- 6 Aralık 2011
- 186
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.181
19 haftalık canım .. Verdiği ilaç cidden iyi kendimi kaybediyorum bazen ...Çok şükür ilk zamanki kadar yoğun bir mide bulantım yok ama şimdi daha iyiyim..Calsiyum bazında birilaç verdi yoğurttamı canım yiyemiyorsun
30 haftalık hamileyim ve hala bulantılarımla başım dertte
sabahları kalktıgımda doğru lavaboya koşuyorum ve kahvaltı yapana kadar maalesefki safra çıkarıyorum
gecer diye çok ümid ettim ama şurda doğurmama ne kaldıki zaten...
Kızlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hiççççç midem bulanmıyor geçen hafta keseyi gördük gelecek haftada bebeği ve kalp atışını duyarız diye ümit ediyorum ama hiç midemin bulanmıyor olması beni çok huzursuz ediyor acaba boş gebelik diyemi(allah korusun)lütfen gebeliği sağlıklı devam eden ve midesi bulanmayan arkadaşlar destek olsunlar lütfen moralim sıfır
Kızlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hiççççç midem bulanmıyor geçen hafta keseyi gördük gelecek haftada bebeği ve kalp atışını duyarız diye ümit ediyorum ama hiç midemin bulanmıyor olması beni çok huzursuz ediyor acaba boş gebelik diyemi(allah korusun)lütfen gebeliği sağlıklı devam eden ve midesi bulanmayan arkadaşlar destek olsunlar lütfen moralim sıfır
bulantılar için en iyi gelecek yiyecek ananas arkadaşlar.ben her bulandığında ananasa saldırıyorum,hem de 2saat falan tok tutuyor
Kızlar ben de bulantı azaldı şimdi de yanma başladı ..Her yediğim su bile boğazıma çıkıyor..Bir de 2 haftadır kulaklarım tıkanıyor ve dolgunluk oluyor..Kulaklarında sorun yaşayan var mı benim gibi ?
yanmalar başta yediğim yemeklerden kaynaklıydı ama şimdi ki durduk yerde başladığı bile oluyor diyebilirim.. öldürüyor beni ufacık ekmek parçasından bile olabiliyor...
kulak tıkanması olmadı ...
allah kolaylık versin ...hepimize
bulantılar azaldı :)
Kızlar ben de bulantı azaldı şimdi de yanma başladı ..Her yediğim su bile boğazıma çıkıyor..Bir de 2 haftadır kulaklarım tıkanıyor ve dolgunluk oluyor..Kulaklarında sorun yaşayan var mı benim gibi ?