Gebelikde bulantı ve kusma

valla kizlar 22.haftamdayim eskisine gore azaldi evet ama yine ara ara cikariyorum,hic bisey canim cekmiyor hala ve istahsizlik devam ediyor hamileyken asermek isterdim ama olmuyor zorla yiyorum ,agzimda ki kotu tat hic gitmiyor soganli sarimsakli domates salatalik gibi tadlar midemi bulandiriyor hic agzima suremiyorum ,simdiden safak sayiyorum allah yardimcimiz olsun dogurana kadar ya sabir:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Ben yeni katildim araniza burdaki muhabbetler cok hosuma gidiyo :) Ben de 10 haftalik hamileyim.. Henuz hic kusmadim cok sukur ama cok mide bulantim oluyo ve sadece sabahlari degil :KK43: bazen gece yatarken bile bulaniyo :KK43: ya bi cozumu yok mu bunun??? bide ne zaman gecer yaa ???

Ben yeni katildim araniza burdaki muhabbetler cok hosuma gidiyo :) Ben de 10 haftalik hamileyim.. Henuz hic kusmadim cok sukur ama cok mide bulantim oluyo ve sadece sabahlari degil :KK43: bazen gece yatarken bile bulaniyo :KK43: ya bi cozumu yok mu bunun??? bide ne zaman gecer yaa ???

canım doktorun buna çözüm sunabilir. Çünkü çoğu mide bulantısı hapı reçetesiz satılmıyor :)

bende sürekli şekerli sakızlardan çiğniyorum şu kokululardan :) napayım otobüste kusmamak için iyi geliyo.

canım kan hapı verdi mi doktor naptın merak ediyorum ?benim erken verdi biliyorsun kan değerlerime bakmadan verdi ama kullanmıyorum yaaa mide bulantılar zaten berbattı biliyorsun daha da berbat olmaktan korktum .. kan iğnesi yaptırmış amca kızım o da biz gibi kullanamamış napsak yaa 16 ında randevum iğneden de tırsmaya başladım hap da istemiyorum offf yaa eskiden bunlar yokmuş ne folik asit ne bu haplar millet doğurmuş valla biz sevinsek mi üzülsek mi :)))) sakızlarla çok iyi aramız bu aralar hadi hayırlısı :))

canım kan hapı verdi mi doktor naptın merak ediyorum ?benim erken verdi biliyorsun kan değerlerime bakmadan verdi ama kullanmıyorum yaaa mide bulantılar zaten berbattı biliyorsun daha da berbat olmaktan korktum .. kan iğnesi yaptırmış amca kızım o da biz gibi kullanamamış napsak yaa 16 ında randevum iğneden de tırsmaya başladım hap da istemiyorum offf yaa eskiden bunlar yokmuş ne folik asit ne bu haplar millet doğurmuş valla biz sevinsek mi üzülsek mi :)))) sakızlarla çok iyi aramız bu aralar hadi hayırlısı :))

canım benim doktor vermedi bana daha kan hapı falan 20 ocakta gidicem onda yazıcak.ben anlamıyorum bu doktorları zaten kiminki doğru.kimi erken veriyo kimi geç.ben kendim sordum doktoruma kan hapı vermicekmisiniz diye şimdi bebeğe fazla yüklenmeyelim dedi.kontrole gelince yazarım dedi.ferrevite devam dedi.ferrevitte hem folikasit hem b vitamini varmış.belkide bulantılarım var diye vermemiştir anlamadım yani.gerçi verse bende içemezdim heralde sen içemediğine göre :KK43:(

canım benim doktor vermedi bana daha kan hapı falan 20 ocakta gidicem onda yazıcak.ben anlamıyorum bu doktorları zaten kiminki doğru.kimi erken veriyo kimi geç.ben kendim sordum doktoruma kan hapı vermicekmisiniz diye şimdi bebeğe fazla yüklenmeyelim dedi.kontrole gelince yazarım dedi.ferrevite devam dedi.ferrevitte hem folikasit hem b vitamini varmış.belkide bulantılarım var diye vermemiştir anlamadım yani.gerçi verse bende içemezdim heralde sen içemediğine göre :KK43:(

kan hapını benim doktorum folik asit değerinde bir ilaç olarak verdi ... yani bir şekilde foliğe de devam ediyor. Hatta sabahları kahvaltıdan önce alıyordum aldığım gibide çıkarıyordum hiç bir anlamı yoktu yani doktoruma bir yararının olmadığını söyledim .. kahvaltıdan sonraya geçtik .. bir de öğlenleri vitamin içiyorum oda baya bi iğrenç :KK70: ama çok şükür ...

merhaba bende tam 6 haftalık hamileiym. 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli:nazar:. değerlerim falan da normal ne bulantı ne kusma hiç bişeyim yok... Bende kusmak, bulantı çekmek istemiyorum tabi ama :) böylesi de normal mi acaba fikri olan varmı? doktorada sorucam ilk randevuda...

canım doktorun buna çözüm sunabilir. Çünkü çoğu mide bulantısı hapı reçetesiz satılmıyor :)

canim ben Amerikada yasiyorum burda sistem turkiyeye gore cok farkli.. acikcasi daha doktorumla bile gorusmedim 12 haftada gorusucem insallah bakalim :KK43: ama dogal rahatlatan biseyler olsaydi iyi olurdu :KK43:

merhaba bende tam 6 haftalık hamileiym. 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli:nazar:. değerlerim falan da normal ne bulantı ne kusma hiç bişeyim yok... Bende kusmak, bulantı çekmek istemiyorum tabi ama :) böylesi de normal mi acaba fikri olan varmı? doktorada sorucam ilk randevuda...

