Gebelikde bulantı ve kusma

Ayy bende tam bilmiorum 5 yada 6 haftalik hamileyim ama daha ultrasona gitmedim fakat okadar cok halsizligim varki 2 haftadir gittikce artti,bugun ilk defa ise gitmedim, daha basindan boyle yaparsam sonrasi nolcak bilemiyorum..henuz kusmalarim yok ama geliyolar sanirim artik...

sadece bulanti degil,basim cok agriyor,heryerim cok agriyor,hicbie yapamiyorum,bugun saat 13 e kadar yataktaydim resmen

Insallah benimkide uzun surmez....yoksa birsuru degerli zamanim bosa gidicek....

Yaklaşık 2 haftadır bende korkunç haldeyim kendimden bile midem bulanıyor artık Allah hepimize bol şifalar versin :)

arkadaslar bu dramamine bulantı hapını kullanan varmı çocuklarınızı saglıklı bir şekiklde kucağınza aldınız mı ben kullanmaya başladım doktorum kullan dedi ama saglıkocağında doktorda pek kullanma sonuçta kimyasal ne olur ne olmaz dedi çok korktum yazıların hepsini okuyamadım tecrübe edinenler söylerse çok mutlu olcam. ama artık kusmaktan mahvoldum kullansam bi dert kullamasam aynı herşeyden soğudum miydem sırtımlabirleşti nerdeyse 10 ki,lo verdim bu hapı kullanınca geçmiyor ama en azından azda olsa işe yarıyo ben ona bile razıyım yardımcı olun arkadaşlar..

merhaba arkadaşlar,
ben de yeni üyeyim 6.5 haftalık hamileyim ara ara bulantılarım oluyor benimde ama hiç istifra etmedim. kokulara karşı hassasiyetimin arttığını hissediyorum. gün içinde de çok uykum geliyor..

6 haftalık hamileyim ben de. İlk 1 2 hafta halsizlik aşırı vard. Şimdi ise koku hassasiyeti iştahsızlık ve bulantı... Sabahları özellikle yataktan kalkarken bulantım çok yogun. Çubuk kraker yatıştırıyor biraz. Öğretmenim ve sabahçıyım cok zor geliyor bulantı ile okula gitmekk

Merhaba bende dramanineyi uzun süredir kullanıyorum doktor yazmıştı bebeğim ultrason incelemesinde sağlıklı görünüyor o ilacı içmesem mahvoluyorum ben.

Merhaba bende dramanineyi uzun süredir kullanıyorum doktor yazmıştı bebeğim ultrason incelemesinde sağlıklı görünüyor o ilacı içmesem mahvoluyorum ben.

arkadaslar 12. hafta bıtmek uzere tup bebek benimki düşük tehdıtı nedenıyle yatıyorum onceden kokulara özellıkle soğan kavrulmasına sıgaraya parfume ıgrenırdım. sımdı sebze yemeklerındeb ıgrendım son bır haftadır meyveyle ve leblebıyle beslenıyorum. bulantıdan uyuyamıyorum. eşimin zoruyla kavgayla yemek yedirmeye çalışıyor o zmn daha çok bulanıyor... kusmak öksurmek hapsurmak yasak ilacıda drum vermedi zaten bır suru ılaç alıyorsun dedi.çıldırmak üzereyim

arkadaşlar merhaba.bende şuan 10 haftalık hamileyim, 5 haftadır kusma, bulantı beni mahvetti.daha önce vertico vardı ve ülser hamilelikle tetiklendi.Doktorum zofran verdi içince iyi geliyor ama gün içinde kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum.artık geçsin bu halsizlikler ve bulantılar.

