-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kızlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim benimde migdemde gastirit var ve aç kaldıkça migdem çok bulanıyo vede gaz yapıyor geceleri uykularım tamamiyle bozuldu allahtan kusmam yok ama çok bulanıyor en sevdigim yemekleri bile görünce içim kalkıyo keyifsiz bir durum :1no2:
Allah yardımcımız olsun diyerek başlıcam çünkü çok zor bir durum yaşamayan bilemez benim bulantılarım 6 ve 7 haftalarda başlamıştı ama nasıl başlamak sürekli midem bulanıyor ve ne yesem çıkıyor neyse 3 aydan sonra geçer dediler doktorumda dahil ama geçmek bilmedi sadece sürekli çıkarmak değilde şiddeti azalıyor ama mide bulantısı devam şuan 4 ayım bitmek üzere yani son haftadayım 4.ayda geçmesini bekledim halen geçmiyor burda konu açtım yardım istedim napılabilir diye ama yok yok nafile çare yok son çare ilaca başladım çoğu kişi tavsiye etmesede bir çok kişide kullanıyor 2 ilaç değiştirdim ve şimdi ilacı içince çok rahatım içmeyince yine aynı benim bulantılarım hiç geçmicek gibi gözüküyor neyse hayırlısı
bugün 3 ay bitiyo ama bulantı hala geçmedi 7 kilo verdim iki ayda yatarak hemde.yemek yiyemiyorum hiç poğçayla yaşıyorum ondanda bıktım .en kötüsü o kadar tiksindimki artık hiç yemek yiyemiycekmişim gibi geliyo.denemiyorum bile artık o yüzden.yediğimi midemde tutmaya çalışıyorum sürekli su bile içmeye korkar oldum inşallah geçer
Canım bnim ya benimde aynen öle herkez düzeli beslen ne kadar yersen cocuk o kadar iyi olur diyolar sanki kendileri geçirmediler bana akıl veriyorlar bende biliyorum ama midm bulanıncada saçmalık oluyo bunlar biraz
10 haftalık hamileyim bende zamansız mide bulantılarım çok kötü duşa girdiğimde bile sıcak suysa eğer fenalaşıyorum.
hele su hiç içemiyorum napçam bilmiyorum
Bende çalıştığım için bulantı habı alıyom mecbur.Ne yapayım okulda çıkarmak kötü olur.
çevremde herkes hapa karşı hatta benle aynı anda hamile kalan bir akrabamın doktoru hapı tavsiye etmiyormuş sağlık ocağındaki doktor tavsiye etmiyor çok bilmiş komşularım tavsiye etmiyor ama nedense hap içmeden ne çile çektiğimi nasıl işe geliceğimi çalışacağımı kimse düşünmüyor ,sanki keyfimden içiyormuşum gibi bir atmosfer oluşuyor ,ben istermiyim bebeğime zarar vermek doktorum bebeğe zararı yok diyor hatta herkesin karşı çıktığını anlattaığımda insanlarla bu konuda fazla konuşma herkes başka bişey söyler moralini bozar demişti ve haklıda napım elimden bişey gelmiyor bulantım geçmiyor .
Ben de bulantı alıyom ha belki içim çok rahat değildir ama;psikolkojim bozuluyo almayınca .Geçen bi almayayım ara vereyim dedim 13.haftamdaydım(bu haftada artış oluyor dedi Dr) hastanelik oldum tam 8 kere üst üste çıkardım hiç bu kadar fazla çıkarmıyordum.Sanki çamaşr suyu içmişimde onu çıkarıyom bütün boğazım yandı tahriş oldu,bi yandan ağlıyom peki bumu güzel bu kadar moral bozukluğu huzursuzlukta bebeği etkiler değil mi o halde hap gerekiyorsa alınmalıdır.Doktor gerekiyorsa alın,kötü olacağınıza almanız daha faydalı diyor.Suçluluk hissetmeyin lütfen .Zaten bugüne kadar bir zararıda görülmemiş.9 ay boyunca alanlar var e o zaman onların çocuğu nasıl olmalıydı doğunca ama ben möyle kötü birşey işitmedim şükür.Ben 12.haftaya kadar ara sıra alıyodum hafta da 2,3 kere ama ondan sonra hergün almaya başladım 3 haftadır sürekli .Değişen tek şey sabah uyandığım gb çıkarmamam ,habıda öğlen yada akşam almam.Umarım hepimizindesıkıntıları ennnnnn kısa zamanda geçer.çevremde herkes hapa karşı hatta benle aynı anda hamile kalan bir akrabamın doktoru hapı tavsiye etmiyormuş sağlık ocağındaki doktor tavsiye etmiyor çok bilmiş komşularım tavsiye etmiyor ama nedense hap içmeden ne çile çektiğimi nasıl işe geliceğimi çalışacağımı kimse düşünmüyor ,sanki keyfimden içiyormuşum gibi bir atmosfer oluşuyor ,ben istermiyim bebeğime zarar vermek doktorum bebeğe zararı yok diyor hatta herkesin karşı çıktığını anlattaığımda insanlarla bu konuda fazla konuşma herkes başka bişey söyler moralini bozar demişti ve haklıda napım elimden bişey gelmiyor bulantım geçmiyor .