-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.581
dualarn icn tesekkur ederim canim sagol. 2 gun once gece gttm yine hastaneye. tahmin ettgm gbi enfksyn ckti. lokosit 1 bakteri 1 di. cok dusuk olmasina ragmen bana bulanti kusma yapio cok fazla demek ki. dr bi ilac werdi yrm brdk suya atip eritip ictm. 2 gundur taş gbiyim yine. ama nie ben bu kdr enfksyn kapiorum ki. temzlgme de cok dkkat ediorum . haftaya yamulurum yine enfksion olur kesn .pff. bu arada iyilesmene cokkk sewindim. insalah ben gbi olmaz tamamen btmstir[/Q
enfeksiyon demişsiniz de.bende 3 aylık hamileyim.3 aydır mide bulantısı yaşamadım.ilk çocuğumda da bir kere bile çıkarmadım.ama bir kaç gün önce balık yemiştim. o gün midem çok kötü oldu .halsiz yattım.ertesi gün akşam bir başladı sabaha kadar ne içsem yesem çıkardım.halsizlik çok fena kolumu kaldıramıyorum.ishalde başlayınca eyvah dedim balıktan.gece gittik mide bulantısı için iğne yaptılar.sabaha kadar hiç fayda etmedi.ertesi sabah doktora gittik.hastaneye yatış verdi.kanımda enfeksiyon çıktı.bir gün kalıp çıktım.3 serum yedim.eve geldim ama hala halsizliğim devam ediyor.bulantım da bir başlıyor çok fena.var mı bu durumda olanlar lütfen bana ulaşın.çünkü biz doğuda görev yapıyoruz.burada sayılı doktor var ve hastane şartları çok zor...3 gün oldu yemek görmek istemiyorum.artık böyle mi olacak yoksa enfeksiyon olduğu için böyleyim ben
enfksyn icin werdi uroday die bir adet toz şase. yrm su brdgi suda eritip ictim we 3 gundur birkere bile kusmadm hatta bulantm bile yok cok sukur. enfksyn bulantiyi tetiklior. bu arada bulanti hapi kullaniorum saylmaz. dramamine werdi ama icmiorum bile cnm.gayet nrmalim cnku
ortalama 1 haftadır kusmuorum ve bu hafta 2 kilo almışım :) nasıl becerdim bilemiorum... tekrar enfeksiyon vakasıyla karşılaşmak istemiyorm. ama 10 günde bir tekrarlıyor ( onca dikkat etmeme rağmen ) . sizlerin enfeksiyon durumunuz nasıl??? benim bünye mi çok hassas acaba yha
allah korusun ya bütün hamilelikte çekmek çok zortüm hamileliğim boyunca bulantım sürecek diye korkuyorum
bi idrar tahlili yaptrsana. cnku bende beter haldeydm hastaneye gttm nie gecmio hergun dahada kotu oluorm die. idrar tahlilimde lökosit we erikrosit 6 ckti. bakteri de 2 cktı . dr bi enfeksyn ilaci werdi smdi 16+3 üm eski halime gore cok iyim. we bulanti hapi icmedgm gun bile oluor. sen bi an önce tahlil yaptr bence. allah acil şifalar wersin cnm
arkadaşlar armut deneyin bende 7+4 hamileyim bulantılarım acaip herşeyden tiksiniyorum armut iyi geldi ama
ah kızlar 18. haftamdayım bir gram bile azalma yok artık delirecem, sürekli çıkarmaktan, kokulara olan hassasiyetten bıktım ya,üstelik ikinci çocuğum bu,mahvoldum, hayattan bezdim o kadar ağır geçiyor yani,bitsin artık normale dönmek istiyorummmmmmmm
Benim bulatılarım da 7. haftada başladı. Şuan 11 haftalık hamileyim. Doktor zofer verdi onu kullanıyorum. Fakat bu hafta bulantılarım baya bir arttı. İlaç kullanmasam çok daha kötüyüm. Ne yapacam bilmiyorum. Mutfağa giremiyorum, sıvı sabun bile kullanamıyorum. Dua ediyorum çabuk geçsin diye. Allah hepimize şifa versin.
arkadşlar ben 5 haftalık hamileyim bulantı ve kusmlarım acayip arttı kilo kayıpları yaşıyorum bu durumdan çok rahatsız sinirlerim altüst oldu napcm ?((
Ayy sanki beni anlatmıssın. Benım de bulantılar 7. Haftada başladı yiyemedim içemedim herşeyden eşimden bile tiksindim bazen tv de gördüğüm insanlardan bile tiksiniyordum şuan 11. Haftam 2 -3 gündür kusma yok ama yemek pek yıyemıyorum yine yerken midem bulanıyor. Kusmalar gecti ama çok şükür. Sıvı sabun ve deterjan olayı bende de var çamasırları sabun tozuyla yıkıyorum az koksun dıye esim asıp topluyor duş almak bıle kabus oldu dus jeli sampuan ıyy. Allah sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin
canm bu konuda en faydalı ve etkili primabella adında bileklik ben kullandığımdan beri faydasını görüyorm bileğine takıyosun bunu.. ve bulantı başladığında hemen etkisini gösteriyor ... doktorumda onayladı aldım ve kullandım faydasını görüyorum hala ...hamileliğimin ilk aylarında çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu 6 kilo verdim.herşeyi denedim fayda etmedi.eczanelerde satılan psi bant diye bir bileklik var bir parça onun faydasını gördüm tavsiye ederim.akupunktur etkisi yapıyormuş doktorumun tavsiyesi ile kullanmıştım.