Gebelikde bulantı ve kusma

sakin ol canım,bebişini düşün o çok tatlı ve masum,sana ihtiyacı var stres onu da olumsuz etkileyecek,sadece ona odaklan,onu hisset,onu yaşa,onu hayal et,kaşını gözünü,herşey güzel olacak,elbet geçecek bu hamilelik,onu kucağına alınca tüm sıkıntıların sona erecek,kokusunu içine çekeceksin ve çokkk mutlu olcaksın

inşaallah canım o günler bir an önce gelir.dediğim gibi artık sürekli ağlıyorum.saniyeler geçmiyor.hayattan bezdim.hiç mutlu olamadım hiç sevinemedim.9 ay sürerse diye o kadar çok korkuyorum ki.sürekli yatıyorum sadece wc yw nete ve hastaneye kalkıyorum.Rabbim tüm dert çekenlere şifa ve yaşama gücü versin.ben umudumu yitirdim artık.bir gün şuraya artık geçti yazmak başkalarına moral vermek istiyorum...

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

canım normal doğum yaparsan bebek o zarı yırtacaktır zaten bunun cvbı budur bunu doktorlarda söylüyor doğumda yırtılır diye :KK34:

kızlar benim komşum hamile çok bulantısı var.eşi aktardan ballı zencefil macunu almış.onu kullanıyor deneyen varmı?biraz rahatladı ama kanı sulandırıyormuş.duyan yada kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi?tedirgin olduk biraz komşum adına ben sorayım dedim.şimdiden sağolun...:nazar:

arkadaşlar 20.haftamdayım hastaneden beri gelemiyorum 9 ay sürmesinden korkuyorum.yiyemiyorum içemiyorum zaman gecmiyor ağlıyorum bebeğime 1 iğne alamadım eşimden ayrı kalmak zorundayım ne olur dua edin.20 haftada geçmezse 9 ay sürer diye bir durum var.

allah herkesiz yardımcısı olsun ya 9 haftalıgım ama hala durmadan kusuyorum zar zor yiyorum tıkanıyorum tam 5 kilo verdim görümcemde hamile ama onda hiç bişey yok maşşallah bitsin die dua ediyorum hep istifrada aglıyorum gerçekten çok kötü ama geçicek inş,

kizlar bende 7 haftalik hamileyim ve cok fazla mide bulantim var ama afedersiniz ama kusamiyorum...bu yetmezmis gibi birde 2 gundur cok kotu mide agrisi cekiyorum resmen midem delinecek gibi...bu ikinci bebegim 3 yasini gecmis bir kizim var ve onunlada ilgilenmek zorundayim deliricem resmen

ayyyy bende 7haftalık hamileyim hiç bişeyim yok diye seviniyordum,2gün önce bulantı başladı şimdilik kusma olmadı hiç ama çok fenayım sudan bile tiksindim,benim bebeklerim ikiz olduğu için eşim besinsiz kalıyosun diye sürekli panik halinde,uyku halimde hiç bitmiyo annem açlıktan diyo.işin en kötü tarafı çalışıyorum iş yerimde napıcam bu bulantılarla hiç bilmiyorum :KK43:((devlet memuruyum zaten 30gündür raporluydum ama daha fazla alamıcam Allah'ım sen yardım et bize napıcaz yaaa,bi arkadasımdan bulantı bileziği diye bişey duydum işe yarıyormuş alsakmı ki deneyen varmı ?

Daha erken bulanti olurmu, 2-3 haftalikken. Hicbir hamilelik suphem yok ama mide bulantisi, tiksinme, yediklerimin tas gibi mideme oturmasi sikayetlerim var 3 gundur.
Yemek borusunun mideye vardigi yerde agri hissediyorum.
Hic bir hamilelik beklentim olmadigi icin doktora da gitmeye cekiniyorum hamilemiyim diye. Basit bir mide rahatsizligi, usutme falandir muhtemelen ama icime kurt dustu.

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun ve hepinize geçmiş olsun.umarım bu bulantılı dönemleri atlatırsınız bi an önce ben gebeliğim boyunca hiç bulantı kusma baş dönmesi gibi beliriler yaşamadım.doğuma az kaldı ama son 3 gündür aşırı bulantı kusma ve baş dönmem var. Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar 20.haftamdayım hastaneden beri gelemiyorum 9 ay sürmesinden korkuyorum.yiyemiyorum içemiyorum zaman gecmiyor ağlıyorum bebeğime 1 iğne alamadım eşimden ayrı kalmak zorundayım ne olur dua edin.20 haftada geçmezse 9 ay sürer diye bir durum var.

Cok gecmis olsun arkadasim. Ben de 12+3 gunluk hamileyim 7. Haftamdan beri kusma ve bulantidan oldum bittim hicbirsey yiyip icemedim uyuyamadim. 2 ayda 6 kilo verdim belki de hala veriyorumdur. Cunku yine iyi beslenemiyorum. Benim dr um zofer diye ilac verdi o ilac sayesinde cok sukur bulantim olsada kusmuyorum kahvalti yapabiliyorum neyve yiyebiliyorum buna cok sukur.senin dr un neden sana ilac yazmiyor? 20. Haftadasin ve durumun hala kotu. Ben amerikadayim ve bu ilaci buradaki dr lar gonul rahatligiyla hamilelere yaziyorlar. Hatta hemsirenin biri kendide kullanmis zarari yok dedi. Basta ilaci kullanmakta kararsiz kalmistim. Eget dr un sana ilac tavsiye ediyorsa bence kullan. Bebeginin beslenmesi gerek artik. Yazik o kuzuya annesi. Cok gecmis olsun tekrar.

merhaba hanımlar ;

bende 8 haftalık hamileyim ve çok fazla bulantılarım var geçen haftadan beri dahada çoğaldı ben mecbur ilaç kullandım bana doktor vermişti

dramamine diye bir ilaç ama pek tavsiye etmiyoruz dedi . ben kullanmıcaktım ama baktım olmuyor ne yesem içsem çıkıyor içtim bir hafta şimdi yarım kullanıyorum. aranızda kullanan varmı acaba ?

inşallah bişey olmaz . içmediğim zaman hiç bişey yiyemiyorum yiyemediğim gibi çok rahasız edici bulantım oluyor.. içince rahatlatıyor baya bi..