slm hamile arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz

ben de hamis olmak istiyorum bir yil olacak ugrasiyoruz ama hala tik yok
Allahim o guzel duygulari en kisa zamanda banada yasatir insallah

benim sorum kan pihtilasmasi uzerine
aranizda hamile kalmadan once adetleri pihtili kanin rengi koyu yada farkli bi sekilde olup ta hamile kalan varmi ?
cunku benim adetlerim hep pihtili ve yirtirk yirtik tuhaf doktor normal diyor ama ben ondan dolayi hamile kalamadigimi dusunuyorum
korkuyorum bana dua edin lutfen coook uzuluyorum
cvplarinizi bekliyorum

simdiden allah sizlere hayirli hamillelikler yasatsin ve yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Benimde bulantılarla başım dertte maalesef 7.haftada bulantılar başladı.gün boyu sık sık acıkıyorum acıkınca da midem bulanıyor.az az sık sık yiyorum.kilo vermeye başladım.bu ayın sonunda kontrole gidicem . bulantılarım geçsin diye dua ediyorum.eğer gece yatarken ilaç almazsam gece boyunca müthiş bir bulantıyla 3-4 kere uyanıp mutfağa atıyorum kendimi. peynir ekmek zeytin veya meyve yiyorum.tuzlu kraker yemekten bööö geldi .midem boş olunca çıkarıyorum.yani çıkaracak bişi de olmuyo ama midem dışına çıkıcak gibi oluyo.leblebi,kraker,galeta denemediğim şey kalmadı.sonunda eşim Zencefilli şeker aldı .çok işe yarıyor tavsiye ederim kızlar.midemi yatıştıran tek şey zencefilli şeker.

6. haftada başladı 19. haftamda hala devam ediyo 12 Kg serum yedim 2 tane zofran serum halinde verildi diğer bulantı haplarını saymıyorum bile sudan bile tiksindim şu anda kusma sayım azaldı ama bulantım hiç geçmedi ilk kızımda da aynı şekildeydi 4,5 ayda bitmişti sanki bu hiç bitmiycek gibi geliyo, Allah her isteyene evlat versin ama bulantı vermesin hayattan bezdim resmen..

Ben şu an 9 ya da 10 haftalık hamileyim ama hiç bulantı, kusma, baş dönmesi yaşamadım. Çevremdeki birçok kişi şu an bunları yaşamadığım için bebeğimin saçları çıkarken iki katı kötü olacağımı söylüyor, bu doğru mu?

kızlar 6 haftalık hamıleyım bulantılarım basladı sabah ogurmelerim olyo yemek yedıkten sonra sizce normalmı bu kadar bulantı ıstahsızlık da varrr bebegım besınsız kalır dıe çok korkuyorum ayrıca gnde 3 tane folık asıt ıçyorm

Canım öncelikle kutlarım hamileliğini inşallah bulantılarında tez zaman da geçer. Ben de yaşıyorum şuanda aynı süreci 7. haftamda başladı şuan 11. haftamızdayız ama benimkisi öyle ağır seyretmiyor çok şükür sadece sabah yataktan kalkınca öğürme şeklinde oluyor gün içinde de midem boşalmaya başladıkça ekşime, bulantılarım oluyor ama kuru, tuzlu bişeyler yiyince rahatlıyorum. Tabi yemek yedikten sonra çıkarmadığım için daha rahatım o daha zordur eminim senin için ama rahat ol bugünler de geçecek Allahın izniyle. Bebeklerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutucaz eminim Bu arada bebeğin ilk üç ay senin depolarından beslendiği için besinsiz kalmazmış merak etme canım dr.um söylemişti ordan biliyorum. Sağlıklı gebelikler diliyorum =)

Benim problemim kokulara karşı hassasiyetim. Parfüm kokusu bile midemi bulandırıyor inanın eşimden kaçar oldum sarılmak istediğinde midem bulanmaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım.

14 hafta bitti sabah kustum cok moralim bozuk istahim yok peynir ekmek yiyorum bide bi bardak sut yiyemiyorum kizlar bebegim besinsiz kalrmi 3 ayda bitti ya sorun olursa .canim hic bisey cekmiyor . Bebegim 2 sene sonra geldi tup bebek tedavisiyle oyuzden cok korkuyorum

8. haftamızda başlayıp 22. haftaya kadar süren rabbimin kimseye yaşatmasını istemediğim bi durum

Offf , 22 hafta diyince gözüm korktu bi an .. 3 aydan sonra biter dediler her sabah bi ümit uyanıyorum bulantım artık bittimi acaba diye ( Sanki hiç normaLe dönemicekmişim gibi geliyor, Allah yardımcımız olsun çok zor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…