- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #2.561
Evet ama yine de ilerlemez durursa kilo alımı diye endişe ediyorum, az az da olsa alıyor çok şükür şimdilikCanım belli olmaz.Ayrıca 2 kg da doğsa yeterli.Önemli olan sağlıklı olması
Belli bir sebep söylemediler. Kireçlenme vardı normalde her gebelıkte oluyormus 39.haftadan itibaren ama benim erken başlamış ve bebegım 20. Haftadan itibaren doğum kanalına çok yakındı riskliydi gebeliğim.Canım belli olmaz.Ayrıca 2 kg da doğsa yeterli.Önemli olan sağlıklı olması
Sebebi bulunabildi mi peki?
Canm önemli olan ciğerlerinin gelişmesi. Mesela kıvezde kaldı kızım vaktinde doğan ama ciğerleri gelişmeyen ve kılosu 3600 olan bebek vardı ama iste benim kızımın cıgerleri gelişmişti . Önemli olan sağlıklı olması.Evet ama yine de ilerlemez durursa kilo alımı diye endişe ediyorum, az az da olsa alıyor çok şükür şimdilikkilomu da güncelleyeyim bu arada 73.4 bugünkü kilom
Mecbur çünkü kızım 1 buçuk yaşındaydı ben doğum kılomdaydım nerdeyse :) zorla verdim çok aç kaldım açlığa asla dayanamam benA Alliswell1677 Bu arada grubumuzdaki birkaç ekside devam edenden biri oldunuz.Bu sefer çok dikkat edeceksiniz belli şimdiden
Evet doğru doktorum da ciğer geliştirici vurdurdu geçen hafta doğum ihtimaline karşı. 36. haftadan sonra gelişimi tamamlanıyormuş zaten sanırımCanm önemli olan ciğerlerinin gelişmesi. Mesela kıvezde kaldı kızım vaktinde doğan ama ciğerleri gelişmeyen ve kılosu 3600 olan bebek vardı ama iste benim kızımın cıgerleri gelişmişti . Önemli olan sağlıklı olması.
Neyse sonuç itibariyle sağlıkla almışsınız bebeğinizi kucağınıza ve sağlıkla büyümüş.Gecmis olsun.Belli bir sebep söylemediler. Kireçlenme vardı normalde her gebelıkte oluyormus 39.haftadan itibaren ama benim erken başlamış ve bebegım 20. Haftadan itibaren doğum kanalına çok yakındı riskliydi gebeliğim.
Aynen çok doğru.Canm önemli olan ciğerlerinin gelişmesi. Mesela kıvezde kaldı kızım vaktinde doğan ama ciğerleri gelişmeyen ve kılosu 3600 olan bebek vardı ama iste benim kızımın cıgerleri gelişmişti . Önemli olan sağlıklı olması.
Canım hic stres yapma.Su an doğum yapsan bile problem olmaz.Hersey yolunda merak etmeEvet doğru doktorum da ciğer geliştirici vurdurdu geçen hafta doğum ihtimaline karşı. 36. haftadan sonra gelişimi tamamlanıyormuş zaten sanırım
Bebeğin pozisyon alması için çok erken.Su an döner durur o..32 den sonra düşünmek lazım bu konuyuBenimle ayni haftalarda olan annelerimiz bebisimiz nasil pozisyonda benimki hala yatay halindeymis doktor daha bi deyisiklik olmamis dedi yani inmeye baslamamis dedi bide rahimde hic bi ilerleme yok dedi bolca gezcekmisim
Ben sanırım şuan doğurmaktan değil de sezaryene girme ihtimalinden çok korkuyorumCanım hic stres yapma.Su an doğum yapsan bile problem olmaz.Hersey yolunda merak etme
Canım benim başıma gelenleri biliyorsun. En büyük değil tek büyük öncelik bebeklerimizi sağlıkla evimize getirmek...Sc normal doğum hiç önemli değil. Hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlayalım.Kilosunu da sıkıntı yapma.2.5 kg üstü normal kabul ediliyor biliyorsun.Hersey çok güzel olacakBen sanırım şuan doğurmaktan değil de sezaryene girme ihtimalinden çok korkuyorumilk doğumum olacak en başından beri sürecin doğal ilerlemesini hayal ediyordum, hatta kendi sancılarım başlasın çoğunu evde çekeyim hastaneye sonunda giderim diye hayaller kurdum hep ama insan bebeğinin sağlığı söz konusu olunca tüm hayallerinin boşa olduğunu anlıyor. Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
Evet inşallah hepimize sağ salim bebeklerimizle evimize dönmek nasip olurCanım benim başıma gelenleri biliyorsun. En büyük değil tek büyük öncelik bebeklerimizi sağlıkla evimize getirmek...Sc normal doğum hiç önemli değil. Hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlayalım.Kilosunu da sıkıntı yapma.2.5 kg üstü normal kabul ediliyor biliyorsun.Hersey çok güzel olacak
Ben Doğum yaptım kızlar cok agrim var dua edinErken doğum yapan olmazsa evet sensin kuzum Sistematik- ikiz bekliyor senden önce doğum yapabilir ama...
Sağol kuzum.Insallah.Eksilerde devam edeceğim diyorsun yani
Ayy hayırlı olsun canım gözün aydın, bir an önce toparlarsın inşallah. Bebişler nasılBen Doğum yaptım kızlar cok agrim var dua edin
Cok şükür kurtuldum
Sagol kuzum suan kuvozdeler öğlen gibi cikicaklar insallahAyy hayırlı olsun canım gözün aydın, bir an önce toparlarsın inşallah. Bebişler nasıl
MaşallahSagol kuzum suan kuvozdeler öğlen gibi cikicaklar insallah
AAA Tebrik ederim canım.Agrin birkaç güne geçecek.Gece mi doğum yaptin? Nasıl oldu?Ben Doğum yaptım kızlar cok agrim var dua edin
Cok şükür kurtuldum
Çok şükür öncelikle. Geçmisler olsun. İnşAllah en kısa sürede bebişlerde sende toparlanırsın.Ben Doğum yaptım kızlar cok agrim var dua edin
Cok şükür kurtuldum
Bide elmalı kurabiyeler çayın yanına birşeylerAh o börekler yok mu
Gözün aydın canım geçecek inşallah bir kaç güne hiç birşey kalmaz merak etmeBen Doğum yaptım kızlar cok agrim var dua edin
Cok şükür kurtuldum
Haa karıştırma şimdi kurabiyeyi çayı şeker diyeti yapıoruz burdaBide elmalı kurabiyeler çayın yanına birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?