• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

@bynsyma Bu hafta bildirim yapabilecek misin canım? Tablomuza emziren anneler için sütun ekledim.. Verdiğimiz kiloları da eksi olarak yazacağım artık
Buna çok sevindim, doğum sonrası ne kadar sürede ne kadar kilo verilebiliyor merak ediyorum, kilo verenleri gördükçe de umudum artıyor 😀 hamilelikte istediğim kilodan fazlasını aldım bari emzirme dönemini avantaja çeviriyim 😀

Günaydın kızlar bir kaç gündür ishaldim onun etkisi sanırım bu hafta yarım kilo gitmiş güncel 67.9

Kızlar neler yapıyorsunuz?Hamileler spor yapıyor mu?Nasıl besleniyorsunuz? Emziren anneler yediklerinize dikkat etmeye zaman oluyor mu? Spor yapan var mi diye sormuyorum yoktur zaten muhtemelen 🙈

Kızlar neler yapıyorsunuz?Hamileler spor yapıyor mu?Nasıl besleniyorsunuz? Emziren anneler yediklerinize dikkat etmeye zaman oluyor mu? Spor yapan var mi diye sormuyorum yoktur zaten muhtemelen 🙈
Spordan sayılırsa ben yürüyorum hava güzelken dışarda 7-10 bin adım atıyordum evde de koşu bandı var eserse bi 20-30 dakika onda yürüyorum bazen. Sporu yaptıkça yapasım yapmadıkça yapmayasım geliyor 😅 onun dışında keşke daha çok su içsem ama hiç içesim gelmiyor çok su içince mide yanmam daha çok artıyor.

Günlük yürüyorum canım 10binden fazla adım olmasına dikkat ediyorum.onun dışında egzersiz yoga plates yapmıyorum.bulantılarım geçeli 10 15 gün oluyor ama yinede herşeyi yemiyorum bebeğe yarayacak olanlara dikkat etmeye çalışıyorum ve günlük 4 lt su içiyorum zaten normalde de bu kadar içiyordum 😊

Yediklerime dikkat etcek vaktim olmuyo ne bulursam onu yiyorum bazen ekmek arasına bişey katıp yemek bile mümkün olmuyo :) spor zaten hak getire ne mümkün 🤣

archimom archimom canım 1 aydır annemdeyim . Burdaki tartının da kafası gidik . Bi çıktım 81.2 bi çıktım 82.5 artık ne yazarsan yaz 🤣

M Mom42 Canım sen if mi yapıyorsun şimdi? Bir platformda paylaşmış çok güvendiğim bir bayan..Bol yagli dusuk karbonhidrat yemeyi öğütlüyor.Mesela sabah kahvaltıda 3-4 yumurta diyor.1 yumurta proteine dönüşmüyor diyor.Bize uygun mu gerçekten aralıklı oruç? Emziren annelerin 16 saat aç kalmasına ne diyor uzmanlar? Gerçi aç kalmış olmuyorsun pek yok tutan yiyecekler yeniyor neticede kalan 8 saatte.Bir de tahin falan yiyin demiş zaten ne diyorsun ?

archimom archimom canim cuma günü doğum yaptım cok şükür. Dogumdan önce sistigim için tartılmayı son haftalarda red etmiştim ama tabi dogum öncesi tartildim tam 97 geldim baya 19 kg almış oldum son 3 Ay beni kimse tutamadı 😄 dogum sonrası 94 geldim zaten bebek 3.5 kg doğdu üstüne ödem alıp gelmişim. Şimdilik bol su içerek geçiriyorum sütüm tam yoluna girsin güzel bir planla başlangıç kiloya dönerim inşallah.

Kızlar bende sizle zayıflamak motive olmak istiyorum kaç kişisiniz bilmiyorum. Neler yapıyorsunuz.

M Mom42 Canım sen if mi yapıyorsun şimdi? Bir platformda paylaşmış çok güvendiğim bir bayan..Bol yagli dusuk karbonhidrat yemeyi öğütlüyor.Mesela sabah kahvaltıda 3-4 yumurta diyor.1 yumurta proteine dönüşmüyor diyor.Bize uygun mu gerçekten aralıklı oruç? Emziren annelerin 16 saat aç kalmasına ne diyor uzmanlar? Gerçi aç kalmış olmuyorsun pek yok tutan yiyecekler yeniyor neticede kalan 8 saatte.Bir de tahin falan yiyin demiş zaten ne diyorsun ?
Aynen kuzum ben if yapıyorum insanların zaten akşam belli bir saatten sonra birşeyler yememeleri sağlıklı olan. O yüzden ben önce 1 hafta kendimi denedim sütümde bir değişiklik oluyor mu diye olmayınca devam ettim şöyle düşün mantiken sütü yapan şey su ve sıvı şeylerdir ve ben en geç 19.00 da yeme işlerini bitiriyorum şekersiz ne varsa Rezene papatya soda su vs yatana kadar gece vs tüketiyorum benim yaptığım if 18/6 oluyor yani sabah da ilk öğünümü 12.30 gibi yiyorum o saate kadar da bol su vs tüketiyorum sütümde artış bile oldu çok şükür kuzum arada sağmak zorunda bile kalıyorum üzerim ıslanıyor çünkü o zaman yağ oranına da bakıyorum sütü bekletip o da gayet yerinde ben tavsiye ediyorum valla 😁

Aynen kuzum ben if yapıyorum insanların zaten akşam belli bir saatten sonra birşeyler yememeleri sağlıklı olan. O yüzden ben önce 1 hafta kendimi denedim sütümde bir değişiklik oluyor mu diye olmayınca devam ettim şöyle düşün mantiken sütü yapan şey su ve sıvı şeylerdir ve ben en geç 19.00 da yeme işlerini bitiriyorum şekersiz ne varsa Rezene papatya soda su vs yatana kadar gece vs tüketiyorum benim yaptığım if 18/6 oluyor yani sabah da ilk öğünümü 12.30 gibi yiyorum o saate kadar da bol su vs tüketiyorum sütümde artış bile oldu çok şükür kuzum arada sağmak zorunda bile kalıyorum üzerim ıslanıyor çünkü o zaman yağ oranına da bakıyorum sütü bekletip o da gayet yerinde ben tavsiye ediyorum valla 😁
Benim de takip ettiğim bazı diyetisyenler var kuzum onlar da kalori alımını ( tabi sağlıklı bir şekilde o da senin dediğin gibi oluyor ) arttırıp ıf yapabilirsiniz diyor bir de ıf in güzelliği şu yağdan veriyorsun şok diyetlerle yapılan su kaybı değil yağdan verdiriyor 🥰

Back