Gebelikde bulantı ve kusma

Dogumda kızımı degıl de mıdemı aldılar sandım..
o denlı rahatladım..
doguma kadar nonstop kustum..
Sımdıkı de oyle..
bu defa mıde yanmaları da eslık edıyor.
Rabbım sonumuzu hayırlı etsın...
Benım 9 ayım kabus gıbı gecıyor ama sukur dogana bısey olmuyor.
Kızım 27aylık masaellahı var.
:KK43:((((( ama suan cektıklerım...

merhaba arkadaslar ben mide bulantısıyla hamıleliğimi öğrendim bır ay içinde 10 kilo verdım serumlarlar ilaçlarla ayaktayım.ilacım Zofer Allahtan böyle bir ilaç varmış kı ben onu yutmadan bır ıyı gun gecıtremıyorum. mıdem hıcbırseyı kabul etmıyor bır yudum suyu bile. butun gun ac kalıp oglen sonu ılacımı yutuyorum ve yemek yemeye başladım ve yedıkten sonra hemen yatıyorum bu sayede kılo alımına basladım yenı yenı.ama ilaçsız bir günüm geçmiyor. cok şükür yinede halime.hapımı on tane oluyor her on gunde bir eczaneden alıyorum devlet karşılamıyor bıraz sıkıntı ama olsun buna şükür.

hanımlar merhaba, benim bir sorum olacaktı. hamilelikte 15. haftaya girdim. benim çok mide bulantım kusmam olmadı. şimdiye kadar 4-5 kez kustum. ama herkesin bu haftalarda kusma şikayeti azalırken benim bu son bir ayda daha çok oldu. ve hep sabahları kahvaltıdan sonra. sabah bulantıları hiç yaşamadım. sadece kahvaltımı yaptıktan sonra ani bir öğürme isteğiyle lavaboya koşuyorum. yani hiç bulantı olmadan bi aniden direkt öğürme hissiyle kusmak normal mi? arkadaşlara soruyorum hepsi mide bulantısıyla birlikte yaşamışlar. biliyorum sürekli mide bulantısının yanında küçük bişey ama ilk hamileliğim ve insan kafasına takıyor niye böyle diye( obsesif kompulsif geçmişim olduğu için iyice takıyorum midemde mi problem var diye). benim giibi olan var mı?

Herşeydennnnnnnnnn midem bulanıyoo :KK43: delircemmm eşimde sürekli ye ye bebek aç kalıyor dıyıp duruyor bıde baş donmesııı :KK43: :KK43: :KK43: gecsın bu gunlerr artık hayırlısıylaa

Herşeydennnnnnnnnn midem bulanıyoo :KK43: delircemmm eşimde sürekli ye ye bebek aç kalıyor dıyıp duruyor bıde baş donmesııı :KK43: :KK43: :KK43: gecsın bu gunlerr artık hayırlısıylaa

Endiselenmeyin bebek ac kalmiyor. Ozellikle ilk uc ay bebekler anneden besleniyorlar. Doktorlarin da soyledigi "Bebek alcagini senden alir, sen halsiz kalirsin." oluyor zaten. Iciniz rahat olsun.

endiselenmeyin bebek ac kalmiyor. Ozellikle ilk uc ay bebekler anneden besleniyorlar. Doktorlarin da soyledigi "bebek alcagini senden alir, sen halsiz kalirsin." oluyor zaten. ıciniz rahat olsun.

çok sevındım.. çok tesekkkurler.. Mıdem bulandıgında portakal kabugu elımde dolasıyorum kesınlıkle ıyı gelıyor kokusu mıdesı bulanan arkadaşlar denesın bence..

Kizlar ben de şu bulanti bilekliklerinden aldim, psi bant adı, eczaneden aldim. Bende biraz ise yaradı diyebilirim, en azindan kusma oranim azaldi. Saat başı kusardim, simdi günde en fazla 3-4 kere kusuyorum, bazen 1-2 kere hatta. Denemeye deger.
Bi de bi kac gündür emedur hap alıyorum ama cok ise yaramiyo galiba, sabah bulantilarim hep ayni.

