- 18 Şubat 2013
- 237
- 275
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.021
Canimmm yaa ne kadar iyisin sagol bende seni opuyorummmmherşey güzel olcak, pozitif düşün canım benim. bol bol yat uyu dinlen , az kaldı çok az rahatlıcaksın sende ve çoook mutlu olcaksın. öpüyorum seniiii
Gunaydin kizlar.ya benim karnim daha cikmadi nezaman cikar merak ediyorum
12. Haftadayım ve hala ne yesem kusuyorum. Çok üzgünüm...
İçime su serptiniz.. İnşş peki ilaç kullandınız mı?Bende öyleydim 14.haftamda hafifledi şimdi tamamen geçti biraz daha sabır
selamlar bende iki gündür bulantı yaşıyorum. Ama benimkiler sabah değil öylen gibi başlıyor ve akşam dahada şiddetleniyor. Elimde çubuk kraker dolanıyorum valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ınşallah uzun sürmez
Bendede oyle canim sapsari zehir gibide aciKızlar bişe sorcam ben yaa gün içinde midem bulaniyor ama kusmam yok yani iki üç günde bir kere falan oluyor ama 3 4 gundur sabahları aç karna bi kusma aldi beni böyle sanki zehir kusuyorum sapsarı iğrenç kızım da hiç böyle olmamıştı varmi benim gibi olan..
Ay sorma yaa igrenc bide kustukca kusasim geliyo baya bi 10 dk rahat kusuyorum ogur ogur artik karnim aciyo gozlerimden yaslar geliyoBendede oyle canim sapsari zehir gibide aci
Ay sorma yaa igrenc bide kustukca kusasim geliyo baya bi 10 dk rahat kusuyorum ogur ogur artik karnim aciyo gozlerimden yaslar geliyoBendede oyle canim sapsari zehir gibide aci
kızlar 8. haftamdayım 6. haftadan itibaren çok bulantı ve kusma yaşadım koku hassasiyeti de. ama şimdi baya hafifledi hatta kesildi bile diyebilirim. normal midir acaba
Ay sorma yaa igrenc bide kustukca kusasim geliyo baya bi 10 dk rahat kusuyorum ogur ogur artik karnim aciyo gozlerimden yaslar geliyo