-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.121
evet canım korkma iğnesi var amca kızımın normalde bile kansızlığı vardı hap kullanamadı günlerce hap atmak yerine gider iğne yaptırırz rahatlarız boşver üzülme... su su suu en çok üzüldüğüm şey buzzz gibi su((( içmek bi yana bakamıyorum bile Allah yardımcımız olsun
Evet gider yaptırırız ne olacak..Ahhh ya kana kana su içmek ne güzel şeydi hayal ediyorum bazen..Folik asidi bile ben içemiyorum 3 gündür zaten onu da ayranla falan zorla içiyordum..İçince çıkıyor gerçi daha..En gerekli şeyi içemiyoruz....Allahım yardım et al bizden artık bu mide bulantısını ...Güç ver bundan sonrası inşallah kolay geçer ...
evet seni o kadar iyi anlıyorumki anı durumdayız valla Allah sabır versin hemen geçsin günler ..doğum da ayrı bir olay valla o nasıl olacak bilmem hayırlısıyla bi atlatsak süper olacak...senin ne kadar oldu peki???? kaç haftalık ? gerçekten bulantı geçse dayanırız be arkadaşım yer içer gezeriz geçer zaman böyle insan sinir oluyor
20. haftadan sonra tetanoz aşısı oluyormuşuz kızlar bugün doktoruma sordum.kendimi çok halsiz hissediyorum yine.doktora söyleyincede normal diyor.3 buçuk aylık oldum hala kilo alamadım doğru düzgün.bebeğim neyimle besleniyor çok merak ediyorum çünkü bende depo falanda kalmadı bence
evet seni o kadar iyi anlıyorumki anı durumdayız valla Allah sabır versin hemen geçsin günler ..doğum da ayrı bir olay valla o nasıl olacak bilmem hayırlısıyla bi atlatsak süper olacak...senin ne kadar oldu peki???? kaç haftalık ? gerçekten bulantı geçse dayanırız be arkadaşım yer içer gezeriz geçer zaman böyle insan sinir oluyor
Evet canım geçsin artık nolur...14 .hafta senin ?
aynıyız :)))) hadi hayırlısı aynı gün de doğum yaparmışız :)))
aşı için erkenmiş o zaman..ee cinsiyet belli oldu mu peki hadi hayırlısı:))) ben 16 ocak ta gideceğim hem cinsiyet hem 3lü test için kan alacak... 2li test yapmadı gayet sağlıklı görünüyor dedi gerek yok dedi doktorum.valla depo bende de kalmadı canım hala da geçmedi dün zor uyudum geceleri sürekli bölünüyor uykum yaa rahat yatamıyorum daha bebek de büyümedi neden bilmiyorum sıkıntı geliyor bana arada :)) ben de kilo almadım hatta verdim :)
banada şu sıralar sıkıntı geliyor.cinsiyete kıza benziyo dedi ama kesin değil dedi :) ama ben nedense ilk günden beri erkek hissediyorum bilmiyorum belkide yanlış hissediyorumdursizin bebişlerde hiç hareket varmı çok merak ettim.erkek daha hızlı oluştuğu için erken hareket edermiş sağa sola kayarmış yada karnında kalp atışı gibi hissedermişsin.bende tık yok :) hiç hareket etmiyor sizinkiler nasıl ????
benimkinin cinsiyeti 16 ocak ta belli olacak tabi gösterirse bebişim:) hayırlısı olsun ben de erkek hissediyorum ama bilmiyorum hareket yok ama sağa sola kayıyor;:))) aman hayırlısı olsun cinsiyeti öğrensek ona göre alış veriş yaparız bie şeyde yapamıyoruz bulantılar noldu benim kusmalar geçti ama iştah hala hiçççççç yok. su hala içemiorum en çok da ona üzülüorum yazık bebeğe zararı olmasa bari.....
kızlar 6.haftam bitti ama aşırı derecede bulantım kusmam var. Halsizlik ve uykuda üst noktalarda.
Dr. Bulantım için zofran verdi ama geçirmiyor. Soda dediler biraz ii gibi geldi ama bedenim ruh gibi .
Yemek bile canım istemiyor tatlıyı çok seven ben tatlı görünce midem bulanıyor. 7/24 bulantım var.
önerilerinizi bekliyorum....
Bu bebeği öyle çok istedimki... 42 yaşında doğal yolla hamile kaldım doktorum mucize bebek diyor ama ben artık bebeğe sevinemiyorum bile çünkü 2 haftadır sürünüyorum. Derdim sadece mide bulantısı olsa neyse bende gastirit ve reflüye bağlı şiddetli sancılar oluyor. Geceleri uyuyamıyorum kıvranıyorum resmen. Böyle oluncada soluğu acilde alıyoruz. İlaçlar, serumlar vs biraz kendime geliyorum. Doktorum nexium, rene duo ve zofer verdi. Önceleri bebeğe zararı olur diye kullanmak istemedim ama midem delinme aşamasına gelince mecbur kaldım.
Hayattan soğudum ben, depresyondayım hergünü ağlayıp sızlayıp geçiriyorum. Sürekli mide boşalması yaşıyorum, açım ve sadece çorba patates kaşarlı tost komposto yiyebiliyorum.
Kusmaktan dilim yara oldu sanki.
8+2 yim şuan allahım ne kadar sürecek bu çile(( iyi beslenemediğim için kolumu kaldıracak halim yok evde yapayalnız yatıyorum tüm gün.
Allah dualarımı yalvarmalarımı kabul etsinde bitsin bu çile