- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.701
Çok teşekkür ederim canım sıra bize geldi sonunda bakalım ne zaman gelecekler
Saglikla gelsin canım. Heyecanlı bekleyiş,mutlu son..Akabinde uykusuz geceler,zombi anneler hehe pislik yaptım ama gerçek buÇok teşekkür ederim canım sıra bize geldi sonunda bakalım ne zaman gelecekler❤
Amin inşallah canım ❤ hazirlikliyim zombi anne olmayaSaglikla gelsin canım. Heyecanlı bekleyiş,mutlu son..Akabinde uykusuz geceler,zombi anneler hehe pislik yaptım ama gerçek bu
ilk bebek çok zor olmaz canım ya.Evde başka çocuk varsa daha zor..Benim bızdık gazlı ama uyuyor mesela geceleri..Ama diğer sıpa dolanmaya başladı ortalıkta..Gece 12 saat uyuyan çocuk uyurgezer oldu kıskançlıktan.Gece uykusuzluk gündüz buyugun hırçınlığı sıkıntıları...Olup olup gidiyoruzAmin inşallah canım ❤ hazirlikliyim zombi anne olmayaama ilk bebek tabi ne kadar tahmin edebilirim başıma neler gelir yaşayıp göreceğiz
Ister istemez buyuk çocuklarda oluyor kiskanclik alisma evresinde ama alisir insallah en kisa zamanda seninki deilk bebek çok zor olmaz canım ya.Evde başka çocuk varsa daha zor..Benim bızdık gazlı ama uyuyor mesela geceleri..Ama diğer sıpa dolanmaya başladı ortalıkta..Gece 12 saat uyuyan çocuk uyurgezer oldu kıskançlıktan.Gece uykusuzluk gündüz buyugun hırçınlığı sıkıntıları...Olup olup gidiyoruz
Tamam basganDoğum yapmış anneler haydi bakalım kilo veriyoruz...Gebelerimiz,dikkat ediyoruz aşırı kilo almıyoruz.Herkes kilosuna göre gebelikte alması gereken ideal kiloyu alacak haydi bakalım motive olalım artık
Basganim cikincada aynı geldim şimdi ödemin çok benimWc ye gitmeden tartıya mı çıkılır, aklını kaçırmış olmalısın
Tabi canım ödem bizimkiSelam
69.4 olmuşum, geliyor gelmekte olaaaanHaftaya 70lere merhaba diyeceğim
Ödem tutmaya başladım artık, parmaklarım şiş şiş
Çok aşırı yemedigim halde hızlı kilo alıyorum ve bu moralimi bozuyor. Beyaz ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum 83 oldum
Canim girip çıkıyorum hemen 63.8 böyle bitiririm büyük ihtimal sali dogum olcak
Çok sevindim canım sen de bitirdin gebeliği.Saglikla gelsin kuzucukCanim girip çıkıyorum hemen 63.8 böyle bitiririm büyük ihtimal sali dogum olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?