Gebelikde bulantı ve kusma

Evet gider yaptırırız ne olacak..Ahhh ya kana kana su içmek ne güzel şeydi hayal ediyorum bazen..Folik asidi bile ben içemiyorum 3 gündür zaten onu da ayranla falan zorla içiyordum..İçince çıkıyor gerçi daha..En gerekli şeyi içemiyoruz....Allahım yardım et al bizden artık bu mide bulantısını ...Güç ver bundan sonrası inşallah kolay geçer ...

evet seni o kadar iyi anlıyorumki anı durumdayız valla Allah sabır versin hemen geçsin günler ..doğum da ayrı bir olay valla o nasıl olacak bilmem hayırlısıyla bi atlatsak süper olacak...senin ne kadar oldu peki???? kaç haftalık ? gerçekten bulantı geçse dayanırız be arkadaşım yer içer gezeriz geçer zaman böyle insan sinir oluyor

bende sabirla 15.haftayi bekliyorum hic biseyin tadi yok sanki hic gecmiycek gibi tiksiniyorum herseyden karnim acikiyo ama canim yemek istemiyo napalim bebisler icin deger kizlar ...

ben de hamileliğimin 9.haftasındayım.yiyecek bişey bulamıyorum,çoğu zaman da kusuyorum,bulantım hiç geçmiyor zaten :/ umarım belli bi süreden sonra geçer yoksa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum

20. haftadan sonra tetanoz aşısı oluyormuşuz kızlar bugün doktoruma sordum.kendimi çok halsiz hissediyorum yine.doktora söyleyincede normal diyor.3 buçuk aylık oldum hala kilo alamadım doğru düzgün.bebeğim neyimle besleniyor çok merak ediyorum çünkü bende depo falanda kalmadı bence

kızlar bende 13 haftalığım sanki bu hafta daha rahatladım gibiyim. eskiden evime dahi giiremiyordum mobilya kokusundan şimdi çok şükür evime girebiliyorum :) bu bile benim için mucize

aşı için erkenmiş o zaman..ee cinsiyet belli oldu mu peki hadi hayırlısı:))) ben 16 ocak ta gideceğim hem cinsiyet hem 3lü test için kan alacak... 2li test yapmadı gayet sağlıklı görünüyor dedi gerek yok dedi doktorum.valla depo bende de kalmadı canım hala da geçmedi dün zor uyudum geceleri sürekli bölünüyor uykum yaa rahat yatamıyorum daha bebek de büyümedi neden bilmiyorum sıkıntı geliyor bana arada :)) ben de kilo almadım hatta verdim :)

Evet canım geçsin artık nolur...14 .hafta senin ?

banada şu sıralar sıkıntı geliyor.cinsiyete kıza benziyo dedi ama kesin değil dedi :) ama ben nedense ilk günden beri erkek hissediyorum bilmiyorum belkide yanlış hissediyorumdur sizin bebişlerde hiç hareket varmı çok merak ettim.erkek daha hızlı oluştuğu için erken hareket edermiş sağa sola kayarmış yada karnında kalp atışı gibi hissedermişsin.bende tık yok :) hiç hareket etmiyor sizinkiler nasıl ????

benimkinin cinsiyeti 16 ocak ta belli olacak tabi gösterirse bebişim:) hayırlısı olsun ben de erkek hissediyorum ama bilmiyorum hareket yok ama sağa sola kayıyor;:))) aman hayırlısı olsun cinsiyeti öğrensek ona göre alış veriş yaparız bie şeyde yapamıyoruz bulantılar noldu benim kusmalar geçti ama iştah hala hiçççççç yok. su hala içemiorum en çok da ona üzülüorum yazık bebeğe zararı olmasa bari.....

kizlar idrarimda PROTEIN cikti dun kan tahlilleri falan hepsi iyi vucudumda sisme odem falan da yok doktor cok onemsemedi tuzlu yeme dinlen dedi internetten baktim cok kotu seyler yaziyo moralim sifir benimde kusmalar azaldi baya arada yokluyo ama tiksintilere devam(daha once bu durumu yasayan var mi ?

bulantı ve iştahsızlık bende de devam ediyor. 1-2 haftaya geçer diye umut ediyorum çok susuyorum ve su içtikçe tuvalete çıkıyorum. bi de o sorunum var. acayip susuyorum.

tetanoz aşısını doktoruma sordum. olmana gerek yok, onlar doğudaki, evde falan doğum yapan hanımlar için dedi.

Son düzenleme:
Kızlar 6.haftam bitti ama aşırı derecede bulantım kusmam var. Halsizlik ve uykuda üst noktalarda.
Dr. Bulantım için zofran verdi ama geçirmiyor. Soda dediler biraz ii gibi geldi ama bedenim ruh gibi .
Yemek bile canım istemiyor tatlıyı çok seven ben tatlı görünce midem bulanıyor. 7/24 bulantım var.
önerilerinizi bekliyorum....

allah kolaylık versin 14. Haftamdaydım hala bulantılarım sürüyor ve aşırı iştahsızım sen daha baştaymışsın valla çözüm yok çekiyoruz....

Bu bebeği öyle çok istedimki... 42 yaşında doğal yolla hamile kaldım doktorum mucize bebek diyor ama ben artık bebeğe sevinemiyorum bile çünkü 2 haftadır sürünüyorum. Derdim sadece mide bulantısı olsa neyse bende gastirit ve reflüye bağlı şiddetli sancılar oluyor. Geceleri uyuyamıyorum kıvranıyorum resmen. Böyle oluncada soluğu acilde alıyoruz. İlaçlar, serumlar vs biraz kendime geliyorum. Doktorum nexium, rene duo ve zofer verdi. Önceleri bebeğe zararı olur diye kullanmak istemedim ama midem delinme aşamasına gelince mecbur kaldım.
Hayattan soğudum ben, depresyondayım hergünü ağlayıp sızlayıp geçiriyorum. Sürekli mide boşalması yaşıyorum, açım ve sadece çorba patates kaşarlı tost komposto yiyebiliyorum.
Kusmaktan dilim yara oldu sanki.
8+2 yim şuan allahım ne kadar sürecek bu çile (( iyi beslenemediğim için kolumu kaldıracak halim yok evde yapayalnız yatıyorum tüm gün.
Allah dualarımı yalvarmalarımı kabul etsinde bitsin bu çile

allah kolaylık versin. yemekleri az ama sık yemeye çalışın. midenin uzun süre boş kalması da zarar verir. tost yerine sandviç yiyebilirsiniz belki. tosttaki yağ da mideye dokunabilir çünkü. bi de, labne - beyaz gibi ekmeğe sürmelik peynirler var. ekmekle onlar da iyi gelmişti bana. hem kalsiyum da almış olursunuz.
arada tuzlu çubuk kraker de iyi geliyo, öneririm. muz yiyebilirsiniz, hem vitaminli de. sade dondurma yiyebilirsiniz, hem yemesi güzel hem de kalsiyum falan var. havuç yiyebilirsiniz. hem midenizi bastırır hem vitamin.

kızlar bişey soracağım. hamileleikte mide bulantısı çok hafif ama sürekli olan varmı?
ben acaba hamilemiyim diye merak ettim...
çok hafif ama çok sık olan bir bulantım var..

kızlar sanki midemin altından bişey mideme baskı yapıyor..
bu hamilelik belirtisi olabilirmi
lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…