Gebelikde bulantı ve kusma

Bide bunyem zayif dayanamicak hale geliyorum.. Dogru duzgun birseyde yiyemiyorum insallah bu donemlerde gecer

Al benden de o kadar canım..Kuklaklarım da eklendi buna uğultu bir de tıkanıklık oluyor..Kulaklarım bile yanıyor bazen...
Kaçıncı haftadasın sen ben 19?

Al benden de o kadar canım..Kuklaklarım da eklendi buna uğultu bir de tıkanıklık oluyor..Kulaklarım bile yanıyor bazen...
Kaçıncı haftadasın sen ben 19?

Allahimmm daha 8 haftalik olduk.. Okadar uzunmu cekicez..
Seninki nezaman basladiki ben 2 haftadir bulanti cekiyordum

Allahimmm daha 8 haftalik olduk.. Okadar uzunmu cekicez..
Seninki nezaman basladiki ben 2 haftadir bulanti cekiyordum

Benim 5.hafta başladı canım bulantı..16.haftada azalmaya başladı biraz..Bulantı azaldı derken yanma başladı bu defada...Bir e kulaklarım tabi...Çok kustuğum için de olabilir doktor normal diyor ama çok rahatsız ediyor...

Senin benim kadar uzun sürmez inşallah...

inşallah bizim o kadar uzun sürmez gerçektende çok zor...2 gündür benimde midem çok yanıyor..anladım ki yediklerimle bi alakası yok zaten çok bişi yemiyorum genelde meyva

benim durumumda içler acısı kızlar. daha yeni başladı ama sabahtan yatana kadar sürüyor. bir yerde havuçun iyi geldiğini okumuştum. ara öğünlerde ve bulantı hissettiğimde havuç yiyorum. Gerçekten çok etkili tavsiye ederim.

doktorum bana bulantı için aya yememi söyledi, biraz işe yarıyor ama midem çok yanıyor. Niye bilmiyorum ama dr bana günde bir tane küçük havuçtan fazlasını yeme dedi. Özellikle boyu çok küçük olanı seçmeliymişim.

kızlaar çok geçmiş olsun daha bir kaç sayfa öncesi ben de sürünerek yazıyordum buraya bulantıdan serum takıldı 2 kez hastanede yattım aylarca su içmedim ondan bile tiksinmiştim mutfağıma giremedim.çeken bilir valla çok zor dönemler tavsiyelerim:::ben soda limon içerdim sakız çok iyi bastırıyor mideden gelen o pis tadı bastırıyor... (şimdi sodaya dokunamıyorum bile o ayrı ) meyve cidden tek kurtarıcı elma özellikle o da çok iyi bastırıyordu.. peynirli poğça tok tutardı...bunlarla beslendim valla muz yedim bir de muz hem çok vitamin içerior artı folik asit içeriyor mutlka yiyin...kızlar 5kg verdim ben o zamanlar geri aldım inanın geçiyor sabredin biraz daha ben adla geçmeyecek derdim ağlardım resmen ama inanın gececek 16. haftaya kadar sürdü ama bende... geçmiş olsun arkaaşlar

aya nedir? ilk kez duyuyorum canım. ne yersem yiyeyim 5 dakikadan fazla sürmüyo etkisi ama iyi gelen herşeye saldırıyorum 24 saat hiç geçmiyor çünkü bulantım. geceleri uyutmuyor. o kadar fenayım. :2:

kızlar benden dünden beri bulantılarımın geçmesinden dolayı size danışmak istedim 6 haftalıkken feci bulantılaım başladı bi kaç gün sonra istifar etmeye de başladım. mutfağın önünden geçemiyordum fakat dünden beri bulantılarımda ciddi azalma var sadece ağzımda böle madenimsi bi tat var ama bulantı yok gibi bu arada 6 hafta 3 günlükken bebeği gördüm canlı olduğu söylendi şu an ise 7 hafta 2 günlük yani bir haftada bulantıların bıçak gibi kesilmesi normal mi. hamilelik belirtileri bebek ölümlerinde geriliyomuş. böyle bir şey olabilir mi diye korkuyorum.:44:

kizlar selam.. benim sat 25.11.11di.
simdi tam 6+0 haftalik hamileyim.
benim inanilmaz bulantim oluyor. hatta bugun esimin cok hosuma giden parfumu icimi kaldirmaya basladi.
yedigim bir saat midemde durmuyor.
her gun defalarca kusmaktan halim takatim kalmiyor.
hamilelikten once de hassasti midem ama hamilelikte iyice artti. yediklerime dikkat de ediyorum ama yok yok yok.. surekli kusuyorum.
dr bebegin gerekli vitaminleri minarelleri elementleri almam icin elevit pronatal diye bir multivitamin ilac verdi bir de kusmalarim icin zofer verdi.
zoferin yan etkilerini okuduktan sonr kullanmamaya karar verdim hic icmedim.

