Gebelikde bulantı ve kusma

darısı benim başıma .bana ilaç da vermediler . nasıl geçicek ki.inşallah seruma koymuşladır ilaç

bu enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa kanda yapılan tahlillemi öğrendiniz kanda mı var enfeksiyon.birde ne kadar var enfeksiyon bana yazarmısınız çok önemli

bununla mide bulantısının alakası olduğunu bilmiyordum.her sahada 2 3 lekosit 3.4 erikrosit bol epitel hücre çıktı doktor ilaç vermedi bana

arkadaşlar armut deneyin bende 7+4 hamileyim bulantılarım acaip herşeyden tiksiniyorum armut iyi geldi ama

bencede bende bi sitede okumuştum sanırım ya hadiste geçiyormuş çok emin değilim ama bende armut yedim sarı yumuşak olanlarından gerçekten kesti biraz umarım hep işe yarar..

inşallah bir an önce normale dönersin de bebeğin de sende daha mutlu olursunuz

ozlemcim benimkinin enfksyn yuzunden oldugnu snralari anladm . cnku 14. haftadan snra iyilesir gbi oldum. 16. haftada felaket kusmaya bsladm. 2 dr tahlillerime normal gozuyle bakarken bir bska dr seni enfksyn bole ypmis olabilir deip idrar yollari enfksynu icn ilac werdi we 2 hafta boyunca hc kusmadm. snra tekrar cok kusmaya bsladm.apar topar dr a gttk. tabi lokost erkrost fln ckms ama dr nrmal ddi.bende ddm ki ona. dr bey beni azck enfksyn bile cok etkilior daha oncede bu skntyla geldm kusmama sebep oluo ddim. o da uroday die bi toz şase werdi. tek kullanimlikti. şuan tam 21. haftamdaym we allaha bin sukur hc kusmuorm. 6 kilo aldm bu ay. herkeste bir olmayablr ama ben enfksyn ilacndan snra turp gbi oluodum. artk kullanmyrm bulanti kusmalar btti cok sukur. darisi basiniza. allah kolaylik wersn . hayrli ramazanlar

sana tawsiyem dr a gt. bi idrar tahlili yaparlar ztn. lokost erkrosit bakteri fln ckarsa bi arkdşta bunlar cknca kusuodu enfksyn hapi alnca geciodu. benim bunyede cok hassas de . zaten wermicekse wermez.sana zarari olcksa hc wermesn tabi. ama daha 3 aylikmissin ilk 3 ay enfksyn dsnda hamilelik bulantisi oluor malesef. allah sabir wersin o gunlerimi hatrlamak bile istemyrm

Ayy sanki beni anlatmıssın. Benım de bulantılar 7. Haftada başladı yiyemedim içemedim herşeyden eşimden bile tiksindim bazen tv de gördüğüm insanlardan bile tiksiniyordum şuan 11. Haftam 2 -3 gündür kusma yok ama yemek pek yıyemıyorum yine yerken midem bulanıyor. Kusmalar gecti ama çok şükür. Sıvı sabun ve deterjan olayı bende de var çamasırları sabun tozuyla yıkıyorum az koksun dıye esim asıp topluyor duş almak bıle kabus oldu dus jeli sampuan ıyy. Allah sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin

arkadşlar ben 5 haftalık hamileyim bulantı ve kusmlarım acayip arttı kilo kayıpları yaşıyorum bu durumdan çok rahatsız sinirlerim altüst oldu napcm ? ((

arkadşlar ben 5 haftalık hamileyim bulantı ve kusmlarım acayip arttı kilo kayıpları yaşıyorum bu durumdan çok rahatsız sinirlerim altüst oldu napcm ? ((

sabretmeye çalış canım , bende son 1 aydır hiç yemek yiyemiyorum.Arada doktorum serum verdiriyor toparlanıyorum , işe de gidemiyorum.Geçecek diyor herkes bende kendimi buna inandırdım sabrediyorum.İlacım var o rahatlatıyor , doktora gittin mi ?

hamileliğimin ilk aylarında çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu 6 kilo verdim.herşeyi denedim fayda etmedi.eczanelerde satılan psi bant diye bir bileklik var bir parça onun faydasını gördüm tavsiye ederim.akupunktur etkisi yapıyormuş doktorumun tavsiyesi ile kullanmıştım.

