Gebelikde bulantı ve kusma

bugün iş yerinde ilk kez istifra ettim bir haftadır bulanıyodu midem bu sabah çok arttı nası geçecek bilmiom bi de çalışıom çok zorluo

ilk 3 ay çok zor ama 14.haftadan itibaren herşey düzeliyor.dayanın..
doktor o dönem ekşi elma soda demişti..aç yat bişi yeme ki kusma o nasılsa beslenir demişti..çoğu akşam 19,30 da uyuyordum bişi yemeden..inanın geçiyor..birde miğde yanması ekşimesi oluyor ..rennie duo kullanmıştım..allah sabır versin..geçecek hepsi

Ben haftada 3 gece acile gidip serum taktiriyordum doktor 3 gün yatsan sürekli toparlarsin çok iyi olur demisti ama ben yatmadim. Son bir aydır hiç gitmedim acile. Daha iyiyim çok şükür.

E="EFRUZ17, post: 38602763, member: 646514"][/QUOTE]
Canim aynen senin yaşadıklarını yaşadım( koku için yapilacak hicbirsey yok malesef hormonlar ile ilgili ama çok zor. Seni hiç kimse anlamiyor ama mide sorunun olabilir benimde olmuştu gaviskon vermişti en sonunda Dr. Çok rahatlattı beni inan. Gastrit veya reflü sorunu olanlarda bulantı daha inatçı oluyormus. Bi dene istersen zararsız bir şurup

Zofran kullanan arkadaslar bi bakin size zahmet okadar aradim aradim zofrani bulamadim ama ona esdeger olan onzyd 4 mg agizda dagilan tableti buldum nettende baktim ayni sadece isim farkliligi var kullanan varmi acaba bi desin bana?

İnanamıyorum gerçekten! 9 kilo vermek ne demek!
Ben zaten 43 kiloyum ooff daha kilo verirsem bittim ben,
ne yapsam siz tecrübelisiniz, benimde kusmam var bir şey yemek istemiyorum, serum mu taktırsam arada

İnanamıyorum gerçekten! 9 kilo vermek ne demek!
Ben zaten 43 kiloyum ooff daha kilo verirsem bittim ben,
ne yapsam siz tecrübelisiniz, benimde kusmam var bir şey yemek istemiyorum, serum mu taktırsam arada
Kesinlikle serum taktirman gerekiyor. Çünkü bebek senin depolarini kullanacak ve 1 hafta daha böyle devam ederse takatsiz kalacaksin. Haftada 3 gece serum taktiriyordum ben 5.aya girene kadar. Hâlâ kusuyorum ama seruma şimdilik ihtiyacım yok. Ve ben 7 kilo verdim !

Annem 9 ay boyunca kusma ve bulantı yaşamışş, annelere çekme payımız yüksek diye biliyorum Sanırım seninde öyle..
Doktora söyleyip serum takmasını isteyeceğim sağol

Annem 9 ay boyunca kusma ve bulantı yaşamışş, annelere çekme payımız yüksek diye biliyorum Sanırım seninde öyle..
Doktora söyleyip serum takmasını isteyeceğim sağol
Rica ederim. Ama benim ne annem ne de ablalarım böyle gecirmemis/gecirmedi hamileliklerini. Ailede rastlanan tek kişiyim bu yüzden herkes şaşkın :'(

Rica ederim. Ama benim ne annem ne de ablalarım böyle gecirmemis/gecirmedi hamileliklerini. Ailede rastlanan tek kişiyim bu yüzden herkes şaşkın :'(
Ne diyelim, olması gerek bu demekk ki..
İnşallah bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı olur, o zaman bu günlere güler geçeriz.
Rabbim sağlık versin sizede tüm bebişlerede..

Midem bulanıyor ama kusamıyorum devamlı kusacak gibiyim. başımı kaldıramıyorum devamlı uykum var sersem gibi geziyorum oturduğum yerde uyuyorum.sanırım tansiyonum da yerlerde.Ben iyi değilim

Ben 16.haftaya girdim hala deli gibi mide bulantısı var napıcamı şaşırdım artık
Onzyd kullaniyorum canim ben cok iyi geldi yoksa kus kus olcektim heralde ne is yapabiliyodum ne cocuhuma bakabiliyodum oyle rahatladimki bi deneyin isterseniz veya dr unuza danisin cok iyi geldi bana..

Midem bulanıyor ama kusamıyorum devamlı kusacak gibiyim. başımı kaldıramıyorum devamlı uykum var sersem gibi geziyorum oturduğum yerde uyuyorum.sanırım tansiyonum da yerlerde.Ben iyi değilim
Bende ayni durumdayim arkadasim ilk bebegimde 6 ay cektim bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…