Gebelikde bulantı ve kusma

ßende 28+3 günlük hamileyim ilk zamanlarda hiç bulantım kusmam olmadı şimdi şimdi bulantı ve kusma yaşıyorum millet ilk zamanlarında yaşıyor ben sonlarda yaşıyorum normal mi acaba :44:

Şu bulanti, kusma nasil bisey. Oldugunda hayata küstürüyo ama bigun de midem bulanmasa acaba bi terslik mi var diye korkutuyo. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin meleklerimizi.

kızlar 18. haftama kadar beni bitirmişti bulantı kusmalar. hiç bitmeyecek sandım. kac kere serum yedim. ve 18. haftama geldiğimde azaldı ve bitti çok şükür. hala inanabilmiş değilim. darısı sizlere..

ßende 28+3 günlük hamileyim ilk zamanlarda hiç bulantım kusmam olmadı şimdi şimdi bulantı ve kusma yaşıyorum millet ilk zamanlarında yaşıyor ben sonlarda yaşıyorum normal mi acaba :44:

bende aynı durumdayım canım,ilk 3 ay olmadı daha doğrusu hafif bulantılar oluyordu 3 günde 1. şimdiyse her sabah şiddetli bulantıyla kalkıyorum bir lokma yiyip uzanıyorum, dinlenince azalıyor sonra kahvaltı yapmaya çalışıyorum.niye böyle oldu anlamadım. bu arada peynir ve süt bulantıyı arttırıyor sizde de öylemi?

Slm kızlar, bende 16. Hafta içerisindeyim, benimde bulantı ve kusmalarım çok şiddetli geçti, hala da devam ediyor, zofran ilacı sayesinde ayaktayım ve bişeyler yiyebiliyorum.. Günlerce hastanede yattım, 30a yakın serum yedim, yedi haftadır da bu ilacı kullanıyorum, başka çarem yok, içmediğimde hayattan elimi eteğimi çekiyorum...21-22 hafta lafını duydukça daha çok üzüldüm şimdi, her hafta bu son hafta olacak diye bekliyorum, gün sayıyorum çünkü

17. haftamdayım hala geçmedi benimde birazcık hafifledi :)) nerede olsa dinlemiyodu çıkarıyodum düşünün işe gelirken tramvayda bile ama hiçbişey yemeyip işyerinde yemeyi tercih ediyroum artık

ne sıddetı azaldı ne de gectı 17.haftadayım annem 9 ay boyunca kusmus bnde artık gececek dıe beklemıorum her sabah aynı hızla yatktan kalkıorum lavaboya zor yetısıorum gecelerı kalktıgımda ıse kendımı zor yataga atıorum kusmamak için sureklı agzımdan sarı su gelıo bı ılac ıse yarıo sadece zofran 4 mg tablet oda cok zor bulunan bı ılac kanser tedavısınde kullanılan bı ılacmıs sabah kustuktan sonra hemen ıcer ve kahvaltı yaparsam durdurabilıorum kusmamı bazen o ılac nıle fayda etmıyor sureklı serum tedavısı alıorum 17 haftada zorla 1,5 kılo aldım keske gecse hastanede bıle yattım fayda etmedı baska bı mıde rahatsızlıgımda yok cok sukur ama bunla 5 ay daha yasamaya devam etcem kabullendım artık ((

Arkadaşlar merhaba bugün aşırı bulantı kusma ve halsizlikten bi daha doktora gittim. emedur diye bir fitil verdi ilk adım olarak. ultrasonda bakıp da az su içtiğimi söyledi içtiğim suyu bile çıkartıyorum çünkü..öğlen 1 gibi kullandım emedur fitili biraz farketti gibi ama tam da emin değilim aranızda kullanıp da memnun olan var mı acaba?

ben 5 haftalık hamileyim. dün sabah bulantım vardı. ama bu sabah hiç hissetmedim. acaba bir problem mi var. gelişiminde inşallah bir sorun yoktur. böyle olan var mıydı arkadaşlar ne olur yardım edin cok endişelendim.

bulantı kusmam olsa inanın rahatlıcam hatta mutlu bile olabilirim:2:

yok canım öyle düşünme,çok rahatsız edici bir durum,bebeğin gelişimiyle alakalı değil hem,aksine kusmazsan bebeğin daha çok beslenır,hem daha ne işte bak keyfine ben ne yesem bulantım olmaz diye düşünmekten şaştım artık...

ama böylede gebelik belirtisi yok gibi ya !!! ne bileyim ben de inşallah kalp atımı nı görsem de rahatlasam inşallah benim için dua edin ne olur.perşembe inşallah ilk kontrole gidcem.

ama böylede gebelik belirtisi yok gibi ya !!! ne bileyim ben de inşallah kalp atımı nı görsem de rahatlasam inşallah benim için dua edin ne olur.perşembe inşallah ilk kontrole gidcem.

:) içini ferah tut innşaaallahh herşey yolundadır,bebeğinle güzel bi yolculuk seni bekliyor...

selam bende bugun 10. haftama girdim iki haftadir perisanim bulanti ve kusmaktan bende zofran kullaniorm dayanamadim cunku artik. sanki hic gecmicekmis gbi gelior, birsey yemeyi icmeyi ozledim. her kokuya karsi duyarliyim aninda kusasim gelior. napacaz bilmiorm cok caresizim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam miska bende dun aldim bulanti bilekligi prima bella die bi marka dr um soledi ama sanki bi etksi olmadi gbi zofran kullaniorm o biraz iyi edio gbi en azindan yedigim midemde kalio, ben bugun 10. haftama girdim ve Allahima dua ediorm hayirlisiyla bi an once bulantim gecsin ve artik bisiler yiyip icebileyim bebis icin kendim icin diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…