- 1 Eylül 2010
- 187
- 3
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
sakin ol canım,bebişini düşün o çok tatlı ve masum,sana ihtiyacı var stres onu da olumsuz etkileyecek,sadece ona odaklan,onu hisset,onu yaşa,onu hayal et,kaşını gözünü,herşey güzel olacak,elbet geçecek bu hamilelik,onu kucağına alınca tüm sıkıntıların sona erecek,kokusunu içine çekeceksin ve çokkk mutlu olcaksın
ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom
arkadaşlar 20.haftamdayım hastaneden beri gelemiyorum 9 ay sürmesinden korkuyorum.yiyemiyorum içemiyorum zaman gecmiyor ağlıyorum bebeğime 1 iğne alamadım eşimden ayrı kalmak zorundayım ne olur dua edin.20 haftada geçmezse 9 ay sürer diye bir durum var.
bende o ilacın ignesini kullandım bişey olmadı bulantılardan ölecektım seruma katıp veriyolardı böyle 9 ay geçirdim allaha şükür şimdi oğlum 2.5 yaşında
benim bi arkadaşımda ignesini yaptırdı valla onlar olmasa ben biraz zor dogururdum serumlarla dogurdum bebegi ama tam 3.750 dogdu ben dogum yaptıgımda hamile kalmadan önceki kilomun 5 eksigiydim ama sonra hızla kilo almaya başladım ve 25 kilo aldım aman eger serum kullanacaksan dogum sonrası beslenmene dikkat et benden sana tavsiye
Dramamine'yi ben de kullandım ara ara, sonra midem iyice rahatsızlanınca (doktorun dediğine göre mide ülserine çevirmiş), serumla beraber hem dramamine, hem de ülser için ilaç verdiler.
Ondan sonra toparlamaya başladım, 6. aydan sonra çıkarmalarım bitti.
Şimdiyse şükür çıkartmıyorum ama midem hala rahatsız, reflüyle uğraşıyorum, ilaç almıyorum artık, o zaman sık kullandığım şurup ve ilaçları görünce bile midem bulanıyor, böyle idare ediyorum şükür.