- 30 Ocak 2015
- 17.738
- 14.203
- 29
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.921
Amin canım. Benimde haftaya şeker yüklemesi inşallah bisey çıkmazŞeker den zaten artık kilo almıyorum canım 10 kilo felan olur galiba inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da veririz hepsini de daha fazlasını da
İnşallah çıkmaz canimAmin canım. Benimde haftaya şeker yüklemesi inşallah bisey çıkmaz
Çatlak doldu bacak kalça basen hergun badem yağı sürüyorum azaltiyo eşimde habire kiziyo ekmek yemiyosun diyeVerirsin kuzum vermek önemli degilde ben çatlaktan korktuğum icin cok kilo almamaya çalışıyorum kilo bi şekilde gider ama çatlak gitmez
Amin canım. Benimde haftaya şeker yüklemesi inşallah bisey çıkmaz
Ac karnına yapıldığı için kurumun acildigi en erken saatte gitmekte fayda var.12 den sonra hiçbirşey yenilip içilmeyecek su dahil.9 gibi yapılıyor geneldeŞeker yuklemesi icin bi saat verdimi.doktor yani
Benim ilk gençliğimde hiç olmadi cok sukur ki annemde cok var ve cok cok fazla dedim genetikse bu yandim sonra biraz araştırdım kasindigi zaman kaşımazsan catlamiyomus kasininca soğuk su yada yağ sürün yazıyodu oyle yaptim hiç kaşımadım şimdi de kaşınmaya başladı yavaş yavas kasimıyorum o an catliyomus zatenÇatlak doldu bacak kalça basen hergun badem yağı sürüyorum azaltiyo eşimde habire kiziyo ekmek yemiyosun diye
Yok canım verm3di ama sabah olması lazım ac karnına verileceği icin bende 9 bucuga randevu aldim önce ac veriyosun sonra onu icip sonrada tok karnına veriyosun galiba yanlış hatirlamiyosamŞeker yuklemesi icin bi saat verdimi.doktor yani
Inşallah canımİnşallah çıkmaz canim
Yok canım verm3di ama sabah olması lazım ac karnına verileceği icin bende 9 bucuga randevu aldim önce ac veriyosun sonra onu icip sonrada tok karnına veriyosun galiba yanlış hatirlamiyosam
Bende 85 civarıyim L beden aldim.tam oldu. Dogumdan sonra daha rahat olur diye düşünüyorumKızlar size birşey danisicam doğumu 85 ile tamamlayacagimi var sayıyorum düşünüyorumpijama takımı sipariş ettim bedende çok kararsızım yanlismi yaptım diye xl sipariş ettim eşim doğumdan sonra büyük gelir dedi sizce siz nasıl aldınız
Yok canım demedi ama ben yemekten sonra yemicem genelde oyle istiyolar 9dan sonra yemeden gitAksamdan bisey yeme gibi bişey dedimi doktor peki cnm
A Asss aaa ilk gebeligimde olcaktiBenim ilk gençliğimde hiç olmadi cok sukur ki annemde cok var ve cok cok fazla dedim genetikse bu yandim sonra biraz araştırdım kasindigi zaman kaşımazsan catlamiyomus kasininca soğuk su yada yağ sürün yazıyodu oyle yaptim hiç kaşımadım şimdi de kaşınmaya başladı yavaş yavas kasimıyorum o an catliyomus zaten
İyi yapmışsın.Kendini çok fazla yormadan şöyle 33'e kadar halledersin inşallah işlerini.Sonrası hastanede bebişi sağsalim beklemek artıkiyiyim canim.Yata yata hazırlanmaya çalışıyorum.Kisa süreli bir yardımcı ayarladım.Bebegin eşyalarını hazırladık.Evi ve kalan islerimi düzene sokmaya çalışıyorum. Bir-kac haftaya tüm işleri bitirsem gönül rahatlığıyla gider yatarım hastaneye.
Alakası yok cnm kasimadim yine maf oldum
Bende 85 civarıyim L beden aldim.tam oldu. Dogumdan sonra daha rahat olur diye düşünüyorum
Allah allah ben kaşımadım olmadi onun içindir diye düşünmüştüm genetik olsa kesin çatlamam lazım ki bekarken kalçamda da olmustu çatlak cok fazla kilo alıp vermediğim haldeAlakası yok cnm kasimadim yine maf oldum
İyi olmaya çalışıyorumSistematik- Canım nasılsınız kizcagizin nasıl ?
Önce ng ya da og den vermislerdir. Simdi de biberonla verıyorlardır.Birkac güne emzirirsin sonra da taburcu olur.Cok şükür çok sevindimİyi olmaya çalışıyorum
Kızım anne sütü almaya başlamış cok şükür
Yarin görmeye gidicem insallah
Şimdilik durumu iyi dedi doktoru insallah dahada iyi olucak
Allah allah ben kaşımadım olmadi onun içindir diye düşünmüştüm genetik olsa kesin çatlamam lazım ki bekarken kalçamda da olmustu çatlak cok fazla kilo alıp vermediğim halde
Bilmiyorum cnm ya bitkisel yağlar çizgileri azaltiyo ama çok fazla oluştu böyle beklemiyordum karnimda hiç yok yinede sürüyorumAllah allah ben kaşımadım olmadi onun içindir diye düşünmüştüm genetik olsa kesin çatlamam lazım ki bekarken kalçamda da olmustu çatlak cok fazla kilo alıp vermediğim halde