Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Çatlak doldu bacak kalça basen hergun badem yağı sürüyorum azaltiyo eşimde habire kiziyo ekmek yemiyosun diye
Benim ilk gençliğimde hiç olmadi cok sukur ki annemde cok var ve cok cok fazla dedim genetikse bu yandim sonra biraz araştırdım kasindigi zaman kaşımazsan catlamiyomus kasininca soğuk su yada yağ sürün yazıyodu oyle yaptim hiç kaşımadım şimdi de kaşınmaya başladı yavaş yavas kasimıyorum o an catliyomus zaten

Bende 85 civarıyim L beden aldim.tam oldu. Dogumdan sonra daha rahat olur diye düşünüyorum

A Asss aaa ilk gebeligimde olcakti

İyi yapmışsın.Kendini çok fazla yormadan şöyle 33'e kadar halledersin inşallah işlerini.Sonrası hastanede bebişi sağsalim beklemek artık

İyi olmaya çalışıyorum
Kızım anne sütü almaya başlamış cok şükür
Yarin görmeye gidicem insallah
Şimdilik durumu iyi dedi doktoru insallah dahada iyi olucak
Önce ng ya da og den vermislerdir. Simdi de biberonla verıyorlardır.Birkac güne emzirirsin sonra da taburcu olur.Cok şükür çok sevindim

Allah allah ben kaşımadım olmadi onun içindir diye düşünmüştüm genetik olsa kesin çatlamam lazım ki bekarken kalçamda da olmustu çatlak cok fazla kilo alıp vermediğim halde

Allah allah ben kaşımadım olmadi onun içindir diye düşünmüştüm genetik olsa kesin çatlamam lazım ki bekarken kalçamda da olmustu çatlak cok fazla kilo alıp vermediğim halde
Bilmiyorum cnm ya bitkisel yağlar çizgileri azaltiyo ama çok fazla oluştu böyle beklemiyordum karnimda hiç yok yinede sürüyorum doğumdan sonra artık bakım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…