Gebelikde bulantı ve kusma

Biraz rahat olman lazım senin stresin bebeğe geçiyo neden bişey olsun ki hem olsa ağrın sancın olur hissedersin bende ilk başlarda çok pipirikliydim bebeğe bişey olsa ben nasıl anlicam diye her hafta ultrasona gidiyodum sonra doktorum beni durdurdu zaten bebeğe bişey olsa vücut tepki verir muhakkak anlarsın dedi.

sakınan göze çöp batar. açıkcası hiç aklıma olumsuz bişi getirmem. o kadar kişi var bulantısız hamilelik geçiren. bulantılar elbet bi gün geçicek zaten. neye takıldıgını anlayamadım. ye iç güzelce beslen.

kızlar merhaba. hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah. 15 aylık evliyim, aralık ayından beri korunmuyoruz. ocak 14 regl tarihim. göğüslerim hassaslaştı yada psikolojik bilemiyorum. arada karnımda hafif ağrılar oluyor ama üşütmüş olabilirim diyorum. ocak 14 kadar beklemek zor. sizler belirtileri ne zaman hissetmeye başlamıştınız kızlar ?

Şahsen ben hiç hissetmedim adet belirtilerimin hepsi vardı adetim 10 gün gecikince test yaptım kaçınılmaz son. 6 haftalık olmuş bebek

benim de adetim yaklaşırken adet sancılarım vardı. hatta dedim vay anasını adet olcam heralde die üzüldüm. adet olcagım gün test aldım. yaptım ve silik çizgi çıktı :) tabi ben ayaklarımı belimi falan sıkı sıkı giyindim aman bişi olmasın üşütmeyim die 3 gün sonra tekrar yaptım daha koyuydu çizgi.sonra da saglık ocagında kan testi yaptırdım pozitifti inşallah sende hamilesindir canım :)

inşallah canım. çok istiyorum artık bebeğimin olmasını :) eşim 13 yaşındayken babası vefat etmiş. annesıyle bırlıkte kalmışlar o da çoğalmak istiyor. beni yenı ıkna edebıldı. çalıştıgım için ertelemiştim hep. inşlahh sızler gıbı mutlu haberı en kısa surede bende alırım

Destegin icon cok saol canim hamilelik depresyonu geciriyorum bide dusun artik halimi

stres yapma canım, stres çok etkilio bence. rahat ol keyfine bak :) adet günün geldiğinde test al yap varsa silikte olsa çıkıo. inşallah inşallahhhh hamilesindir.

Destegin icon cok saol canim hamilelik depresyonu geciriyorum bide dusun artik halimi
oowww bence başedebilirsin sen bir annesin Benim bebek kazara oldu o yüzden biraz zor kabullendim elim hep karnımda geziyorum hala daha.. orda bi canlı olduğu hep aklımda sürekli seviyorum karnımı yalnız kalınca konuşuyorum. Eşime annemlere sürekli karnımı sevdiriyorum Anca alıştım yeni yeni heveslenmeye başladım diyebilirim.

Biliyomusun ben hala kabullenemedim gibi napicami hiic bilmiyorum

In

Insallah oyle olur canim kimsenin seni anlamamasida kotu birsey

eminim öyle olucak, ben o kadar heyecanlandım ki anlatamam eşimde yanımdaydı o benden daha çok etkilendi ki o kadar etkilenceğini tahmin bile edemezdim. sen güzel kalbini ferah tut. herşey çooook güzel olcak. hangi konuda anlamama canım peki? canını ne sıkıo senin bu kadar

Canim ben daha bebek dusunmuyodum surpriz oldu bize esim zaten hep istiyodu ama ben kendimi hic hazir hissetmiyorum bebegimi sevememekten cok korkuyorum kimsede hazir olmadigimi anlamiyor birde bulantilarim cook feci hastalikli gibiyim surekli hic hissedemiyorum

bak bulantıların azalsın sen o bebeği ultrason da elini ayagını oynatırken gör nası fikrin değişcek. annesiii o sevilmez miii yaa.. şimdi bulantılarından çok bunaldın ve hamileliğini bebeğinin keyfini çıkaramıosun ama bi azalsın bulantın o bebeği hisset inan bana onu herkesten daha çok seviceksin. eşin de istiyomuş onda da sorun yok. sabret bulantın geçsin kendini üzme canım bu kadar. 10. haftanı bekle canımmm benim

Canimmm benim cook tesekkurler ne guzel moral verdin insallah o gunleri bekliyorum simdi hersey guzel olur insallah cook sagol

Canimmm benim cook tesekkurler ne guzel moral verdin insallah o gunleri bekliyorum simdi hersey guzel olur insallah cook sagol

herşey güzel olcak, pozitif düşün canım benim. bol bol yat uyu dinlen , az kaldı çok az rahatlıcaksın sende ve çoook mutlu olcaksın. öpüyorum seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…