Hayirli olsun cnm :) insallah senin olmaz ama benimde 6. haftadan sonra basladi :KK43: hic kusmadim ama midem hala bulaniyo :KK43: Doktoruna sor sen de ama bi sakincasi yok diyolar, eger miden bulanmiyosa tadini cikar derim :)

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ilk gebeliğimde hiç bulantım veya mide ağrım olmadı. ama bu gebelikte yerleri tırmalıyorum desem yeridir. dayanamaz haldeyim ki; bnim acı eşiğim çok yüksektir. morfinsiz diş çektirmişliğim bile var ama bu çok zor bişey yaaa.

Slm arkadaslar bende 6 haftalik hamisim...ve bulantilar basladi...ikinci bebegim insallah...kizima hamileyken hastanelik olmustum kusmaktan...insallah bunda biraz hafif gecer...bakin ne dicem bulantilara ayva cok iyi geliyor....bayagi rahatlatiyo....hepinize Allah sifa versin.....

folik asit ilk 3 ay kullandım ben doktorum 3 ay kullandırdı... kan hapını da valla bu carsambaya aldırdı öne cektim randevuyu sorca doktoruma galiba bana iğne yolu göründü dün zorla attım 1 tane -ki benimki en az kokanmış tüm gün çıkardım yine eskisi gibi boğazımda duruyor gibi oldu resmen iğrençti...

kan hapını benim doktorum folik asit değerinde bir ilaç olarak verdi ... yani bir şekilde foliğe de devam ediyor. Hatta sabahları kahvaltıdan önce alıyordum aldığım gibide çıkarıyordum hiç bir anlamı yoktu yani doktoruma bir yararının olmadığını söyledim .. kahvaltıdan sonraya geçtik .. bir de öğlenleri vitamin içiyorum oda baya bi iğrenç :KK70: ama çok şükür ...

seninki ne kadarlık oldu canım.her doktor farklı ilaçlar veriyor valla anlamadım .buarada ben süt falan içemiyorum kontrole gittiğimde söylücem calsiyum falan versin.doğal yolla alamıyorum bari ilaç olsun hiç yoktan iyidir.benimki 16 haftalık oldu tam.kemikleri nasıl gelişecek bilmiyorum.

Benim haplardan yana hic sorunum yok allahtan belki alisik oldugum icindir. Ben beni bildim bileli bende kansizlik var buyuzden hap iciyorum surekli ustelik en dusuk seviyede benim oranlar.. Folik asit hamile kalmadan oncede iciyordum simdide devam ediyorum ayni anda kan haplarimida iciyorum..

30 haftalık hamileyim ve hala bulantılarımla başım dertte
sabahları kalktıgımda doğru lavaboya koşuyorum ve kahvaltı yapana kadar maalesefki safra çıkarıyorum
gecer diye çok ümid ettim ama şurda doğurmama ne kaldıki zaten...
:KK37:

bende 32 haftalık hamileyim hamileliğimin başında çok az kustum ama şu son 2 haftadır habire kusuyorum,reflüm var ondan oluyor galiba ama artık kusmak istemiyorum:2::2::2::2:

Arkadaşlar, ben de 5 haftalık hamileyim dün doktora gittk keseyi gördük 7 mm, düne kadar kasık ağrılarım vardı ama bugün ne kasık ağrısı ne de göğüslerde hassasiyetim kaldı birdenbire tüm belirtiler yok oldu.Bir sorun mu var diye korkuyorum,sizce var mıdır? Daha embiryoyu ve yolk sac görmedik. Mide bulantım falan hiç olmadı zaten...Genelde kaç gün sürer ağrılar böyle birden kesilmesi normal mi?

Arkadaşlar, ben de 5 haftalık hamileyim dün doktora gittk keseyi gördük 7 mm, düne kadar kasık ağrılarım vardı ama bugün ne kasık ağrısı ne de göğüslerde hassasiyetim kaldı birdenbire tüm belirtiler yok oldu.Bir sorun mu var diye korkuyorum,sizce var mıdır? Daha embiryoyu ve yolk sac görmedik. Mide bulantım falan hiç olmadı zaten...Genelde kaç gün sürer ağrılar böyle birden kesilmesi normal mi?

canım dediklerin günden güne değişen şeyler.ben 16 haftalık hamileyim mesela hiç kasık ağrım olmadı.göğüslerimdeki hassasiyette değişiyo günden güne.ama tedirginsen yinede rahatlamak için kontrole git bence.

hamileler canım değişir fizyolojisi bakımından benimde göğüslerim şişti şimdi yok bişi :)

seninki ne kadarlık oldu canım.her doktor farklı ilaçlar veriyor valla anlamadım .buarada ben süt falan içemiyorum kontrole gittiğimde söylücem calsiyum falan versin.doğal yolla alamıyorum bari ilaç olsun hiç yoktan iyidir.benimki 16 haftalık oldu tam.kemikleri nasıl gelişecek bilmiyorum.

19 haftalık canım .. Verdiği ilaç cidden iyi kendimi kaybediyorum bazen ...Çok şükür ilk zamanki kadar yoğun bir mide bulantım yok ama şimdi daha iyiyim..Calsiyum bazında birilaç verdi yoğurttamı canım yiyemiyorsun

X