- 30 Ocak 2015
- 17.738
- 14.203
- 29
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.941
Ben cok takıyorum yaa boyle şeyleri kafama niye boyleyim kiBilmiyorum cnm ya bitkisel yağlar çizgileri azaltiyo ama çok fazla oluştu böyle beklemiyordum karnimda hiç yok yinede sürüyorumdoğumdan sonra artık bakım nasıl olcak
Fiziğe çok taktigimizdan eşim de çok takik biri kilodan nefret eder iyice sinirim bozuluyo bacaklarım çok kötü eczaneden ilaç aldircam kirem falan bakalımBen cok takıyorum yaa boyle şeyleri kafama niye boyleyim ki
Xl yi iptal ettim aynısından l sipariş ettim cnm bende suanxl yimBende 85 civarıyim L beden aldim.tam oldu. Dogumdan sonra daha rahat olur diye düşünüyorum
Ben eşimden daha takintiliyim bu konuda niye bilmiyorum hep kusursuz bi fiziğim olsun istiyorum eşime gore kilom iyi.olsa bile sanki bana fazla geliyo daha zayıf olmak istiyorum bunu asmam lazımFi
Fiziğe çok taktigimizdan eşim de çok takik biri kilodan nefret eder iyice sinirim bozuluyo bacaklarım çok kötü eczaneden ilaç aldircam kirem falan bakalım
Evet anne olunca mecbur degisiyo birşeyler doğumdan sonra zayiflarkenbitkisel yağa devam o zamanda çatlak olusuyo spor artik olduğu kadar zayıflayınca pek belli olmuyo cizgiBen eşimden daha takintiliyim bu konuda niye bilmiyorum hep kusursuz bi fiziğim olsun istiyorum eşime gore kilom iyi.olsa bile sanki bana fazla geliyo daha zayıf olmak istiyorum bunu asmam lazım
Spor yapıyorum evde surekli hatta hamileliğin başındada yaptim ama suan bıraktımEvet anne olunca mecbur degisiyo birşeyler doğumdan sonra zayiflarkenbitkisel yağa devam o zamanda çatlak olusuyo spor artik olduğu kadar zayıflayınca pek belli olmuyo cizgi
Yapma kuzum şimdi senin ikinci gebelikmi benim birincide çatlak olmadı ikincide normal bunda çok doğumdan sonra yap yürüyüş yaparsın şimdiSpor yapıyorum evde surekli hatta hamileliğin başındada yaptim ama suan bıraktım
Bende tercihimi o şekilde yaptım canım . Doğumdan sonrasını da düşünerekXl yi iptal ettim aynısından l sipariş ettim cnm bende suanxl yim
Evet canım ikinci benimde ilkte hiç çatlak olmadi bundada şimdilik yok zaten daha göbeğim felanda çıkmadı ama çıkmadığı halde kaşınmaya başladı anlamadımYapma kuzum şimdi senin ikinci gebelikmi benim birincide çatlak olmadı ikincide normal bunda çok doğumdan sonra yap yürüyüş yaparsın şimdi
Evet canım ikinci benimde ilkte hiç çatlak olmadi bundada şimdilik yok zaten daha göbeğim felanda çıkmadı ama çıkmadığı halde kaşınmaya başladı anlamadımdoğumdan sonra korkarim bi sure yapmam sezeryan olcağı icin kiloyu her türlü veririm ilk dogumumda da problem olmadi kilo hatta ne diyet yaptim ne spor zaten aldığımdan fazlası gitmisti doğumdan çıktığımda
Evt cnm inşallah olurlar bizeBende tercihimi o şekilde yaptım canım . Doğumdan sonrasını da düşünerek
Doğumdan sonra bende zayifliyorum inşallah yine olurEvet canım ikinci benimde ilkte hiç çatlak olmadi bundada şimdilik yok zaten daha göbeğim felanda çıkmadı ama çıkmadığı halde kaşınmaya başladı anlamadımdoğumdan sonra korkarim bi sure yapmam sezeryan olcağı icin kiloyu her türlü veririm ilk dogumumda da problem olmadi kilo hatta ne diyet yaptim ne spor zaten aldığımdan fazlası gitmisti doğumdan çıktığımda
InşallahDoğumdan sonra bende zayifliyorum inşallah yine olurbiraz pisikolojik destek olur
Kac kilo doğdu bebegin odemde vardır biraz canım cok emzir emzirirken giderDoğuma giderken son kilom 74tü, 1 hafta sonraki kilom 69 çıktı 5 kg gitmiş sadeceben bu kiloları hep kendime almışım bebeme bişey gitmemiş
Bebeğim minik doğdu 2200 gr, eşi de öyle küçücüktü. Bebek, eşi, suyu, kanama vs hepsini toplasam 4-5 kilo anca eder belki. Sezeryanlıyım bir de tabi aldığım ödemleri de yeni atmışımdır şişliğim kalmadı ama kendimden kilo veremedim henüzKac kilo doğdu bebegin odemde vardır biraz canım cok emzir emzirirken gider
Sen emzir kocaman olur merak etmeBebeğim minik doğdu 2200 gr, eşi de öyle küçücüktü. Bebek, eşi, suyu, kanama vs hepsini toplasam 4-5 kilo anca eder belki. Sezeryanlıyım bir de tabi aldığım ödemleri de yeni atmışımdır şişliğim kalmadı ama kendimden kilo veremedim henüz
Verirsin canım emzirirken dikkat edersen cok guzel kilo veriliyo su içsen bol.bol cok guzel süt yapiyoBebeğim minik doğdu 2200 gr, eşi de öyle küçücüktü. Bebek, eşi, suyu, kanama vs hepsini toplasam 4-5 kilo anca eder belki. Sezeryanlıyım bir de tabi aldığım ödemleri de yeni atmışımdır şişliğim kalmadı ama kendimden kilo veremedim henüz
Canım merak etme 40 in çıkana kadar tüm kilolar gider hamile kaldigin kilonun altına bile inersin.Benim de öyle oldu 6 ayda 30 kilo verdim tüm kilo gitti üstüne 15 kilo daha verdim.Universite kiloma dönmüştüm o zaman.Bol bol emzir...Ailenin durumu nasıl ?Doğuma giderken son kilom 74tü, 1 hafta sonraki kilom 69 çıktı 5 kg gitmiş sadeceben bu kiloları hep kendime almışım bebeme bişey gitmemiş
İnşallah veririm bakalım, egzersize başlayınca daha çabuk toparlarım diye tahmin ediyorum.Canım merak etme 40 in çıkana kadar tüm kilolar gider hamile kaldigin kilonun altına bile inersin.Benim de öyle oldu 6 ayda 30 kilo verdim tüm kilo gitti üstüne 15 kilo daha verdim.Universite kiloma dönmüştüm o zaman.Bol bol emzir...Ailenin durumu nasıl ?