- 6 Aralık 2009
- 6.103
- 2.621
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
keşke bnimde buantım olsa
bnde 7 haftalık hamileym biraz biraz bulantık vardı ama artık yok.çok korkuorum :'(
kanamam falan yok eğer bebeğime bişi olduysa kanamam olurmu bi bilginiz varmı?
bulantınız olmadığı için şükretmelisiniz bence.
Bulantınızın olmaması anormal bir durum olduğunu göstermez.
Bildiğim kadarıyla eğer bir sıkıntı olsaydı kanama olabilirdi.
Allah korusun bebeğinizi.
Bulantıyla bağdaştırmayın yalnız, olsa da olmasa da bu bebeğinizin sağlıklı ya da sağlıksız göstergesi değil.
10 haftalık hamileyim psikolojim çok bozuk çok canım yanıyor.yaşayan bir ölüden farksızım artık.hiç ama hiçbir şeyi ağzıma alamıyorum su hariç,açlıktan midem bulanıyor,yiyemiyorum bir iki kere zorladım yedim kan kustum çıkarırken.başım dönüyor.başımı kaldıramıyorum.hiçbir iş yapamıyorum.evimin o halini gördükçe işe gidemeyip çocukların boş geçen derslerini düşündükçe kahrım daha da artıyor.her Allah ın günü acildeyim serum yiyorum acil personelinden de utandım artık.3 günde hastanede yattım.her sey aynı.bu durum 1000 kişiden 4ünde görülüyormuş.bunu öğrenince artık 3 ayda biter diye de kendimi inandıramıyorum.Rabbim ne olur hepimize yardım et şifa ver,sürekli ağlıyorum,dayanamıyorum
bedenen ve ruhen çöktüm artık o kadar mutsuzum her seyden o kadar cok korkuyorum ki anlatamam psikolojim mahvoldu panikatak oldum afakanım kalkıyor 16 haftada bitti hala her seyden nefret ediyorum tiksiniyorum bulantım kusmam geçmiyor.bari tiksinmesem de yeyip çıkarsam.çok mutsuzum 9 ay sürerse ne yapcam?asla yalnız kalamıyorum ve bir iğneyi bile alıp bir yere koyamıyorum
RABBİM NE OLUR YARDIM ET BİZLERE
Yaşayan biliyor, çok zor geçiyor biliyorum ama hiç geçmeyecek düşüncesi insanı daha da kötü yapıyor. Kesinlikle aynı kalmayacağını düşün, belki de hiç kalmayacak, en azından ileri ki zamanlarda rahatlayacağına emin ol. Biraz sabır. Allah yardımcın olsun.
ya doktor mide bulantısı ile bir ilaç veremiyomu peki hamilelere benimde midem çok kötü hiçbişey yiyemiyorum herşeyden tiksindim 4 günden sonra bugün dışardan yemek söyledim onu yiyebildim yemek yiyebildiğim için mutlu oldum ama midemin bulantısı çok kötü((
bedenen ve ruhen çöktüm artık o kadar mutsuzum her seyden o kadar cok korkuyorum ki anlatamam psikolojim mahvoldu panikatak oldum afakanım kalkıyor 16 haftada bitti hala her seyden nefret ediyorum tiksiniyorum bulantım kusmam geçmiyor.bari tiksinmesem de yeyip çıkarsam.çok mutsuzum 9 ay sürerse ne yapcam?asla yalnız kalamıyorum ve bir iğneyi bile alıp bir yere koyamıyorum
RABBİM NE OLUR YARDIM ET BİZLERE