- 7 Mart 2009
- 195
- 5
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.601
Vokalist mrb,yazini okuyunca gozlerim doldu.zaten aglamadan gecirmedigim bir gun yok.ben de pazardan beri surekli cikariyorum,henuz 7+5 teyim.ise gidemiyorum,haftaya ne ayalarimda gitmem modundayim.sabahlari ozellikle cok bulantim var,mide bos oldugundan genellikle oguruyorum,ve cok halsiz dustum,bir kez serum yedim.gunler gecer mi bilemiyorum ama sinirlerim benim de harab oldu. Esim disinda kimseyi istemez oldum,biri olsa bana ne faydasi olacak ki modundayim.insallah bu gunlerimiz gecer de yavrularimizi bir an once kucagimiza aliriz.bu arada artik ben dayanamadigimdan zofer adli hapin yarisini aliyorum,bir nebze rahatlatiyor.simdi de bulanti bantlarindan deneyecegim.
merhaba canım Allah yardımcın olsun.. seni çok iyi anlıyorum. Bende kimseyi istemiyorum.. Bıraksalar yemek falan yemeyip 7/24 yatacağım. Çünkü 7/24 bulanıyor.. bitek uyurken rahatım. tuzlu limon bazen iyi geliyor. bende zofran zydis 8 mg lığı kırıp içiyorum :) daha fazla ilaç içmek istemiyorum ama içmezsem klozetin başından ayrılmamam lazım. bir saat içinde 6 kere kusar mı insan.. Kaslarım ağrıyor artık.. Karnımda bebeğim var çok şükür gayet sağlıklı da.. ve ben bu mutluluğu doyasıya yaşayamıyorum.. Allahımmmm inşallah kısa zamanda geçer.. hepimizin yardımcısı olsun..