-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.641
Herşeydennnnnnnnnn midem bulanıyoodelircemmm eşimde sürekli ye ye bebek aç kalıyor dıyıp duruyor bıde baş donmesııı gecsın bu gunlerr artık hayırlısıylaa
endiselenmeyin bebek ac kalmiyor. Ozellikle ilk uc ay bebekler anneden besleniyorlar. Doktorlarin da soyledigi "bebek alcagini senden alir, sen halsiz kalirsin." oluyor zaten. ıciniz rahat olsun.
Kizlar ben de şu bulanti bilekliklerinden aldim, psi bant adı, eczaneden aldim. Bende biraz ise yaradı diyebilirim, en azindan kusma oranim azaldi. Saat başı kusardim, simdi günde en fazla 3-4 kere kusuyorum, bazen 1-2 kere hatta. Denemeye deger.
Bi de bi kac gündür emedur hap alıyorum ama cok ise yaramiyo galiba, sabah bulantilarim hep ayni.
merhaba arkadaşlar
benımde cok bulantım var ,7+5 günlüğüm şuan ,ne yesem çıkarıyorum ,üstteki arkadaşımız bilekliklerden bahsetmiş bende gördğm eczanede ,acaba gerçekten işe yarıyormu yoksa sadece psikolojikmi etkileniyoruzmu, çalışıyorum ve iş yerinde çok zor geçiyor,dinlenmek istiyosun mide bulandıgında ama onuda yapamayınca stresten daha cok bulanıyor ,hayırlısıyl ageçicek bu günlerde inş..
Bende o bıleklıklerden aldım ama hıc bır ıse yaramıyor psıkolajık oldugunu zaten dusunuyorum cunkı hıc bırsey fayda etmıyor yemek dahi yıyemıyorum 12 haftalık oldu ama gecmedı. Entersesan gunduz bulantı ve gecelerı kusuyorum mıde bulantısına bır care yokmudur kullanmadıgım ılac kalmadı
Valla canim belki psikolojiktir bilmiyorum ama neticede kusmami azalttigi icin bana yeter :) ben uyku disinda hic kolumdan cikarmiyorum, topiklerde okumustum bu bilekligi, ise yarayan da vardi yaramayan da. Insallah tez vakitte hayirlisiyla sifa buluruz.
bende alıp denemek istiyorum bakalım artık,aynen tez zamanda şifa bulalım dayanamıyorum çünkü bazen
ama ben folık asiti tek sefer 3 adet alıyodum doktorum bi seferde alabilirsin dedi, bende öyle içiyodum sanırım hepsi bi anda ağır geldi 2 gündür sabah öğle akşam şeklinde içiyorum ,okadar etkilemedi,mide bulantımı o da tetikliyo diye düşünüyorum
Aa senin folik asitin kac mg? Neden günde 3 kere aliyosun merak ettim. Çünkü günlük ihtiyaç 0.4 mg, genelde tabletler de bu civarda oluyo, günde 1 tane almak yetiyo? Bu arada ben artik geceleri yatarken iciyorum, böylece vucudumda kalmış oluyo :)
Kizlar 5. hafta hamileyim ve midde bulantilarim yok hic cok sukur, sadece basim donuyo??? Sizce midde bulantilari icin erken mi daha?? chocolade29 Tebrik ederimm önceliklee ... Benimdee 5. Haftaa ilk defaa bugunnn basımm döndüü :) cok sükürr miğdemm bulanmıyorr
Kizlar 5. hafta hamileyim ve midde bulantilarim yok hic cok sukur, sadece basim donuyo??? Sizce midde bulantilari icin erken mi daha??
chocolade29 Tebrik ederimm önceliklee... Benimdee 5. Haftaa ilk defaa bugunnn basımm döndüü :) cok sükürr miğdemm bulanmıyorr