aranizda bulanti ve kusmalarla basi dertte olan var mi? nasil bas ediyorsunuz kizlar?

Son düzenleme:
malesef ben başedemiyorum sabah çubuk kraker ye dedi doktorum ama oda kar etmiyor sabah çıkarmadan hiç birşey yiyemiyorum bütün kokular batıyor mutfağa giremiyorum bekliyorum işte bakalım ne zaman bitecek bi yandanda midem bulanınca iyi hissediyorum onun iyi olduğnu düşünüyorum karmakarışık oluyor yani insan ama bebeklerimiz iyi olsunda ben kusmaya razıyım :)

Bulantisi olan tüm arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun ;(
7. Hafta baslayan bulantılar nedeniyle 10 kg verdim sadece 5 haftada
40 gun boyunca hastanede yattım kollarımda serum takılacak damar kalmamıştı artık .
Gece gündüz midem bulandı. Resmen bunalıma girdim
Ta ki bu haftaya kadar 18. Hafta Dayim su an. Midem hala bulanıyor ama bana hiç birsey yedirmeyecek kadar şiddetli değil cok sukur.hic gecmeyecek diyordum sanirim geciyor artik.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Darisi en kısa sürede basınıza kızlar. Öpüyorum cok

sabahlarim bombos midemle banyoya kosturup dakikalarca ogure ogure aglaya aglaya geciyo... napicami sasirdim. bu haftaya kadar boyle degildim ama bu hafta cok agirlasti bulantilarim. bi de cok enteresan donen seyler fena halde etkiliyo beni.. esim bilgisayari cevirip uzatsa bile bana o donme hareketi aninda bulandiriyo midemi.. onu da gectim artik kafama taka taka heralde iyice cikilmaz oldu : camasir mak clisinca o donme sesi bile beni banyoya kosturmaya yetiyo bulasik mak. sesi de oyle... of fenayim yani... kusmasam da heralde bu sefer Allahim neden kusmuyorum bebisimde bisey mi var falan derim sanirim... cok fena midem kizlar

gecen hafla sacmasapan seyleri bi arada yiyodum mesela normal tuzlu sac boreginin ustune recel surup yiyodum :)) simdi anca kuru yagsiz az kasarli tost yiyebiliyorum gerci o da durmuyo midemde :/ krakeri yabanci bi sitede daha okumustum bi deniyim krakeri bakalim bastiricak mi azcik midemi..

kızlar bende 13+5 günlük hamileyim.ilk 8 haftaya kadar herşeyi yiyip içebiliyordum,8 haftadan sonra bulantı,kusma,iştahsızlık hepsi başladı.
sabahları çubuk kraker yiyordum ama hiç faydası olmadı bana...buzdolabının kapağını açtığım an lavaboya koşuyorum...yiyebildiklerim;simit,poğaça,kaşarlı tost hatta o bile kokuyo bazen...meyve yiyebilyorum allahtan...dr.um vitamin falan da vermiyo,5 aydan sonra diyo...bundan sonra hiç bişey yiyemiycekmişim gibi geliyo artık...bebeğimin gelişememesinden de endişe duyuyorum...
inşallah en kısa zaman da geçer hepimizin de...

slm arkadaslar benım ilk gebelığım tupbebek denemesının 3.sunde gebe kaldım.ılk haftalarda gun boyu suruyodu şimdi ise yok denılecek kadar az. gebelikte 7. haftadayım ama hala bebeğin kalp atışları yavas bunla bı alakası varmı bulantıkarın azalmasının

mide bulantısı bhcg hormanın artamasından dolayı olduğunu okumuştum benimde yoktu yeni başladı 7+5 teyim 2 gündür sadece sabahları mahveediyor beni bebişlerimiz iyi olsunda idare etcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…