Rabbim hepimize yardım etsin .. inşallah çabuk geçer..

bende o ilacın ignesini kullandım bişey olmadı bulantılardan ölecektım seruma katıp veriyolardı böyle 9 ay geçirdim allaha şükür şimdi oğlum 2.5 yaşında

bende o ilacın ignesini kullandım bişey olmadı bulantılardan ölecektım seruma katıp veriyolardı böyle 9 ay geçirdim allaha şükür şimdi oğlum 2.5 yaşında

maşaallah :nazar::nazar::nazar: Allah bağışlasın..

dramamine yi mi kullandınız? sizde baya kötü olmuşsunuz anladığım kadarıyla serum takarız istersen dedi doktor ama ben istemedim ilaç içince iyi oluyorum inşallah bişey olmaz

benim bi arkadaşımda ignesini yaptırdı valla onlar olmasa ben biraz zor dogururdum serumlarla dogurdum bebegi ama tam 3.750 dogdu ben dogum yaptıgımda hamile kalmadan önceki kilomun 5 eksigiydim ama sonra hızla kilo almaya başladım ve 25 kilo aldım aman eger serum kullanacaksan dogum sonrası beslenmene dikkat et benden sana tavsiye

benim bi arkadaşımda ignesini yaptırdı valla onlar olmasa ben biraz zor dogururdum serumlarla dogurdum bebegi ama tam 3.750 dogdu ben dogum yaptıgımda hamile kalmadan önceki kilomun 5 eksigiydim ama sonra hızla kilo almaya başladım ve 25 kilo aldım aman eger serum kullanacaksan dogum sonrası beslenmene dikkat et benden sana tavsiye

çok sağolun dikkat ederim inşallah inşallah gerek kalmaz ya çok zor dayanması bulantılar çok olunca .. rabbim yardımcımız olsun..

benimde ulantım oldu sadece geceleri oluyordu bulantım istifra etmeden uyuyamıyordum 2 gündür iyiyim bulantılarım 2. aydan sonra başladı ve başlar başlamaz dr um zofer diye bi ilaç verdi ama ben faydasını hemen görmedim ilaç biteceğine yakın kesti 4 gün falan olmadı sonra 2 gün oluyor 4 gün oluyor şeklinde hala gece bulantım var dün yoktu bugünde olmaz ve biter umarım Allah herkese tez zamanda sağlık versin mide bulantısız sağlıklı hamilelik sürdürmeyi nasip etsin :nazar::nazar:

Dramamine'yi ben de kullandım ara ara, sonra midem iyice rahatsızlanınca (doktorun dediğine göre mide ülserine çevirmiş), serumla beraber hem dramamine, hem de ülser için ilaç verdiler.
Ondan sonra toparlamaya başladım, 6. aydan sonra çıkarmalarım bitti.
Şimdiyse şükür çıkartmıyorum ama midem hala rahatsız, reflüyle uğraşıyorum, ilaç almıyorum artık, o zaman sık kullandığım şurup ve ilaçları görünce bile midem bulanıyor, böyle idare ediyorum şükür.

Dramamine'yi ben de kullandım ara ara, sonra midem iyice rahatsızlanınca (doktorun dediğine göre mide ülserine çevirmiş), serumla beraber hem dramamine, hem de ülser için ilaç verdiler.
Ondan sonra toparlamaya başladım, 6. aydan sonra çıkarmalarım bitti.
Şimdiyse şükür çıkartmıyorum ama midem hala rahatsız, reflüyle uğraşıyorum, ilaç almıyorum artık, o zaman sık kullandığım şurup ve ilaçları görünce bile midem bulanıyor, böyle idare ediyorum şükür.

canım İnşaallah hala iyisindir.ben de 22.haftaya girdim artık hala 2 güne bi serum alıyorum sürekli yatıyorum zaman geçmiyor. doğmayan çocuguma düşman olcak hale geliyorum psikolojim çok bozuk.endoskopi de yapıldı bana da mide ilaçları verildi.İnş. ben de bu ay normale dönerim evime eşime dönerim.dualarınızı beklerim

Amin canım inşallah düzelirsin Rabbim yardımcın olsun inşaallah.. hiç üzülme evladını güzel günleri düşün bak seninle ve seni bırakmamış annesi, neler neler yaşayanlar var olsun şükret evladın seninle inşaallah düzelirsin..

Ben de 7 haftalık hamileyim diğer iki hamileliğimde 7 -8 haftada başladı en az 4 ay için dışıma çıktı sonlarda da çok kusmam olmuştu fakat şimdi sadece yemek yiyemiyorum bulantım yok-kusmam yok ama yemek görünce yemek yemek istemiyorum hiç bir tiksinti vs olmamasına rağmen .Ne olacak benim halim :26:

X