- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.201
Aynen bende canim. Bulantilarim azaldi derken bugun tum gun midem yandi bogazima kadar yaniyorum maffediyor ya
Elma ya da süt dene canım biraz rahatlatıyor..Bazen de sakız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende canim. Bulantilarim azaldi derken bugun tum gun midem yandi bogazima kadar yaniyorum maffediyor ya
Elma ya da süt dene canım biraz rahatlatıyor..Bazen de sakız..
Bide bunyem zayif dayanamicak hale geliyorum.. Dogru duzgun birseyde yiyemiyorum insallah bu donemlerde gecer
Al benden de o kadar canım..Kuklaklarım da eklendi buna uğultu bir de tıkanıklık oluyor..Kulaklarım bile yanıyor bazen...
Kaçıncı haftadasın sen ben 19?
Allahimmm daha 8 haftalik olduk.. Okadar uzunmu cekicez..
Seninki nezaman basladiki ben 2 haftadir bulanti cekiyordum
Benim 5.hafta başladı canım bulantı..16.haftada azalmaya başladı biraz..Bulantı azaldı derken yanma başladı bu defada...Bir e kulaklarım tabi...Çok kustuğum için de olabilir doktor normal diyor ama çok rahatsız ediyor...
Senin benim kadar uzun sürmez inşallah...
benim durumumda içler acısı kızlar. daha yeni başladı ama sabahtan yatana kadar sürüyor. bir yerde havuçun iyi geldiğini okumuştum. ara öğünlerde ve bulantı hissettiğimde havuç yiyorum. Gerçekten çok etkili tavsiye ederim.
doktorum bana bulantı için aya yememi söyledi, biraz işe yarıyor ama midem çok yanıyor. Niye bilmiyorum ama dr bana günde bir tane küçük havuçtan fazlasını yeme dedi. Özellikle boyu çok küçük olanı seçmeliymişim.
ilk defa duydum.. bendemi denesemki