Gebelikde bulantı ve kusma

Onzyd kullaniyorum canim ben cok iyi geldi yoksa kus kus olcektim heralde ne is yapabiliyodum ne cocuhuma bakabiliyodum oyle rahatladimki bi deneyin isterseniz veya dr unuza danisin cok iyi geldi bana..
Zofran a rağmen akşamları hâlâ mutlaka kusuyorum. Sizin bulantı ve kusmalariniz tamamen kesildi mi acaba ?

Ayy kızlar bende çok zor günler geçiriyorum gerçekten. Bir an önce bulantilardan ve iştahsızlık tan kurtulmak istiyorum. Premes is kullanıyorum kusma yok ama bulantı var. Karnım hep acikiyo ; ( Ama yiyemiyorum. Bulantı başlıyor öf off

İnanamıyorum gerçekten! 9 kilo vermek ne demek!
Ben zaten 43 kiloyum ooff daha kilo verirsem bittim ben,
ne yapsam siz tecrübelisiniz, benimde kusmam var bir şey yemek istemiyorum, serum mu taktırsam arada :KK43:

serum taktırırsan rahatlarsın tabi ki, en azından 1-2 gün kendine gelirsin. Arada taktırmanın faydası var.

Zofran a rağmen akşamları hâlâ mutlaka kusuyorum. Sizin bulantı ve kusmalariniz tamamen kesildi mi acaba ?
Kusmamı hiç engellemedi, ama mide bulantılarımı azaltıyordu, maalesef tamamen geçiren bir şey görmedim.

Bu arada 10.haftama girdim. Bulantı dan kurtulanlar nasıl ve ne zaman geçti.. öğrenmek iyi geliyo nedense :KK43:
12-18 arası değişiyor. Ben hep 17-18 de düzeldim:KK43: Geçici bir süreç sabredin.

merhaba kızlar bende bulantılardan fazlasıyla nasibini almış bi hamile olarak buraya bişiler yazma isteği duydum. 10+3 günlük hamileyim bulantılarım hafifledi ama hala tam gecmedi sürekli ama hafif bulanıo. greyfurt bana inanılmaz iyi gelio :) greyfurtu soymadan 6 dilime bölüyorum tuzlayıp yiyorum. tabi dilimleri yarım saat 1 saat aralıklarla yiyorum. soğuk olması daha da mideyi rahatlatıo.deneyin derim. malum neleri denemedik ki zaten. ha bu arada greyfurtun posasını yemeyin kabugunda kalsın o kısım acı çünkü :KK70:

Yaa benim midemi ağrıtıyo mandalina portakal greyfurt çok canım çekerse yiyorum ama şuan olduğu gibi mideme ağrılar giriyo :KK43: Çok da severim halbuki birde asla soğuk birşey yiyemiyorum hemen üşütüyorum mideyi :cry: Amma da problemli midem var yaa :cry:

Yaa benim midemi ağrıtıyo mandalina portakal greyfurt çok canım çekerse yiyorum ama şuan olduğu gibi mideme ağrılar giriyo :KK43: Çok da severim halbuki birde asla soğuk birşey yiyemiyorum hemen üşütüyorum mideyi :cry: Amma da problemli midem var yaa :cry:

18. haftandasın bi de :KK43:(( hala gecmedi canımm ya :KK43:( mideni ağrıtıosa yiyemezsin zaten. inşallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntılardan canım.

Zofran kullanan arkadaslar bi bakin size zahmet okadar aradim aradim zofrani bulamadim ama ona esdeger olan onzyd 4 mg agizda dagilan tableti buldum nettende baktim ayni sadece isim farkliligi var kullanan varmi acaba bi desin bana?

zofran şuan için piyasadan çekildi canım onzyd eşdeğeri içindeki etken madde aynı kullanabilirsin.
bnde onu kullanıyorum.

18. haftandasın bi de :KK43:(( hala gecmedi canımm ya :KK43:( mideni ağrıtıosa yiyemezsin zaten. inşallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntılardan canım.

Şuan geçti tabi ilk zamanlar gibi değil ama yine de portakal falan yiyemiyorum ağrım oluyor. Birde fazla yüklenince anında geri çıkıyor. Yavaş yavaş yiyip çok çiğnemek gerekiyor :KK76:

Şuan geçti tabi ilk zamanlar gibi değil ama yine de portakal falan yiyemiyorum ağrım oluyor. Birde fazla yüklenince anında geri çıkıyor. Yavaş yavaş yiyip çok çiğnemek gerekiyor :KK76:

aman geçsin vallahi üzülmüştüm : ) dikkat et canım tekrar çıkmasın da çok kötü bişi ya :KK43: bende tamamen bitmesini o kadar istiyorum ki resmen sinirlerim bozuldu artık ya

Slm hanimlar. Ben 14 haftalik hamileyim. Benim kusmalarim 4 haftalikken baslamisti günde 9 kere kusuyordum geceden sabaha kadar kusardim biraz uyur devam ederdi. 1 hafta birsey yemedigimi bilirim. Icdigim yarim bardak su bile cikardi ilac ise bile yardim etmiyordu. Artik okadar piskolojim bozulmustuki agliyordum heb. Dayanamicak hale geliyordum. Hastaneye yattim artik su kaybindan bas agrisindan bayilmak üzereydim bas dönmeleri halsizligi saymiyorum bile. Toplam 14 gün yattim safra kesem sivi tasmis cigerlerimin degerleri yükselmis ve vitamin kaybet mistim. Inanki okadar rahatlat di ki beni hastanede yatmam. Su an 14. Haftamdayim. Hastaneden cikali 3 hafta oldu. Ve Halen kusuyorum ama çok degil günde 2-4 kere veya hic onun yerine bulantilarim ve.mide yanmalarim oluyor ve bu halime cok cok sükrediyorum. Insallah en kisa zamanda tamamen kurtulurum.

aman geçsin vallahi üzülmüştüm : ) dikkat et canım tekrar çıkmasın da çok kötü bişi ya :KK43: bende tamamen bitmesini o kadar istiyorum ki resmen sinirlerim bozuldu artık ya

İnşallah canım bitince 1 hafta falan inanamıyosun zaten korka korka yiyosun herşeyi ama sonra :rolleyes: Şimdide çok kilo alıcam diye korkuyorum 3-4 kilo aldım bile :KK17:

Kizlar 10+6 hamileyim bulantilarim bugun az hatda cok az korkuyorum bebegim iyimi acaba tim tahlillerim normal

Bulantılarım geçince hiç aklıma bebeğim iyi mi acaba gelmedi neredeyse zil takıp oynayacaktım :KK9: elbet geçecek bu bulantılar 9 ay bulantı mı istiyosunuz ne güzel işte sevinip süt için yumurta yiyin :rolleyes:

X