Gebelikde bulantı ve kusma

Selam anne adayları :)
Bende 7 + 4 haftalık hamileyim bu hafta bulantılarım başladı kusmam yok ama sabahtan aksama kadar bulantı yanma devam ediyorum ve hep açlık hissediyorum sizde de oluyor mu

Evet canim:) 6. Haftada başladı bulantı ve açlık hissi yanında da kusma :KK43: Su an 11. Hafta dayım hala sabahları kusuyorum ve açlık hissi var hiç doymuyor um.. aksilik yiyemiyorum da yemeklerden tiksiniyorum bisküvi kraker leblebi meyve...günler böyle geçiyor. Bide kola içiyorum canım çok çekiyor ve midemi rahatlatiyo.. inşallah 12. Haftada biter

ilk gebeligimde de çok icmistim neden bilmiyorum... normalde eve almazdik kolayı. Neyse inşallah geçecek günü bekliyorum...

hayır hiç ilaç kullanmadım primabella aldım 2 hafta onu kulandım pili bitti sonra. Birde anneme taşındık yaklaşık 1 ay orda kaldık ben kendi evime adım atamadım daha kapıda kusmaya başlıyordum. Ortam değiştirmek iyi gelmişti bana

merhaba arkadaslar bende 7 aylik hamileyim cok cektim bulantilari uc ay surdu insan hayattan soguyor ama her seye deger sonucta bebek sahibi oak kolay degil. allah yardimciniz olsun

Kızlar bişe sorcam ben yaa gün içinde midem bulaniyor ama kusmam yok yani iki üç günde bir kere falan oluyor ama 3 4 gundur sabahları aç karna bi kusma aldi beni böyle sanki zehir kusuyorum sapsarı iğrenç kızım da hiç böyle olmamıştı varmi benim gibi olan..

Kızlar bişe sorcam ben yaa gün içinde midem bulaniyor ama kusmam yok yani iki üç günde bir kere falan oluyor ama 3 4 gundur sabahları aç karna bi kusma aldi beni böyle sanki zehir kusuyorum sapsarı iğrenç kızım da hiç böyle olmamıştı varmi benim gibi olan..
Bendede oyle canim sapsari zehir gibide aci

kızlar 8. haftamdayım 6. haftadan itibaren çok bulantı ve kusma yaşadım koku hassasiyeti de. ama şimdi baya hafifledi hatta kesildi bile diyebilirim. normal midir acaba

X