- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.301
Hemmen yapiyim beybisi, kaybolmadım bakıyodum arada haftama göre yeni yapmışım bildirimi diye yazmadım, 62.5 olmuşum canım haftam 29Nurov Nerelerdesin kayboldun yine.Bildirim yapacak mısın canim
Canım burdaki takvim +1 e geçmeden bir sonraki haftaya geçmiyor.28+0 mısın pazar günü itibariyle ona göre 29 yapayım..Yeni yapmadın ki en son 5 kasımda konuşmuşuzHemmen yapiyim beybisi, kaybolmadım bakıyodum arada haftama göre yeni yapmışım bildirimi diye yazmadım, 62.5 olmuşum canım haftam 29
Aynen 28+0ım şuan canım, yazdığım tarihe bakmadım valla anasayfadan haftama baktım 28 yazıyodu ondan yazmadımCanım burdaki takvim +1 e geçmeden bir sonraki haftaya geçmiyor.28+0 mısın pazar günü itibariyle ona göre 29 yapayım..Yeni yapmadın ki en son 5 kasımda konuşmuşuz1 ay olmuş nerdeyse hatun..
Evet canım kan sekerin düşük baya.Bunun için doktora gidiyor musun peki? Son haftaların zaten amaBu hafta bildirim yapmaya geldim ama önce bir okuyum neler var neler yok dedimsayfalar bitmedi bir türlü akşam oldu 76.0 olmuşum archimom
Benim de açlık 57 tokluk 80-90 gibi birşeydi sanıyorum ben de o yüzden acıkıyorum sürekli
Şerbetli tatlılar börekler filan yemeyeli çok oldu aslında ama normalde meyve yemek filan gibi şeylerde çok da porsiyon kontrolü yapmıyorum15 ile bitirebilirsem sevinecek haldeyim
Ay ne sorsam normal bunlara göreEvet canım kan sekerin düşük baya.Bunun için doktora gidiyor musun peki? Son haftaların zaten ama
Tansiyonum benim de öyle. Son kontrolde 8/5 ti.Iyi iyi yüksek olmasın düşük olsun dediAy ne sorsam normal bunlara göretansiyonum da 9-6 filan normalde nabzım da düşük yaşıyor muyum acaba ben merak ettim
Tansiyon da halsizlik baş dönmesi filan yapıyor bir kere bayılacaktım neredeyse
Evet canım öyle oluyor.Ben son 3 aydır hiç kilo almadım.Bebek 2.5 kg oldu nerdeyse yani ben aslında kilo verdim.archimom dedim ya birkaç gündür kabızdim afedersiniz bugün iyi hissettim kendimi tartıya çıktım 71.1 yani almamışım aslında hala inşallah minnoşum alıyordur en azından sağlıklı kilo artışı oluyordur bu durumlarda mesela kilomuz değişmiyor bebeğimiz alıyor ya biz kilo mu veriyoruz
Zaten normalde de düşüktür benim uzun yaşarsın sorun yok diyor doktorlarTansiyonum benim de öyle. Son kontrolde 8/5 ti.Iyi iyi yüksek olmasın düşük olsun dedi
Yaaa süperrrrrEvet canım öyle oluyor.Ben son 3 aydır hiç kilo almadım.Bebek 2.5 kg oldu nerdeyse yani ben aslında kilo verdim.
10 kilo veriliyor canım. 10 kg dan fazla kilo vermek istiyorsan bol emzirme ve diyetle devam edilecekYaaa süperrrrrzaten ben 5 kilo vermiş hamile kalmıştım sence diyelim 72 ile doğuma girdim kaça ineriz 40 i çıkana kadar tabi aynı bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum ben şeker in sadece hamilelikte olduğunu anlarsam onu da yavaş yavaş yerim soğudum gibi çoğu şeyden zaten
Aynen aynen benim de normalde düşükZaten normalde de düşüktür benim uzun yaşarsın sorun yok diyor doktorlar
Amacım diyetle devam etmek canım en başta evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım10 kilo veriliyor canım. 10 kg dan fazla kilo vermek istiyorsan bol emzirme ve diyetle devam edilecek
Olabilir canım iyi gidiyorsun zaten kilo almadinGunaydin kızlar
Dün ac karnına tartilamamistim bugun tartildim kilom 60.2 ye düşmüş aslinda dikkat etmedim ama dun cok az yedim ondan oldu heraldearchimom
Benim kan şekerim de bu sabah yine 57 çıktı. Ama akşam 8 den sonra bir şey yemedim. Geç yattım ve 10.30'da kalktım. Olctugumde saat 11'di yani 15 saat açlık süresi oluyor. Açlık süresi uzun olduğu için düşük çıkıyor olabilir mi acaba?Evet canım kan sekerin düşük baya.Bunun için doktora gidiyor musun peki? Son haftaların zaten ama
Olabilir ama doktora danışmakta fayda varBenim kan şekerim de bu sabah yine 57 çıktı. Ama akşam 8 den sonra bir şey yemedim. Geç yattım ve 10.30'da kalktım. Olctugumde saat 11'di yani 15 saat açlık süresi oluyor. Açlık süresi uzun olduğu için düşük çıkıyor olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?