Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Merhaba güncel kilom 68.5 gebelik haftam 26artı6
Merhaba. Ben sizin gebelik haftanızı 27 bitimi olduğunuz için 28.hafta olarak kabul ettim .Ne de olsa yarın 28.hafta olacak
Evet evet çok şükür bitti de haftası bile geldi darısı vaktinde saatinde sizlere gün sayan tüm hamilelere olsun.
Bacaklarımda yüzümde baya ödem oldu bu lohusalikta ama gün güne iniyor şişler daha unutmasam suyu artırsam daha iyi olacak karnımda duzlesiyor iyice.
Emzirme düzene giriyor artık. Sarılık biraz olduk da beslememiz güzel inşallah geçecek
Sen nasılsın durumun stabil bir ilerleme olmadı değil mi
Merhaba canım.Evet bol su iç şekerli gıdalardan uzak dur.Sarılık çocukların %50 sinde oluyor malesef umarım çabucak geçer...Sezeryanlısın ödem 1 haftaya kadar azalır. Ben iyiyim rölantide devam.
Kızlar merhaba, güncel kilom 59.6, dikkat ediyorum geçen hafta birden çok aldım bu hafta fena değil. Daha şimdiden 8 kilo umarım 14 üstünü görmem hayırlısı artık.
Kilon iyi canım dert etme.Dikkat ederek devam et.

Ayrıca tebrik ederim haftayı kilo almadan birkaç yüz gram vererek atlatmışız 😁

Tebrikler canım.Duraksama olabiliyor bazı haftalar.Bence gayet iyi gidiyorsun.Tahminim 11-12 kg ile tamamlarsın.Gayet ideal..
İnşAllah canım bende çok memnunum durumdan. Eşimde kızıyor bebeğe kilo aldırmıyor musun diyor😂😂

Selam kızlar benim de bugünkü güncel kilom 60.1 🎉 1 aydır kilo almıyorum ama bebişim alıyor 🎉🎉🎉

MelodiXX MelodiXX Canım listeyi haftalara göre düzenledim.Senin gebelik takvimin olmadığı için haftan 7 mi 8 mi tam kestiremedim.Eger müsaitsen güncel kilo alsak iyi olur :cool:
6+3 üm güncel kilomu yazamıyorım çünkü tartımın pili bitti bakamıyorum hafta içi pil alıcam haftaya bildirsem güncel kilomu olur mu 🤭

Kızlar bu arada hastanenin verdiği diyet listesini paylaşıyorum.Neyden ne kadar yememiz gerektiğini söylüyor. Yani gebeler icin sağlıklı kök beslenme şekli.Sevgiler

Eklentiler

• 20201107_224236.jpg
    20201107_224236.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20201107_224129.jpg
    20201107_224129.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 53
Canım o hiç belli olmaz. Ben son 10 haftadır hiç kilo almadım biliyorsun. @ugurbocuuu de öyle son haftalar hiç kilo almadi

Hoşgeldiniz.Ekledim.Haftasonlari kilo bildirimi yapıyoruz.Gebeliginizi de tebrik ederim

Peki yeme düzenin nasıldı ?

Büyük oranda gidiyor kalırsa çok az kalıyor
İnşallah cnm ya resmen tiskindim bacaklarımdan yarınki kiloma göre ekmeği kesicem

Canim akşam yemeği yememek iyi değil ama..Diyet uygulamıyor musun?Hastaneden verdikleri diyeti de paylaşayım unutmadan

Günaydın canım listeyi düzenlemiştim.Tam haftanı gününü de yazar mısın hata var mi kontrol edeyim.Bir de eger sakıncası yoksa hamilelik günlüğü ekler misin profiline?Hem sen günlük bebek gelişimini takip edersin hem bana kolaylık olur 😎😎😎😎
Akşam ekmek yemiyorum dedim canım yemek yiyorum tabi acimizdan ölürüz yoksa😂

tildamilda tildamilda Canım listeyi düzenlerken yanlışlıkla seni silmişim :confused: Bakıyorum göremiyorum.Yeniden ekledim ama bu iş nasıl oldu anlamadım :KK200: Eğer baktın ve kendini göremediysen yanlışlıkla olmuş canım satır ekleyip silerken.Kusura bakma olur mu? En son salı günü bildirim yapmışsın sohbetimiz bir yana.Güncel kiloda değişiklik var mı canım?

Kızlar grupta aktif olan bir arkadaşımızı listeyi düzenlerken yanlışlıkla silmişim az önce farkettim.Listede isminizi kontrol etmenizi, hafta ve kilonuzda yanlışlık varsa beni uyarmanızı rica ederim. Listede ismini göremeyen varsa aynı şekilde tabi..

X