- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.141
Bu bebeği öyle çok istedimki... 42 yaşında doğal yolla hamile kaldım doktorum mucize bebek diyor ama ben artık bebeğe sevinemiyorum bile çünkü 2 haftadır sürünüyorum. Derdim sadece mide bulantısı olsa neyse bende gastirit ve reflüye bağlı şiddetli sancılar oluyor. Geceleri uyuyamıyorum kıvranıyorum resmen. Böyle oluncada soluğu acilde alıyoruz. İlaçlar, serumlar vs biraz kendime geliyorum. Doktorum nexium, rene duo ve zofer verdi. Önceleri bebeğe zararı olur diye kullanmak istemedim ama midem delinme aşamasına gelince mecbur kaldım.
Hayattan soğudum ben, depresyondayım hergünü ağlayıp sızlayıp geçiriyorum. Sürekli mide boşalması yaşıyorum, açım ve sadece çorba patates kaşarlı tost komposto yiyebiliyorum.
Kusmaktan dilim yara oldu sanki.
8+2 yim şuan allahım ne kadar sürecek bu çile (( iyi beslenemediğim için kolumu kaldıracak halim yok evde yapayalnız yatıyorum tüm gün.
Allah dualarımı yalvarmalarımı kabul etsinde bitsin bu çile
kıyamam canım benim çok geçmiş olsun benim annem de 42 yaşında doğum yaptı son kesemiz kız kardeşim var çok tatlı ok zeki şuan 10 yaşında Allah yardımcımız olsun ben de sen gibiydim süründüm ağladım günlerce mutfağıma giremiyordum 1haftadır iyiydim çıkarmıyordum bugün öğrencim gelecekti temizlik yaptım çıkardım defalarca fazla ayaka kalmaya gelmiyor ama ilk haftalardaki halsizlik yok ben de sen gibi serumlarla beslendim ve uyudum uyumasam da resmen kafam kalkmazdı umarım atlatırız bugün ben de ağladım artık bebeğime yararlı bir sey yemek istiyorum hadi yemeyeyim bari su içeyim yaa ben su içemiyorum aylardır bebeğe zararı olur diye korkuyorum ıhlamur ve nescafe rahatlatıyor bu yaşıma kadar ağzıma sokmazdım nescafe içeceğim tuttu ama sen gibi ilk başlarda limonlu soda bana çok iyi geliyordu şimdi tiksindim ondan da .... 2 3 gün nar yedim sonra mandalina onlardan da soğudum..şimdi salçalı yağsız peynirli ekmek yiyorum kuru kuru düşünsene günlerdir midemdeki tek şey... çilek yedim bir de dün o kadar.. her seydeb tiksindim yaaa her seyden.. bol bol yat canım dinlen soda limon dene ıhlamur dene doktorum iyi gelir dedi..zararsız.... tuzlu şeyler ye ... dua edeleim birbirimize ...