Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Fi

Fiziğe çok taktigimizdan eşim de çok takik biri kilodan nefret eder iyice sinirim bozuluyo bacaklarım çok kötü eczaneden ilaç aldircam kirem falan bakalım
Ben eşimden daha takintiliyim bu konuda niye bilmiyorum hep kusursuz bi fiziğim olsun istiyorum eşime gore kilom iyi.olsa bile sanki bana fazla geliyo daha zayıf olmak istiyorum bunu asmam lazım

Ben eşimden daha takintiliyim bu konuda niye bilmiyorum hep kusursuz bi fiziğim olsun istiyorum eşime gore kilom iyi.olsa bile sanki bana fazla geliyo daha zayıf olmak istiyorum bunu asmam lazım
Evet anne olunca mecbur degisiyo birşeyler doğumdan sonra zayiflarkenbitkisel yağa devam o zamanda çatlak olusuyo spor artik olduğu kadar zayıflayınca pek belli olmuyo cizgi

Yapma kuzum şimdi senin ikinci gebelikmi benim birincide çatlak olmadı ikincide normal bunda çok doğumdan sonra yap yürüyüş yaparsın şimdi
Evet canım ikinci benimde ilkte hiç çatlak olmadi bundada şimdilik yok zaten daha göbeğim felanda çıkmadı ama çıkmadığı halde kaşınmaya başladı anlamadım doğumdan sonra korkarim bi sure yapmam sezeryan olcağı icin kiloyu her türlü veririm ilk dogumumda da problem olmadi kilo hatta ne diyet yaptim ne spor zaten aldığımdan fazlası gitmisti doğumdan çıktığımda

Bende tercihimi o şekilde yaptım canım . Doğumdan sonrasını da düşünerek
Evt cnm inşallah olurlar bize

Doğumdan sonra bende zayifliyorum inşallah yine olur biraz pisikolojik destek olur

Doğuma giderken son kilom 74tü, 1 hafta sonraki kilom 69 çıktı 5 kg gitmiş sadece ben bu kiloları hep kendime almışım bebeme bişey gitmemiş

Kac kilo doğdu bebegin odemde vardır biraz canım cok emzir emzirirken gider
Bebeğim minik doğdu 2200 gr, eşi de öyle küçücüktü. Bebek, eşi, suyu, kanama vs hepsini toplasam 4-5 kilo anca eder belki. Sezeryanlıyım bir de tabi aldığım ödemleri de yeni atmışımdır şişliğim kalmadı ama kendimden kilo veremedim henüz

Sen emzir kocaman olur merak etme

Verirsin canım emzirirken dikkat edersen cok guzel kilo veriliyo su içsen bol.bol cok guzel süt yapiyo

Kızlar selam bugün kontrolden geldim 16. Haftadayım henüz hiç kilo almadım bebek de 130 grammış çok iyi dedi doktorum kilosuna. Homidi gırtlak her şeyi yemeden 20-30 kilo almadan da çocuk sağlıklı olabiliyormuş. Çok moralim düzeldi çok güzel şeyler söyledi. Daha bir azim geldi bana sağlıklı beslenme konusunda. Umarım herkesin dilediği gibi geçer bu dönemi

Doğuma giderken son kilom 74tü, 1 hafta sonraki kilom 69 çıktı 5 kg gitmiş sadece ben bu kiloları hep kendime almışım bebeme bişey gitmemiş
Canım merak etme 40 in çıkana kadar tüm kilolar gider hamile kaldigin kilonun altına bile inersin.Benim de öyle oldu 6 ayda 30 kilo verdim tüm kilo gitti üstüne 15 kilo daha verdim.Universite kiloma dönmüştüm o zaman.Bol bol emzir...Ailenin durumu nasıl ?

İnşallah veririm bakalım, egzersize başlayınca daha çabuk toparlarım diye tahmin ediyorum.
Annem kardeşlerimde bir belirti yok halen çok şükür. Babam için de filyasyon ekibi ilaçları getirmiş onları içince biraz iyi olmaya başlamış. Yine de aklım onlarda bir an önce bitsin kurtulalım diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…