Gebelikde bulantı ve kusma

19 haftalık canım .. Verdiği ilaç cidden iyi kendimi kaybediyorum bazen ...Çok şükür ilk zamanki kadar yoğun bir mide bulantım yok ama şimdi daha iyiyim..Calsiyum bazında birilaç verdi yoğurttamı canım yiyemiyorsun

yok canım yaa ne yoğurt ne süt ceviz bile yiyemiyorum maalesef :KK43:(

30 haftalık hamileyim ve hala bulantılarımla başım dertte
sabahları kalktıgımda doğru lavaboya koşuyorum ve kahvaltı yapana kadar maalesefki safra çıkarıyorum
gecer diye çok ümid ettim ama şurda doğurmama ne kaldıki zaten...
:KK37:

öncelikle allah yardimcin olsun ve kolay kurtarsin
benim tüm hamileliklerimde asiri bulantim oluyor seninki kadar uzun sürmüyor gerci ama 5 ay kadar sürüyor ve tüm gün hicbir sey agzima koyamiyorum sudan bile midem bulaniyor
herkese kolayyliklar diliyorum

İkinci bebeğime 30 haftalık hamileyim hala sabahları bulantım oluyor çıkarıyorum
İlkini solemiyorum bile duşunun artık doguma kadar:KK43:

KIzlar sormayin ya bende cok kotuyum yemek kelimesi bile midemi bulabdiriyor. Isin kotu yani cikaramiyorumda butun gun boyle surunuyorum. Insallah tum hamilelik boyunca surmez

Allah bütün midesi bulanan ve o şekilde işe giden hamilelere yardım etsin. 8. haftadayım sanki biraz geçmeye başladı. İnşallah geçer allahım hepimizin.

ay insallah gecer hepimizinki gercekten cok zor.. benim bulanti bitse yanma basliyor :KK43: butun gun boyleyim

amin insallah hepimizin bulantisi gecer bende 9 haftalik hamileyim ve kusuyorum....yani hic keyfini cikaramadim hamisligin....neyse bunada sukur.....

kızlar bende cok kotudum hersey içimi bulandırıyodu su bile 14 haftalıktan sonra gecti benim şimdi 17 haftalığım iç bişey kalmadı gecceek merak etmeyin önceden hasta gibidim keyfim yerinde artık :emir_bebek::emir_bebek:

bendeki bulantının psikolojik olduğunu düşünüyordum .. ama yok yaf hala geçmek bilmiyor 20 +5 deyim ama hala hala hala :)) olsun bebişler için değer sanırım

Kızlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hiççççç midem bulanmıyor geçen hafta keseyi gördük gelecek haftada bebeği ve kalp atışını duyarız diye ümit ediyorum ama hiç midemin bulanmıyor olması beni çok huzursuz ediyor acaba boş gebelik diyemi(allah korusun)lütfen gebeliği sağlıklı devam eden ve midesi bulanmayan arkadaşlar destek olsunlar lütfen moralim sıfır

Kızlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hiççççç midem bulanmıyor geçen hafta keseyi gördük gelecek haftada bebeği ve kalp atışını duyarız diye ümit ediyorum ama hiç midemin bulanmıyor olması beni çok huzursuz ediyor acaba boş gebelik diyemi(allah korusun)lütfen gebeliği sağlıklı devam eden ve midesi bulanmayan arkadaşlar destek olsunlar lütfen moralim sıfır

hayir canim sakin oyle dusunme...benimde acayip bulaniyor midem...bu insanin yapisi ile alakali bisey.benim bir arkadasim var 1 oglu var simdi kizi olacak iki hamileleliginde de hic ama hic midesi bulanmadii.illaha bulanacak diye birsey yokki..sen hic keyfini bozma hamileligin tadini cikar.bak biz cikaramiyoruz:KK43:

7 haftalık hamileyim ve sabah öğle akşam hep midem bulanıyor.ne yesem yanma yapıyor.soda ve çubuk kraker ile yaşamaya çalışıyorum.annem çok daha beter olurmuş benim umudum 3.ayda geçmesi.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canim merhaba
benim hamileligim 7.haftaya girer girmez bulantilar basladi belki ileriki haftalarda olur
ya da diger arkadaslarin dedigi gibi belki de rahat bir hamilelilik gecirirsin
allah kolaylik versin

bulantılar için en iyi gelecek yiyecek ananas arkadaşlar.ben her bulandığında ananasa saldırıyorum,hem de 2saat falan tok tutuyor :KK66:

Kızlar ben de bulantı azaldı şimdi de yanma başladı ..Her yediğim su bile boğazıma çıkıyor..Bir de 2 haftadır kulaklarım tıkanıyor ve dolgunluk oluyor..Kulaklarında sorun yaşayan var mı benim gibi ?

Kızlar ben de bulantı azaldı şimdi de yanma başladı ..Her yediğim su bile boğazıma çıkıyor..Bir de 2 haftadır kulaklarım tıkanıyor ve dolgunluk oluyor..Kulaklarında sorun yaşayan var mı benim gibi ?

yanmalar başta yediğim yemeklerden kaynaklıydı ama şimdi ki durduk yerde başladığı bile oluyor diyebilirim.. öldürüyor beni ufacık ekmek parçasından bile olabiliyor...

kulak tıkanması olmadı ...

allah kolaylık versin ...hepimize

bulantılar azaldı :)

yanmalar başta yediğim yemeklerden kaynaklıydı ama şimdi ki durduk yerde başladığı bile oluyor diyebilirim.. öldürüyor beni ufacık ekmek parçasından bile olabiliyor...

kulak tıkanması olmadı ...

allah kolaylık versin ...hepimize

bulantılar azaldı :)

Evet çok doğru Allah kolaylık versin...Yemekle de alakalı değil doğru diyorsun ne yapacağını şaşırıyor insan..

Aynen bende canim. Bulantilarim azaldi derken bugun tum gun midem yandi bogazima kadar yaniyorum maffediyor ya:KK43:

X