Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

M beden biraz dar olur sanki cnm bence le al hemen zayıflamayo
Ilk hamileligimde hemen gitmisti kuzym hatta 8.kilo almıştım 10 gitmişti karnim icine geçmişti resmen bide benim baska hiç bi yerim almiyo kilo sadece bi göbeğim cikiyo ki suan görsen o bile yok minicik bisey :)

Ilk hamileligimde hemen gitmisti kuzym hatta 8.kilo almıştım 10 gitmişti karnim icine geçmişti resmen bide benim baska hiç bi yerim almiyo kilo sadece bi göbeğim cikiyo ki suan görsen o bile yok minicik bisey :)
Daha çok erken kuzum alırsın daha belki masallah hızlı vermişsin ama inşallah bende hemen veririm

Kızlar bebekler ortalama 38 39 haftalarda doguyormus genelde diğer iki çocuğumun tahmini doğum tarihini hiç hatırlamıyorum sizlerin nasıldı annem gelecek şehir dışından on Ocak diye düşündük gelisini eşim illa bir ocakta gelsin ya 37 de doğum olursa diyo tahmini doğum tarihleri yanilabilirmi sizce

İnşallah Sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

Üç kizkardesiz.Üçümüzde 40.haftada doğum yaptık.Herkese göre değişiyor bence.Ancak garantiye almak isterseniz anneniz erken gelsin.

H Hufezaa Sen de kayboldun gittin
Bu sıralar çok yoğunum buraya pek bakamıyorum. Annem yanımdaydı pazar günü babam rahatsızlandı dönmek zorunda kaldı, ertesi gün covid testi yaptırdılar pozitif çıktı. Babam hasta, annem kardeşlerim karantinadalar şuan. Çok canım sıkkın, yalnız kaldım bebeğimle evin işiyle uğraşmaya çalışıyorum

Kızlar cok kilo almadıysanız 10 kilo kesin gidiyo ilkinde 8 kilo almıştım 2 gün hastanede kaldım 3. Gun 10.kilo gitmişti tartildigimda
Şeker den zaten artık kilo almıyorum canım 10 kilo felan olur galiba inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da veririz hepsini de daha fazlasını da

Canım ya çok geçmiş olsun onlar iyileşsin de gelirler tekrar inşallah yanına

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum babacağına
Şeker den zaten artık kilo almıyorum canım 10 kilo felan olur galiba inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da veririz hepsini de daha fazlasını da
insulin kullanıyor musun canım? Ben de 32.haftaya girdim bugün 4 kg aldim

iyiyim canim.Yata yata hazırlanmaya çalışıyorum.Kisa süreli bir yardımcı ayarladım.Bebegin eşyalarını hazırladık.Evi ve kalan islerimi düzene sokmaya çalışıyorum. Bir-kac haftaya tüm işleri bitirsem gönül rahatlığıyla gider yatarım hastaneye.

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum babacağına

insulin kullanıyor musun canım? Ben de 32.haftaya girdim bugün 4 kg aldim
Yok canım hoca gerek görmedi bu şekilde diyet yaparsan değerlerin böyle normal dedi 200 üstü sıkıntılı ve diyet yapmazsan dedi şuan diyetle devma ediyorum haftaya da kadın doğumcuma gideceğim bebeğim de iyiyse böyle devam ederim doğuma kadar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…