-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.981
Zofran a rağmen akşamları hâlâ mutlaka kusuyorum. Sizin bulantı ve kusmalariniz tamamen kesildi mi acaba ?Onzyd kullaniyorum canim ben cok iyi geldi yoksa kus kus olcektim heralde ne is yapabiliyodum ne cocuhuma bakabiliyodum oyle rahatladimki bi deneyin isterseniz veya dr unuza danisin cok iyi geldi bana..
Aynen oyle amin amin ilac kullanmaya baslayali rahatladim birazda olsa..Ben ilkinde hiç hamile gibi değildim ne miğde bulantısı bilirim ne halsizlik sadece uyku yapmıştı ama bu sefer garip oldu.Allah yardımcımız olsun canım yaa
Evet ilaci kullandigimdan beri kusmadim hic ama kullanmazsam kusuyorum mutlaka..Zofran a rağmen akşamları hâlâ mutlaka kusuyorum. Sizin bulantı ve kusmalariniz tamamen kesildi mi acaba ?
Onzyd kullaniyorum canim ben cok iyi geldi yoksa kus kus olcektim heralde ne is yapabiliyodum ne cocuhuma bakabiliyodum oyle rahatladimki bi deneyin isterseniz veya dr unuza danisin cok iyi geldi bana..
İnanamıyorum gerçekten! 9 kilo vermek ne demek!
Ben zaten 43 kiloyum ooff daha kilo verirsem bittim ben,
ne yapsam siz tecrübelisiniz, benimde kusmam var bir şey yemek istemiyorum, serum mu taktırsam arada
Kusmamı hiç engellemedi, ama mide bulantılarımı azaltıyordu, maalesef tamamen geçiren bir şey görmedim.Zofran a rağmen akşamları hâlâ mutlaka kusuyorum. Sizin bulantı ve kusmalariniz tamamen kesildi mi acaba ?
12-18 arası değişiyor. Ben hep 17-18 de düzeldimBu arada 10.haftama girdim. Bulantı dan kurtulanlar nasıl ve ne zaman geçti.. öğrenmek iyi geliyo nedense
Ins sizede iyi gelirTamam deneyeceğim çok teşekkürler
Yaa benim midemi ağrıtıyo mandalina portakal greyfurt çok canım çekerse yiyorum ama şuan olduğu gibi mideme ağrılar giriyoÇok da severim halbuki birde asla soğuk birşey yiyemiyorum hemen üşütüyorum mideyi Amma da problemli midem var yaa
Zofran kullanan arkadaslar bi bakin size zahmet okadar aradim aradim zofrani bulamadim ama ona esdeger olan onzyd 4 mg agizda dagilan tableti buldum nettende baktim ayni sadece isim farkliligi var kullanan varmi acaba bi desin bana?
18. haftandasın bi de(( hala gecmedi canımm ya ( mideni ağrıtıosa yiyemezsin zaten. inşallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntılardan canım.
Şuan geçti tabi ilk zamanlar gibi değil ama yine de portakal falan yiyemiyorum ağrım oluyor. Birde fazla yüklenince anında geri çıkıyor. Yavaş yavaş yiyip çok çiğnemek gerekiyor
aman geçsin vallahi üzülmüştüm : ) dikkat et canım tekrar çıkmasın da çok kötü bişi yabende tamamen bitmesini o kadar istiyorum ki resmen sinirlerim bozuldu artık ya
İnşallah canım bitince 1 hafta falan inanamıyosun zaten korka korka yiyosun herşeyi ama sonraŞimdide çok kilo alıcam diye korkuyorum 3-4 kilo aldım bile
Kizlar 10+6 hamileyim bulantilarim bugun az hatda cok az korkuyorum bebegim iyimi acaba tim tahlillerim normal