ALLAH yardımcımız olsun.

canm bu konuda en faydalı ve etkili primabella adında bileklik ben kullandığımdan beri faydasını görüyorm bileğine takıyosun bunu.. ve bulantı başladığında hemen etkisini gösteriyor ... doktorumda onayladı aldım ve kullandım faydasını görüyorum hala ...

12 haftalık hamileyim. ilk gebeliğim.. 7. haftada bulantılarım bir başladı durdurabilene aşk olsun.. Benim için hayat bitti hiçbirşey yapamıyorum sürekli yatarak ve ağlayarak geçiyor kilo veriyorum. Kusarken artık nefessiz kalıyorum bayılacak gibi oluyorum. fobi oldu artık korkudan hiç birşey yiyemez oldum. Bir haftadır sadece yoğurt ve çubuk kraker ile besleniyorum. Kusmalarım okadar şiddetli ki bulantı yapar ve kusarım diye korkudan doktorumun verdiği vitaminleri bile içemiyorum. Arada bir serum takılıyor.. bu haftadan sonra geçer diyor herkes fakat geçmeyi bırakın azalması dahi söz konusu değil aksine çoğalıyor. bulantı ilacını içmesem ayakta bile duramıyorum en çok sinirimi bozan da insanların gülerek "ahh canım sende abartma bunlar normal eee annelik kolay değil" diyen alaycı tavırları.. Normal olduğunu bende biliyorum. ama elimde değil psikolojim bozuldu. rüyalarımda bile kusuyorum. hiç geçmeyecek sanırım bu :'( hayatım karardı bebeğim olacak diye sevinemiyorum hayata küstüm saçımı bile taramıyorum beni görenler tanıyamıyor.. Ne yapacağımı şaşırdım..

Vokalist mrb,yazini okuyunca gozlerim doldu.zaten aglamadan gecirmedigim bir gun yok.ben de pazardan beri surekli cikariyorum,henuz 7+5 teyim.ise gidemiyorum,haftaya ne ayalarimda gitmem modundayim.sabahlari ozellikle cok bulantim var,mide bos oldugundan genellikle oguruyorum,ve cok halsiz dustum,bir kez serum yedim.gunler gecer mi bilemiyorum ama sinirlerim benim de harab oldu. Esim disinda kimseyi istemez oldum,biri olsa bana ne faydasi olacak ki modundayim.insallah bu gunlerimiz gecer de yavrularimizi bir an once kucagimiza aliriz.bu arada artik ben dayanamadigimdan zofer adli hapin yarisini aliyorum,bir nebze rahatlatiyor.simdi de bulanti bantlarindan deneyecegim.

hanımlar baslıgı görünce girip yazmak istedim
hamile oldugumu ögrenmemin sevincini yeni yasamaya başlamışken 7. haftayla birlikte bulantılarım da başladı
ilk bikaç gün hafif hafifdi,
sonrasında ise yatak döşek yattım
bulantılardan kusmaktan bogazım tahriş olmuş kan geliyodu ve hiç birşey yiyememe ragmen fışkırtarak kusuyodum, lokma yiyemedigim günler oldu
benm ailem sehir dışında, kimsem yok yaşadıgım şehirde eşim de mecbur sabah kalkıp işe gidiyodu, ölüyoum susuzluktan ama mutfaga gidip bir bardak su almaktan acizdim
bir taraftanda üzülüyodum tek başımayım kimsem yok diye doktorum bulantı ilacı verdi ama kullanmak istemedim,minicik yavrum daha yeni yeni gelişmeye başlamışken zararı olur diye korktum
çoook agladıgım gunler oldu hıc hamile gibi hissetmiyodum ben direk hasta gibiydim
yinede her kusmamda şükrettim inanın
bebegimin hala benimle oldugunun göstergesi gibi geliyo o kusmalar bana...
brda görüyoruz bebek sahibi olmak için ne kadar ugras veriliyo ucunda 9 ay boyunca kusmak varsa da ,o kadar başka bişeyki yavrunu kucagına almak herşeye değer
şimdi işe paşam 2 aylık ooldu teyzeleri
şimdide onun kusmalarıyla ugraşıyorumm
hamileliktekiler aklıma bile gelmiyo

edit: Beralmin diye bi bitkisel bulantı sakızı var faydası oluyo birazcık

başta yazmam gerekeni sonda yazdım sanırım
ama bulantı fln görünce hamileğim gözümün önüne geldi
dayanamadım napim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…