- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.161
Ben yeni katildim araniza burdaki muhabbetler cok hosuma gidiyo :) Ben de 10 haftalik hamileyim.. Henuz hic kusmadim cok sukur ama cok mide bulantim oluyo ve sadece sabahlari degilbazen gece yatarken bile bulaniyo ya bi cozumu yok mu bunun??? bide ne zaman gecer yaa ???
bende sürekli şekerli sakızlardan çiğniyorum şu kokululardan :) napayım otobüste kusmamak için iyi geliyo.
canım kan hapı verdi mi doktor naptın merak ediyorum ?benim erken verdi biliyorsun kan değerlerime bakmadan verdi ama kullanmıyorum yaaa mide bulantılar zaten berbattı biliyorsun daha da berbat olmaktan korktum .. kan iğnesi yaptırmış amca kızım o da biz gibi kullanamamış napsak yaa 16 ında randevum iğneden de tırsmaya başladım hap da istemiyorum offf yaa eskiden bunlar yokmuş ne folik asit ne bu haplar millet doğurmuş valla biz sevinsek mi üzülsek mi :)))) sakızlarla çok iyi aramız bu aralar hadi hayırlısı :))
canım benim doktor vermedi bana daha kan hapı falan 20 ocakta gidicem onda yazıcak.ben anlamıyorum bu doktorları zaten kiminki doğru.kimi erken veriyo kimi geç.ben kendim sordum doktoruma kan hapı vermicekmisiniz diye şimdi bebeğe fazla yüklenmeyelim dedi.kontrole gelince yazarım dedi.ferrevite devam dedi.ferrevitte hem folikasit hem b vitamini varmış.belkide bulantılarım var diye vermemiştir anlamadım yani.gerçi verse bende içemezdim heralde sen içemediğine göre(
canım doktorun buna çözüm sunabilir. Çünkü çoğu mide bulantısı hapı reçetesiz satılmıyor :)
merhaba bende tam 6 haftalık hamileiym. 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli. değerlerim falan da normal ne bulantı ne kusma hiç bişeyim yok... Bende kusmak, bulantı çekmek istemiyorum tabi ama :) böylesi de normal mi acaba fikri olan varmı? doktorada sorucam ilk randevuda...
kan hapını benim doktorum folik asit değerinde bir ilaç olarak verdi ... yani bir şekilde foliğe de devam ediyor. Hatta sabahları kahvaltıdan önce alıyordum aldığım gibide çıkarıyordum hiç bir anlamı yoktu yani doktoruma bir yararının olmadığını söyledim .. kahvaltıdan sonraya geçtik .. bir de öğlenleri vitamin içiyorum oda baya bi iğrençama çok şükür ...
Arkadaşlar, ben de 5 haftalık hamileyim dün doktora gittk keseyi gördük 7 mm, düne kadar kasık ağrılarım vardı ama bugün ne kasık ağrısı ne de göğüslerde hassasiyetim kaldı birdenbire tüm belirtiler yok oldu.Bir sorun mu var diye korkuyorum,sizce var mıdır? Daha embiryoyu ve yolk sac görmedik. Mide bulantım falan hiç olmadı zaten...Genelde kaç gün sürer ağrılar böyle birden kesilmesi normal mi?
Arkadaşlar, ben de 5 haftalık hamileyim dün doktora gittk keseyi gördük 7 mm, düne kadar kasık ağrılarım vardı ama bugün ne kasık ağrısı ne de göğüslerde hassasiyetim kaldı birdenbire tüm belirtiler yok oldu.Bir sorun mu var diye korkuyorum,sizce var mıdır? Daha embiryoyu ve yolk sac görmedik. Mide bulantım falan hiç olmadı zaten...Genelde kaç gün sürer ağrılar böyle birden kesilmesi normal mi?
seninki ne kadarlık oldu canım.her doktor farklı ilaçlar veriyor valla anlamadım .buarada ben süt falan içemiyorum kontrole gittiğimde söylücem calsiyum falan versin.doğal yolla alamıyorum bari ilaç olsun hiç yoktan iyidir.benimki 16 haftalık oldu tam.kemikleri nasıl gelişecek bilmiyorum.