolca ve güzelce yedim 22 kg aldım sonuncu da çok sağlıklı dengeli beslendim 8 kilo aldım hepsinin kilosu aynı doğdular.kilo da çok önemli değil zaten.Onemli olan bebeğin sağlığı ve gelişimi.Ayrica daha 4 haftan var bebeğin 1 kg daha alacak bu süreçte.Kac kilo ki şu an dert ediyorsunAlacağımı aldım zaten ama bebegimnkcuuk kaldi bundna sonra az alir
Şuan 35+2 yim cidden 1 kg alçak mi en som gittiğimde 2550ydi geçen haftadaCanım o senin yemen icmenle ilgili değil bebeğin genetiği ile ilgili. Benim 3 çocuğumun da hamilelik süreci çok farklı geçti.Birinde makarna ile beslendim 16 kilo aldım diğerinde herşeyden bolca ve güzelce yedim 22 kg aldım sonuncu da çok sağlıklı dengeli beslendim 8 kilo aldım hepsinin kilosu aynı doğdular.kilo da çok önemli değil zaten.Onemli olan bebeğin sağlığı ve gelişimi.Ayrica daha 4 haftan var bebeğin 1 kg daha alacak bu süreçte.Kac kilo ki şu an dert ediyorsun