Gebelikde bulantı ve kusma

ben 11 haftalık hamileyim benimde sabahları çok bulantım oluyor oyüzden yatağımın hemen yanında mutlaka çubuk kraker bulunduruyorum uyandığımda kalkmadan onu yiyorum yedikten sonra biraz daha dinlendikten sonra kalkıyorum iyi geliyo sonra hemn kahvaltı az da olsa bişeyler atıştırmak iii oluyo açolunca daha çok bulanıyo.

slm deryas;

aynı durumdayız benim oğlum doğdu 4,5 aylık oldu. maşşallah çokda sağlıklı ve kilosu yerinde bi bebek olarak dünya ya geldi..

ilk dönemlerde zaten çok yemek yiyememen aslında süper sonradan çok kilo alıcaksın ben 14 kilo alarak doğum yaptım.. 4. ayından sonra yemelerin normale binecektir. yakında meyveler ucuzlar bol bool meyve ve salata tüket.. mühim olan kansızlık olmasın tansiyon şeker olmasın testlerini yaptır bunların .. :94:

allah sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin..

slm, haklısın sedacım

kahvaltı çok önemli en iyi şekilde yapmalısın!! sakın salam sosis tüketme olur mu belki duymuşsundur ama aklıma geldiği için söylüyorum.. birde sanırım bu haftada 2li testin var kaçırma olurmu

bol güneşli güzel günler olsun hayırlı tek nefeste doğurursun inş

Ya yemek yiyemiyorum ama nedense karnım şişiyor.sabahları kalktığımda elim yüzüm balon gibi oluyor sonra da iniyor o şişler.Pzt.doktora gidince söyliycem bu durumu.öyle çok fazla tuzlu da yemiyorum ama karnım şu an en az 4 aylık gibi şiş.böyle giderse doğuma kadar uçan balonlara benziycem

Slmm kizlarr..bnde 7haftalik hamisim..bnde bulantii yok simdilikk de bisey sorcaktim..yuzummun rengi bole bi acayiplestii cirkinlestim goslerimin alti sistii...sivilcelerr dehset buyukluge geldiler..ay anam pek bi cikinlestim bennn ilk zmn oldugu icin mi acaba..bide ilk zmnlar tiksinioruz yemek yiemioruz yhaa bisey olmas dimi bebislerimizee:18:

Günaydın kızlar
artık bulantıdan bıttım hiçbirşey yiyemiyorum
ne olucak böyle bilmiyorum lokma yesem cıkıyor bayada kılo verdım doktora gıtmem gerekırmı boyle bır durumda

Günaydın kızlar
artık bulantıdan bıttım hiçbirşey yiyemiyorum
ne olucak böyle bilmiyorum lokma yesem cıkıyor bayada kılo verdım doktora gıtmem gerekırmı boyle bır durumda

günaydın cnm bende ilk gebeliğimde 1,5 aylıkken başaldı 5 ay bitinceye kadar sürdü 10 kilo vermiştim bişi ıolmaz cnm bebğine korkma 10 kilo verdim ama 30 kilo almıştım sonra bebğimde gayet sağlıklı oldu 4 kilo olmuştu şimdi hamilyim yine en fazla 2 aylık gitmedim doktora daha mie bulantım başaldı şimdi ben seviniyorum valla başladına zor ama iyi oluyoo bide tuzlu çubuk gibi şeyler tüket mideni afzla yorma yimeye uğraşma yiymezsin

Son düzenleme:

sat kaç cnm senin bende de çıktı sivilce falan çirkinleşince kzı diyolar ama bakalım hayırlısı olsun

gebelıgımın ılk 3 ayı bendede oyle oldu..yuzum soldu,hastalıklı gıbı..sıvılcelerım cıktı ergenlıkte bıle yoktu..cok cırkın lesmıs hıssedıyordum kendımı..ama 4. aya gırdıgımde yavas yavas yok olmaya basladı gorenlerde hamıslık yuzunu guzellestırmeye baslamıs demeye basladılar..bebegımın cınsıyetı kız..

canım çirkinleşen hamile annelere kızın olacak derler .dert etme onlar hep hormonal değişikler sebebiyle olan şeyler

bende 6 hafatlık hamileyim aynı duygular belirtiler bende de var sivilcelenme var ama çok değil ...

slm cnm,

gittinmi doktora ben kaç gündür giremiyordum nete takip edemedim ..

o şişlerin ödemdir muhakkak olucak zman zaman ayaklarını akşamları biraz yükselterek uzan raha biyere kan dolaşımı rahat olsun.. son aylarında daha çok olucak..

booll yürüyüş yap en azından 20 dk. olmalı..

Canım anladığım kadarıyla bulgur,nohut,kurufasulye gibi şeyler yediğim zaman şişiyorum.çünkü en son söylemesi ayıp çiğköfte yedim.5 günde anca gitti karnımın şişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…