Kizlar ben de şu bulanti bilekliklerinden aldim, psi bant adı, eczaneden aldim. Bende biraz ise yaradı diyebilirim, en azindan kusma oranim azaldi. Saat başı kusardim, simdi günde en fazla 3-4 kere kusuyorum, bazen 1-2 kere hatta. Denemeye deger.
Bi de bi kac gündür emedur hap alıyorum ama cok ise yaramiyo galiba, sabah bulantilarim hep ayni.

bende 10 haftalık hamıleyım ılk baslarda sade bulantı vardı ama suan 2 gundur sabahları kusma var

merhaba arkadaşlar
benımde cok bulantım var ,7+5 günlüğüm şuan ,ne yesem çıkarıyorum ,üstteki arkadaşımız bilekliklerden bahsetmiş bende gördğm eczanede ,acaba gerçekten işe yarıyormu yoksa sadece psikolojikmi etkileniyoruzmu, çalışıyorum ve iş yerinde çok zor geçiyor,dinlenmek istiyosun mide bulandıgında ama onuda yapamayınca stresten daha cok bulanıyor ,hayırlısıyl ageçicek bu günlerde inş..

merhaba arkadaşlar
benımde cok bulantım var ,7+5 günlüğüm şuan ,ne yesem çıkarıyorum ,üstteki arkadaşımız bilekliklerden bahsetmiş bende gördğm eczanede ,acaba gerçekten işe yarıyormu yoksa sadece psikolojikmi etkileniyoruzmu, çalışıyorum ve iş yerinde çok zor geçiyor,dinlenmek istiyosun mide bulandıgında ama onuda yapamayınca stresten daha cok bulanıyor ,hayırlısıyl ageçicek bu günlerde inş..

Valla canim belki psikolojiktir bilmiyorum ama neticede kusmami azalttigi icin bana yeter :) ben uyku disinda hic kolumdan cikarmiyorum, topiklerde okumustum bu bilekligi, ise yarayan da vardi yaramayan da. Insallah tez vakitte hayirlisiyla sifa buluruz.

Bende o bıleklıklerden aldım ama hıc bır ıse yaramıyor psıkolajık oldugunu zaten dusunuyorum cunkı hıc bırsey fayda etmıyor yemek dahi yıyemıyorum 12 haftalık oldu ama gecmedı. Entersesan gunduz bulantı ve gecelerı kusuyorum mıde bulantısına bır care yokmudur kullanmadıgım ılac kalmadı:KK43:

Bende o bıleklıklerden aldım ama hıc bır ıse yaramıyor psıkolajık oldugunu zaten dusunuyorum cunkı hıc bırsey fayda etmıyor yemek dahi yıyemıyorum 12 haftalık oldu ama gecmedı. Entersesan gunduz bulantı ve gecelerı kusuyorum mıde bulantısına bır care yokmudur kullanmadıgım ılac kalmadı:KK43:

Benimde cok bulaniyor...ilk hamileligimde 15-16 haftada bitti senin az kalmis ins bikachafta ya gecer..leblebi be naneli seker biraz rahatlatiyor dene istersen

Valla canim belki psikolojiktir bilmiyorum ama neticede kusmami azalttigi icin bana yeter :) ben uyku disinda hic kolumdan cikarmiyorum, topiklerde okumustum bu bilekligi, ise yarayan da vardi yaramayan da. Insallah tez vakitte hayirlisiyla sifa buluruz.

bende alıp denemek istiyorum bakalım artık,aynen tez zamanda şifa bulalım dayanamıyorum çünkü bazen :KK9::KK9:
ama ben folık asiti tek sefer 3 adet alıyodum doktorum bi seferde alabilirsin dedi, bende öyle içiyodum sanırım hepsi bi anda ağır geldi 2 gündür sabah öğle akşam şeklinde içiyorum ,okadar etkilemedi,mide bulantımı o da tetikliyo diye düşünüyorum

bende alıp denemek istiyorum bakalım artık,aynen tez zamanda şifa bulalım dayanamıyorum çünkü bazen :KK9::KK9:
ama ben folık asiti tek sefer 3 adet alıyodum doktorum bi seferde alabilirsin dedi, bende öyle içiyodum sanırım hepsi bi anda ağır geldi 2 gündür sabah öğle akşam şeklinde içiyorum ,okadar etkilemedi,mide bulantımı o da tetikliyo diye düşünüyorum

Aa senin folik asitin kac mg? Neden günde 3 kere aliyosun merak ettim. Çünkü günlük ihtiyaç 0.4 mg, genelde tabletler de bu civarda oluyo, günde 1 tane almak yetiyo? Bu arada ben artik geceleri yatarken iciyorum, böylece vucudumda kalmış oluyo :)

Aa senin folik asitin kac mg? Neden günde 3 kere aliyosun merak ettim. Çünkü günlük ihtiyaç 0.4 mg, genelde tabletler de bu civarda oluyo, günde 1 tane almak yetiyo? Bu arada ben artik geceleri yatarken iciyorum, böylece vucudumda kalmış oluyo :)

doktorun verdığını kullanıyorum canım
folıc plus adı,assos firmasının bi ilacı ,90 adet var içinde ,fiyatı 17tl
bende yatarken içmeyi düşünüyorum ,beni gün içinde yoruyor sanırım :emir_bebek:

Kizlar 5. hafta hamileyim ve midde bulantilarim yok hic cok sukur:nazar:, sadece basim donuyo??? Sizce midde bulantilari icin erken mi daha??

X