Gebelikde bulantı ve kusma

Artık hayattan soğudum resmen 12. Hafta dayım sadece ekmek yiyebiliyorum. Aciktikca midem bulaniyo ekmeği kemirip duruyorum. Etrafımdaki "noluyo ya bizde çocuk dogurduk"bakışları sinirimi daha çok bozuyor. Sevinemiyorum hamileliğe bile

ayyyy ona bende cok sinir oluyodum. bizde cocuk dogurduk gibi bakislara!!! herkrsin bunyesi bir degil sonucta

Benm bebek kac haftalik sizce hic bulantim yok? Daha yeni aldim bebegin haberini sanirim cok ufak bu bebis, kac haftalik acaba doktor birsey demedi daha meraklandimm

Eklentiler

• image.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 97
herkeste bulanti olacak diye birsey soz konusu degil canim! sorsaydin doktora onu bilmek zor biraz ama tahminen bir bucuk aylik falandir yeniyse

evet herkeste bulantı olmayabiliyor mesela ben 4 haftalıkken öğrendim 6. haftaya kadar gayet iyiydim. oh güzel geçecek hamileliğim derken 6. haftadan sonra bulantı kusmalarım başladı şimdi 15. haftadayım hala devam ediyor.
Bebişin ne kadarlık olduğunu da evet doktora sorman gerek onlar son adet tarihi ve kesenin gelişimine bakarak hesaplayıp söylüyorlar.

Selam kızlar 8h 5g. Hamileyim 3 gündür mide bulantim kesildi bebeğe birşeymi oldu diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan varmi??

Selam kızlar 8h 5g. Hamileyim 3 gündür mide bulantim kesildi bebeğe birşeymi oldu diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan varmi??
Kimisinin erkende kesiliyodur canim benim kotu dusunme,benimde gun icinde ara ara ogurmelerim oluyor kusmam azinlikta. Doktor kont.nezaman..

Korkuyorum bebeğime birşey olmasından 1 Şubat daha var dr her gittigimde surekli mide bulantin varmı yokmu surekli sorar bende odaklandım 3 gündür olmayinca düşünmeye basladim hayırlısı tabi Rabbîm bilir artik teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…