Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Haa karıştırma şimdi kurabiyeyi çayı şeker diyeti yapıoruz burda
Allah nasip ederse seninle uc gün var aramızda cnm ben çok heyecanlıyım annem şehir disindan gelicek 10 ocakta erken olma durumu olur diye kayınvalide görümce gelmeyecek çok şükür

Allah nasip ederse seninle uc gün var aramızda cnm ben çok heyecanlıyım annem şehir disindan gelicek 10 ocakta erken olma durumu olur diye kayınvalide görümce gelmeyecek çok şükür
Senin kontrolün yok muydu bugün canım? Sana tartı göndereceğim..

işlerin yoğunluğundan yeme düzenim biraz bozulmuştu geç çıktığım için dışardan yiyordum iş yerinde falan çok şükür bu hafta düzene koyuyorum evden getirmeye başladım ama afedersiniz hazımsızlığım( kabızlığım) var bunu yaşayıp çare bulan var mı kızlar tam bir şişmiş balon gibiyim

nervouscookie canım gebelik haftamız aynıymış tabloya bakarken farkettim ne güzel kilo verebilmişsin benim tartımın pili olmadığı için bakamadım ama verdiğimi hiç sanmıyorum hatta şiştim neler yiyip neler yapıyosun banada anlatır mısın

Kan degerlerim düşmüş hastanede on gün önce vermiştim ona baktılar o zaman gayneferon içiyordum kabızlık çok yaptı bıraktım iyice düşmüştür dedi hepsire başka kan ilacı yazdı doktor hem kabızlık bulantı yapmiyormus hem çok iyiymiş morelin bozuldu bebegim iyi beslenemedi birdahaki ay kan istediler inşallah düzelir herseyide yiyorum aslında

Ben hamile olduğumu bilmeden önce aşırı yiyordum. Öğrenince hamilelikte bu böyle gitmez diye düşünüp yeterli miktarda yemeye başladım. Çok verebilmiş sayılmam aslında hala ideal kilo sınırlarında bile değilim. Yani sadece az yemeye,tokken atıştırmayı bırakmaya ve aburcubur tüketmemeye başladım önceye göre Oğlumda hiç birşey yapmadan mide bulantısı yaşamadan 4 kilo vermiştim.
Ben listede 30. Haftada ve -1 kiloda olan birini gördüm bence ona soralım 64 kiloyla bitirsem ne sevinirim ama imkansız

Magnezyum başla canım.Hem kas kramplarını engeller hem de kabızlığı.Duphalac kullanabilirsin.Bitkisel pekçok yöntem var ama(kuru erim,suda bekletilmiş kayısı,ıncir,bamya,kavak çekirdeği yagi vb) Ama bitkisel yöntemler bende pek ise yaramadı açıkçası. 9.haftada magnezyum başladık dünya varmış bir daha kabızlık şişkinlik olmadı bende
Canim ben gebeliğin başında ilk 10 hafta diyet yaparak 4 kilo verdim.Sonraki 10 hafta akışına bıraktım aldığım kiloyu o ara aldım zaten.Sonra şeker cıktı tekrar diyete başladım 10 haftadır veriyorum alıyorum.Aslinda sabit gidiyorum.80.sayfada diyet listeleri paylaştım.Once de paylaşmıştım ama hangi sayfalarda bilmiyorum. Eğitim Araştırma Hastanesinden verilen ne kadar yemeliyiz ne yemeliyiz listesini tekrar paylaşıyorum.
Beslenir kuzum stres yapma.Magnezyumu ihmal etme kabızlık problemin için.Cok güzel ve dengeli beslenmen lazım

Eklentiler

• 20201107_224236.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 20201107_224129.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu sıra iş yoğunluğundan eve geç gidiyorum ne spor ne yürüme yeme düzenimi baya şekile sokucam kilo vermektense bare ilk 4 ay almıyım diyorum hamile kalmadan önce asla yemem asla abartmam diyodum hamile kalınca ipin ucu bir kaçtı toparlamaya çalışıyorum allahtan daha yolun başındayım inşallah güzel bir kiloyla kapatıcaz

Canim ben senin halihazır kilonun bu olduğunu sanmıyorum.Kiyafetlerinle ve tok karnına tartıldın değil mi ? En az 2 kg farkediyor çünkü kıyafet ve gün ortasında tartılmak
Aç gittim cnm fazladan çıkmasın diye sağlık ocağında sordum tartı doğru değil sanki dedim geçen seferki tartıya göre daha doğru dedi sinirim bozuldu doğrusu

Bende 6-7 kilo ile doğuma gitsem ne mutlu olurum boğazıma ket vurmam lazım inşallah olucak

Bugün ekmek yemedim korkudan yıllardır böyle kabızlık yaşamadım hosav yaptım iyi geldi

Aç gittim cnm fazladan çıkmasın diye sağlık ocağında sordum tartı doğru değil sanki dedim geçen seferki tartıya göre daha doğru dedi sinirim bozuldu doğrusu
Canim bence olduğundan en az 1 kg fazla çıkmıştır.Bu şekilde güncelledim ama istersen 1 kg düşeyim.Çünkü üstündeki kıyafet bile 600-700 gr rahat geliyor.Hele kotla gittiysen temiz 1 kg

Canim bence olduğundan en az 1 kg fazla çıkmıştır.Bu şekilde güncelledim ama istersen 1 kg düşeyim.Çünkü üstündeki kıyafet bile 600-700 gr rahat geliyor.Hele kotla gittiysen temiz 1 kg
Sen bilirsin cnm ben aslında daha fazla olduğunu düşünüyorum doğrusu çünkü o kadar kilo aldım vücudum çatlak içinde bu hafta kadın doğuma gidicem orda tartı yok sanırım Aralık'ta özele gidicem doğrusunu orda öğrenirim sanırım yeniden düzenleme yaparız cnm daha doğru olur sanki sindikini olmazsa böyle yazalim

Canim Şok ta Simbo nun tartıları oluyor.40-50 lira olması lazım.3-4 yıl gidiyor.Sonra sapıtıyor ama kilo takibin için eve alsan olur aslında..Hem bebisi de tartarsın.Ben önce kendim sonra oğlumla birlikte çıkıp kilosunu öğreniyordum.Tartisiz yaşayamam ben şahsen

Çoğu sayfayı okudum ödemle ilgili bişey bulamadım bir fikri olan var mı ben aşırı tuzlu yemiyorum günlük 2 lt en az su içerim ama sabah uyandığımda ellerim şiş gibi zaten hemen ödemlenen insanım kendi yapımıda biliyorum detoxlar çare oluyodu ama gebelikte onuda yapamıyorum bununla ilgili ne öneriyosunuz kızlar bi fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…